Θετικός ο απολογισμός 2021 του CTN για τον τουρισμό της Άνδρου...

Το 2021 είναι ακόμα μια δύσκολη χρονιά λόγω του COVID-19 αλλά είναι μια χρονιά που το νησί μας παρά την δύσκολη συγκυρία κρατήθηκε ψηλά σε κρατήσεις και έχει ακόμα αρκετή κίνηση. Σίγουρα σε αυτή την επιτυχία (σε αυτή τη συγκυρία) έχουν παίξει μεγάλο μέρος οι δράσεις του CTN που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του 2020!

Από το 2017 ως σήμερα η εταιρεία μας με μοναδικούς πόρους τος συνδρομές των μελών μας και με στοχευμένες ενέργειες ακολουθώντας τα αποτελέσματα της μελέτης για την στρατηγική προώθησης του προορισμού μας και σε συνεργασία με όσους φορείς είναι προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζει να έχει επιτυχίες στους στόχους που βάζει. Σίγουρα μπορεί να μην απέδωσαν όλες οι δράσεις φέτος για τους προορισμούς που στοχεύσαμε, αλλά χτίζουμε για το 2022, όπως κάναμε φέτος όταν οι περισσότεροι Tour Operator ήταν απαισιόδοξοι.

 

Οι δράσεις μας συνοπτικά: 

Αυτές οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν εν μέσω lock down και στην αρχή της σεζόν, ενώ είχαν σχεδιαστεί κι άλλες που πήγαν πίσω λόγω πανδημίας, αλλά θα πραγματοποιηθούν.  

Για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, χρειάζεται η συμμετοχή όλων των μελών του CTN μέσω της συνδρομής τους στο Δίκτυο αλλά και η συμμετοχή όλων των ενεργών επιχειρήσεων της Άνδρου. 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τους συνεργάτες μας για αυτή την ομαδική προσπάθεια που κάνουμε για την τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν που από φέτος θα κρατήσει παραπάνω.

Με εκτίμηση ΔΣ CTN ΑΝΔΡΟΥ