Δύο καράβια από 8/11, Έρχεται 48ωρη απεργία στις 10/11...

48ωρη απεργία με πιθανότητα επέκτασης της αυτή την εβδομάδα. Τα δύο πλοία θα παραμείνουν δεμένα στη Ραφήνα...

Δύο καράβια την ημέρα στη γραμμή μας από Δευτέρα 8/11, ένα πρωί, ένα απόγευμα. Φεύγει και το Αικατερίνη για χειμερινή συντήρηση. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως για πρώτη φορά η Άνδρος και η γραμμή μας μπήκαν στη χειμερινή περίοδο κι έφτασε μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη με τρία καράβια.

Πλέον τα δύο καράβια την ημέρα - ένα πρωί κι ένα απόγευμα - στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου έχουν πλέον καθιερωθεί. Κάτι που δεν έχουν πολλά νησιά. Ελάχιστα και κυρίως τα μεγάλα νησιά έχουν δύο πλοία τη μέρα στο Αιγαίο. Η γραμμή Άνδρου - Τήνου - Μυκόνου με την τακτικότητα, την σταθερότητα και τα δύο πλοία τον χειμώνα έχει συμβάλει στην ανάπτυξη και τριών νησιών.

Ταυτοχρόνως έρχεται την Τετάρτη 10/11 η εξαγγελθείσα εδώ και μέρες 48ωρη απεργία των ναυτικών σωματείων και της ΠΝΟ. Σωματεία και ΠΝΟ απεργούν την Τετάρτη 10/11 και την Πέμπτη 11/11, ενώ τα μηνύματα που φτάνουν μιλάνε για πιθανότητα επέκτασης της απεργίας και την Παρασκευή 12/11. Καλό θα είναι να προετοιμαστεί η Άνδρος για δύο μέρες χωρίς καράβι και την πιθανότητα να φτάσουμε Σάββατο για να δούμε πλοίο στο νησί.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet