Χριστουγεννιάτικη λιακάδα!!! Καιρός για… Άνδρο!!!

Χριστούγεννα με λιακάδα, ήρεμη θάλασσα και Αλκυονίδες μέρες, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για μια χειμωνιάτικη απόδραση... στην Άνδρο! Για σκεφτείτε το...

Όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές, πρώην διευθυντής  της ΕΜΥ : «η βελτίωση του καιρού θα ξεκινήσει βαθμιαία από την Πέμπτη 20/12. Θα φανεί ο ήλιος, θα πέσουν οι βοριάδες και θα περιοριστούν τα φαινόμενα. Ο καιρός της Παρασκευής θα είναι ήπιος, με νέα άνοδο της θερμοκρασίας και περαιτέρω εξασθένιση των ανέμων».

Σύμφωνα με τον Ν. Καντερέ: «το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός, με αρκετή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας και με καλοτάξιδη θάλασσα. Ο καιρός, εν ολίγοις, θα είναι σύμμαχος για όσους προτίθενται να ταξιδέψουν στα νησιά, αλλά και στην ηπειρωτική χώρα».

Οι αλκυονίδες, ωστόσο, όπως λέει ο μετεωρολόγος θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητές την παραμονή των Χριστουγέννων: «Για τη Δευτέρα, την παραμονή, αναμένουμε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας. Ανήμερα των Χριστουγέννων, όμως, αναμένουμε την υψηλότερη θερμοκρασία, που ήδη θα είναι πολύ πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι θάλασσες θα παραμείνουν καλοτάξιδες». 

Συγκεκριμένα, για την Τρίτη, ημέρα των Χριστουγέννων, ο κ. Καντερές εκτιμά ότι θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας κατά 6, 8 ή και 10 βαθμούς, κατά τόπους, συγκριτικά με τις σημερινές τιμές.

Σ.Τ.Δ. 





 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet