Η «ψιψινοπαρέα» στον Δήμο Άνδρου!!!

 

 

Με πρόσληψη ειδικού συμβούλου με σκοπό «να βγάλει την Άνδρο από την εσωστρέφεια» απαντά ο δήμαρχος σε όσους λένε πως δεν έχει κάνει τίποτα για την προώθηση του νησιού τα τρία χρόνια που διοικεί. Κάτι που ίσως υπονοεί πως μπορεί να μην πιστεύει πια στο "εργο" της "υπεύθυνης τουρισμού", η οποία ταξιδέυει αδιάκοπα επί τριετία για την προώθηση της εξωστρέφειας της Άνδρου!!! 

Κάπως έτσι, λοιπόν, η ειδική σύμβουλος Ειρήνη Λάζαρη, πτυχιούχος του ΑΠΘ, από το Περιστέρι βρέθηκε στην Άνδρο! Όπως λέει η ίδια στο βιογραφικό της από το 2002 «εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη και το Δεκέμβριο του 2008 επέστρεψε στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε και πάλι με τη δημοσιογραφία, δουλεύοντας σε website και στη συνέχεια σε εφημερίδα».

Δεν προσδιορίζει σε ποια ΜΜΕ εργάστηκε και τι δουλειά έκανε. Όμως προσδιορίζει επακριβώς πως έγραψε ένα παιδικό βιβλίο μέσα σε τέσσερα χρόνια - από το 2007 μέχρι το 2011 - και το οποίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις «Αθλητικός Τύπος» με τίτλο: «Ψιψινοπαρέα: Ο Θησαυρός του Καλαμαριού»!!!

Άγνωστο αν η κυρία ξέρει κάτι για το νησί και τις ιδιαιτερότητες του! Αγνωστό αν ξέρει για την ιστορία, την οικονομία και τον πολιτισμό του! Άγνωστα αν γνωρίζει κάτι για τη ναυτιλία του, τα μέρη του και τους κατοίκους του! Άγνωστες και οι  δυνατότητες, αλλά και οι προσβάσεις που έχει η ίδια στα ΜΜΕ της Αθήνας, στα οποία θεωρητικά θα πρέπει να προωθήσει την Άνδρο για «να την βγάλει από την εσωστρέφεια»! Το μόνα μάθαμε είναι ότι ΔΕΝ είναι μέλος στην δημοσιογραφική επαγγελματική ένωση της ΕΣΗΕΑ και πως από μικρή ήταν «όνειρο της να γίνει δημοσιογράφος»!!!

Ήδη εμφανίστηκε στον Δήμο Άνδρου ρωτώντας... αν μπορεί να έχει παράλληλη δουλειά!!! Στο μισθό της - που προσδιορίζεται από δημοσιοϋπαλληλικά κριτήρια - μάθαμε πως ενσωματώνεται και «επίδομα γάμου» και «επίδομα παραμεθορίου περιοχής»!!! Κάτι που υπονοεί πως θα μένει εδώ. Πως όμως θα ασχοληθεί κι αλλού αν μένει εδώ; Ή, δεν θα μένει εδώ; Αλλά τότε πως ευρισκόμενη αλλού θα βγάλει και την Άνδρο από την εσωστρέφεια; Μπέρδεμενα πράγματα...

Τι σημαίνει πολιτικά αυτή η πρόσληψη; Ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται πυρετωδώς για… εκλογές!!! Οι οποίες είναι σε ενάμιση χρόνο! Μάλλον χρειάζεται επιπλέον βοήθεια και στο facebook και στο ίντερνετ. Πρέπει να ανεβάζει κι άλλες φωτογραφίες!!! Και να βγάζει κι αλλά δελτία τύπου... να προβάλει «το έργο του»!!!

Υπολογίζεται πως στα τρία χρόνια της δημαρχίας του πρέπει να έχει αναρτήσει στο f/γύρω στις 100.000 φωτογραφίες του από ταξίδια, εκδρομές, περιπάτους, συναντήσεις, πανηγύρια, εκδηλώσεις, χορούς κλπ. Πολύ λογικό πως με τόση εργώδη δραστηριότητα να έχουν πάει πίσω οι χρηστικές και άλλες δικτυακές πληροφορίες στο site του δήμου (δρομολόγια  ΚΤΕΛ, διακοπές νερού, διακοπές ρεύματος, διακοπές ανακύκλωσης, διακοπές αποκομιδής απορριμμάτων, διακοπές δημάρχου κλπ). Τα οποία μάλλον θεωρεί... «έργα του»!!!

«Εν Άνδρω»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η Ειρήνη Λάζαρη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1980 και έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο Περιστέρι. Έχοντας από μικρή το όνειρο γίνει δημοσιογράφος, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 2004, ωστόσο, από το 2002 ήταν ενεργή στο επάγγελμα.
Εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη και το Δεκέμβριο του 2008 επέστρεψε στην Αθήνα, όπου ασχολήθηκε και πάλι με τη δημοσιογραφία, δουλεύοντας σε website και στη συνέχεια σε εφημερίδα. Ξεκίνησε να γράφει το πρώτο της παιδικό διήγημα, "Ψιψινοπαρέα: Ο Θησαυρός του Καλαμαριού", το 2007 και το 2011 ολοκλήρωσε τη συγγραφή του.

EΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Στην Άνδρο και στο Δημοτικό κατάστημα σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου, του έτους 2017 μεταξύ των: Α. Θεοδόσιου Ι. Σουσούδη, Δημάρχου Άνδρου, ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Άνδρου και της Β. Ειρήνη Λάζαρη του Παναγιώτη, Συμφωνήθηκαν και έγιναν αποδεκτά τα εξής:

Ο πρώτος συμβαλλόμενος με την παραπάνω ιδιότητα του έχοντας υπόψη την παρ. 4 άρθρο 163 του Ν. 3584/07 εξέδωσε την με αριθ.: 340/7-7-2017 (ΑΔΑ: 66ΟΞΩΨΙ-ΓΟΘ) απόφαση Δημάρχου, η οποία εγκρίθηκε με την με αριθ.: 42845/19-7-2017 (ΑΔΑ: Ψ9ΝΡΟΡ1Ι-ΧΛ7) απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, περίληψη της οποίας δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 778/τΓ/10-8-2017, με την οποία προσλαμβάνει, τον δεύτερο των συμβαλλόμενων ως Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου, κατηγορίας ΠΕ.

Η παρούσα σύμβαση κατά το άρθρο 163 του ν. 3584/07 είναι ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία συνάπτεται η εργασιακή σχέση με το Δήμο και αρχίζει η υποχρέωση παροχής εργασίας σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1 – Καθήκοντα: Ο συμβαλλόμενος ασκεί καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιαδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σχετικά με την προβολή του Δήμου και της Άνδρου, καθώς και σε θέματα δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και αξιοποίησης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και της αποδοτικότερης προβολής της Άνδρου. Επίσης, σε θέματα σχετικά με την παρακολούθηση – ενημέρωση του portal του Δήμου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το συμβουλευτικό έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.

ΑΡΘΡΟ 2 - Υπηρεσιακή κατάσταση: Ο δεύτερος των συμβαλλόμενων ως Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου: · δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα, ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακα αυτής. · Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου έχει προσληφθεί.

ΑΡΘΡΟ 3 – Αποδοχές: Οι αποδοχές του συμβαλλόμενου καθορίζονται στο ν. 4354/2015. Ο συμβαλλόμενος δικαιούται επίσης και τις λοιπές αποδοχές όπως αυτές προσδιορίζονται στο άρθρο 13, δηλαδή επιδόματα και παροχές των άρθρων 15 (οικογενειακή παροχή), και 19 (επίδομα απομακρυσμένων παραμεθορίων περιοχών), σύμφωνα με τις προϋποθέσεις χορήγησής τους, για συμμετοχή σε συλλογικά όργανα καθώς και την προσωπική διαφορά του άρθρου 27. Εφαρμογή έχουν επίσης οι διατάξεις του άρθρου 11 σχετικά με τη μισθολογική της εξέλιξη, σύμφωνα με την εγκ. Υπ. Οικ. 2/1015 /ΔΕΠ/05.01.2016.

