ΑΝΔΡΟΣ: Το πράσινο κυκλαδονήσι...

Καλησπέρα,

ονομάζομαι Δημήτρης Καρβέλης aka kdexplorer  είμαι travel content creator και Youtuber. Ταξιδεύω στην Ελλάδα και το εξωτερικό θέλοντας να μυήσω τον κόσμο στο θαυμαστώ κόσμο των ταξιδιών.

To κανάλι μου στο Youtube είναι στο νούμερο 4 στην Ελλάδα στη  κατηγορία Travel όπως και το προφίλ μου στο instagram όπου κέρδισε το βραβείου του καλύτερου ταξιδιωτικού λογαριασμού στην χώρα μας το 2019 από την εφημερίδα Athens Voice. 

Το περιεχόμενο που δημιουργώ (Βίντεο , φωτογραφίες κτλπ)  έχει  στόχο την τουριστική προβολή της εκάστοτε περιοχής  στο Ελληνικό και ξένο κοινό σε συνδυασμό πάντοτε την ανάδειξη του φυσικού της πλούτο.

Αρχές του μήνα βρέθηκα στην Άνδρο  και δημιούργησα το παρακάτω επεισόδιο  για το νησί το οποίο δημοσιεύτηκε πριν λίγο

Το Link θα βρείτε εδώ :

Θα εκτιμούσα μια αναφορά της προσπάθειας στον ιστότοπο σας 

Με εκτίμηση,

KARVELIS DIMITRIOS

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ελα Δημήτρη....ξεπέρασα τον χθεσινό μου "θυμό" και παρακολούθησα και το υπόλοπο βίντεο. Πολύ καλή δουλειά, τελικά. Μπράβο σου !!!
Υ.Γ. 106 ειναι οι παραλίες του νησιού (Καταλαβαίνω βέβαια, πως οι 365 που ανέφερες ηταν σχήμα λόγου για σκοπούς έμφασης). Μπράβο σου και πάλι !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αχ, Δημήτρη μου.....σταμάτησα να παρακολουθώ το έργο σου, την στιγμή που δείχνεις τον εαυτό σου να κρατάει τον χάρτη και να αναφέρεται ( ο εαυτός σου) στην Δυτική μεριά του νησιού μου.
Οταν, το διορθώσεις, ειδοποίησέ με, σε παρακαλώ πολύ, να προσπαθήσω να δω και το υπόλοιπο (τουλάχιστον μέχρις το επόμενο λάθος).
Αναμένοντας
Νίκος Γ. Ζαρίκος

Υ.Γ.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν επ' ουδενί ειρωνίες, αλλά πραγματική στενοχώρια και λύπη.