ΑΝΔΡΟΣ: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος χθες έξω από τα Γυάλια!!!

(Ο αναγνώστης μας Γεώργιος Δ. Στυλιανός, παλαιός καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, κάτοικος Αποικίων, έστειλε σήμερα, πριν λίγο μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από υδροστρόβιλο που εμφανίστηκε λίγο πριν την χθεσινή καταιγίδα έξω από τα Γυάλια και κατάφερε και τον φωτογράφισε από το σπίτι του στ' Αποίκια. Συνόδευσε τις φωτογραφίες του με ένα ενδιαφέρον σημείωμα. Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον σημείωμα του - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Φίλοι του Εν Άνδρω,

Επειδή είδα ότι το 2015 κάποιος ανέβασε μια φωτογραφία με υδροστρόβιλο έξω από τα Απροβατου σας στέλνω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου τον χθεσινό έξω από τα Γιάλια που τέλος χτύπησε την Άνδρο. Είναι μικρής ισχύος έναντι αυτών που κατά καιρούς ακούμε τους καταστροφικούς στην Αμερική και στην Ασία. Όμως δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση του και ιδιαίτερα στην Χώρα και στα Αποίκια. 

Με το γεγονός αυτό θέλω να αναφερθώ σε παλαιότερα χρόνια που έλεγαν οι παππούδες μας ότι " έβρεξε ο Θεός ψάρια '. Πέρασε ένα κοπάδι ψαριών κατά την ώρα που ήταν σε έξαρση αυτό το φαινόμενο και τράβηξε τα ψάρια επάνω στα σύννεφα. Λόγω ότι το σύννεφο είναι χαμηλά, υψομετρικά πάντα, λόγω βάρους δεν έχει την δυνατότητα να εξατμιστεί με αποτέλεσμα να αδειάσει υπό μορφήν καταιγίδας ή ισχυρής βροχόπτωσης σε κοντινή απόσταση.
Έτσι συνέβη και χθες 24/08/2022 .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γεώργιος Δ. Στυλιανός 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια για τις φωτο και το ενδιαφερον αρθρο.