Κι έβρεξε ο ουρανός... καρύδια!!!

 

 Και ξάφνου μεσ' το απομεσήμερο την ώρα που στην Άνδρο λιάζονταν στο κέντρο της Αθήνας... "καρυδιάζονταν"!!! Αδόκιμη η λέξη, αλλά πως να πεις ότι ο ουρανός συννέφιασε και ξαφνικά άρχισε να βρέχει... καρύδια!!! Ή, μάλλον χαλάζι χοντρό σε μέγεθος καρυδιού!!! Πήραμε τηλέφωνο στην Άνδρο. Η απάντηση: "έχουμε ήλιο!!!..." "Εδώ βρέχει καρύδια" ανταπάντησα! Ο συνομιλητής μας δεν το πίστευε: "Πλάκα κάνεις!" "Καθόλου" είπα. "Στείλε αποδείξεις" είπε. Παρουσιάζουμε λοιπόν το χαλάζι/καρύδι που - δεν έπληξε την Άνδρο και - δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν στο νησί. 

 

 Όσοι είμαστε εκείνη την στιγμή στο Ταμείο των Δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) μείναμε ξαφνιασμένοι να κοιτάμε προφυλαγμένοι το... θέαμα και ακρόαμα!!! Γιατί ο θόρυβος ήταν έντονος και μεγάλος. Ο κήπος του Ταμείου είχε γεμίσει... χαλάζια/καρύδια!!! Μόνο η συνάδελφος Νικολέτα Μπάστα - σαν καλή ρεπόρτερ - άρχισε να μαζεύει... αποδεικτικό υλικό!!! Φωτογραφίες, καρύδια/χαλάζια, συγκρίσεις του μεγέθους τους με άλλα αντικείμενα. Κανονικό ρεπορτάζ δηλαδή. Όταν τέλειωσε το "ρεπορτάζ" χωρίς σύνορα άρχισε να μας δείχνει το μέγεθος του χαλαζιού και να μας εντυπωσιάζει ακόμα μια φορά. 

 

Με την βοήθεια της Νικολέτας Μπάστα που μας έστειλε το "υλικό" της παρουσιάζουμε το παράξενο φαινόμενο που φάνηκε απίστευτο στους συνομιλητές μας στην Άνδρο. 

Δ.Μπ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet