Πέρασε κι έφυγε η "Genesis" μέσα σε μισή ώρα από την Χώρα!!!

Ξαφνικά μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται γύρω στις 1:00 το μεσημέρι πάνω από την Χώρα. Γύρω στις 1:20 άρχισε να ρίχνει σταγόνες μεγάλες σαν πέτρες! Και ξεκίνησε η μπόρα. Η καταιγίδα "Genesis" έφτασε και στην ανατολική πλευρά της Άνδρου. Μέσα σε λίγα λεπτά έριχνε μια ξαφνική νεροποντή. Μια μεγάλη κουρτίνα νερού σκέπασε την Χώρα...

Την ώρα που το νερό έπεφτε με το "τουλούμι" στους δρόμους και οι υδρορροές από τις στέγες το πολλαπλασίαζαν κι έκαναν τον κεντρικό δρόμο της Χώρας να μοιάζει με ποτάμι στο Μπατσί και στο Γαύριο απλώς έριξε για 3 λεπτά μερικές σταγόνες.

Μπορεί το νερό να έφευγε γρήγορα προς τη θάλασσα ή στις σχάρες των δρόμων όμως η καταιγίδα στην επόμενη στροφή ξαναπλημμύριζε τον κεντρικό δρόμο.

Ακόμα κι εκεί που υπήρχαν διπλές και τριπλές σχάρες αποχέτευσης νερού ο δρόμος σχημάτιζε ποταμάκια. Τόση ήταν η ξαφνική δύναμη της καταιγίδας.

Όμως όλα κράτησαν γύρω στη μισή ώρα. Ξαφνικά τα σύννεφα έφυγαν νότια και ένας ήλιος ξεπρόβαλε φέρνοντας πάλι το καλοκαίρι. Αυτό η βιαστική βροχή ήταν μέχρι τώρα ότι από την καταγίδα Genesis έφτασε στην Άνδρο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εδώ τπτ ξηρασία πάλι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μόλις μας ειδοποίησαν και το συμπεριλάβαμε στο ρεπορτάζ. Ευχαριστούμε για την πληροφορία...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro