Η Άνδρος επιλογή στο Travel Magazine των Sunday Times!!!

Για ήσυχες, ποιοτικές, και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα επισκεφτείτε την Άνδρο και αλλά 19 νησιά, προτείνει στους Βρετανούς τουρίστες το περιοδικό The Sunday Times Travel Magazine του Μαΐου 2019.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ, πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό οδηγό (Total Guide Greek Islands), 27 σελίδων, που προβάλλει και αναδεικνύει τη μοναδική εμπειρία των ήσυχων διακοπών σε νησιά μας όπως είναι η Άνδρος, η Κύθνος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Πάρος και η Μήλος, , η Τήνος, η Νάξος, η Αντίπαρος, τα Κουφονήσια, τα Κύθηρα, το Μεγανήσι, οι Παξοί, η Σύμη, η Χάλκη, το Καστελόριζο, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Χίος, αλλά και η Αμμουλιανή της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως διαφήμιση του νησιού στο εξωτερικό σε μια στρατηγικής σημασίας εποχή, αφού τώρα οι ξένοι αποφασίζουν για το τελικό πλάνο των θερινών τους διακοπών.

Τα τελευταία χρόνια η Άνδρος φιγουράρει ολοένα και περισσότερο στους ευρωπαϊκούς τουριστικούς οδηγούς ως δημοφιλής προορισμός, κάτι που δημιουργεί τεράστιες ευθύνες στην νέα δημοτική αρχή να αναλάβει άμεσα δράση και πρωτοβουλίες για να μην πάει χαμένη αυτή η πολύτιμη για τον τόπο ευκαιρία ανάπτυξης και εξωστρέφειας…

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"