ΑΡΘΡΟ 4 - Ωράριο εργασίας: Ενδεικτικά θα ακολουθείται το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου. Ενδέχεται όμως κατά περίπτωση, να τηρείται διαφορετικό ωράριο εργασίας, ανάλογα με τις εντολές και το πρόγραμμα του Δημάρχου.

ΑΡΘΡΟ 5 - Λύση σύμβασης:

1. Η σύμβαση λύεται με το θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση του για τη διατήρησή του συμβαλλόμενου.

2. Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση κοινοποιείται στο συμβαλλόμενο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της. Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση στον ενδιαφερόμενο της κατά τα ανωτέρω αποφάσεως ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για το Δήμο.

3. Στην περίπτωση της έκπτωσης συμβαλλόμενου ή της αποχώρησης του Δημάρχου, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για το Δήμο, η δε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα. Αφού συντάχθηκε η παρούσα ειδική σύμβαση εργασίας, σε δύο αντίγραφα, ένα για κάθε συμβαλλόμενο μέρος, υπογράφεται ως εξής:

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΗ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ιδρώνει τα αφτί του...από την καλοκαιρινή καθημερινή ξάπλα στο Ναυτικό Όμιλο πήγε διακοπές στις Σπέτσες για να δει την αρμάτα....... κουράστηκε ο άνθρωπος να μας γράφει στο φειςμπουκ για αυτό προσέλαβε την κυρία ήμαρτον Θεέ μου τι άλλο ακόμη θα δούνε τα μάτια μας;; Δημήτρη, Τάκη, Λεφτέρη τι δεν καταλαβαίνετε;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανύπαρκτη η απάντηση του Δημέρχου στο θέμα της κας ΛΑΖΑΡΗ. Δεν απαντά στο παραμικρό, απλά προκαλεί το κοινό αίσθημα όταν αναφέρεται στα περί πρόσληψής της με Απόφαση Δημάρχου....αυτά να τα θυμηθεί όταν βγει στην πιάτσα για ψήφους και να τα πει κατάμουτρα αν τολμάει στους εκατοντάδες άνεργους νέους Ανδριώτες οι περισσότεροι από τους οποίους διαθέτουν αληθινά σπουδαία βιογραφικά και όχι διδακτορικά στην μπαρούφα.

This comment was minimized by the moderator on the site

....ΕΥΚΟΛΗ '' ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ'' Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΜΟΥ. ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ...
ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ...ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ....ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΨΙΨΙΝΟΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

απο το κακό στο χειρότερο πάμε......!!!Δεν βρέθηκε ένα παιδί ντόπιο απο τα τόσα σπουδαγμένα που υπάρχουν να καλύψει τη θέση?Και που ανακοινώθηκε αυτή η προκύρηξη (εκτός απο το διαδύκτιο) για να ενημερωθεί ο κόσμος...γιατί εγώ σε κανένα πινακα ανακοινωσεων δεν την είδα.Έχει γεμίσει ο Δήμος με εισαγώμενα φρούτα αμφιβόλου επιπέδου ...απο εποχής 7μηνήτη στην Υδρούσσα και όχι μόνο.Ήμαρτον πια...

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρία Λάζαρη για όλα αυτά που γράφονται για τον δήμαρχο είναι αλήθεια
Αν Εσείς έρχεστε για σωτήρας του ας προσεχές
Και σχεδόν όλοι τεχνητές είναι απλήρωτοι εδώ και δυόμισι χρόνια

This comment was minimized by the moderator on the site

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%A5%CE%A9%CE%A1%CE%A9%CE%A8%CE%99-%CE%91%CE%97%CE%9D

Αφού διαχειρίστηκαν με μνημειώδη αποτυχία το σύνολο των προβλημάτων του Δήμου, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.
Το ζήτημα έχει λογική ως προς τους σκύλους. Μπορεί κάποιος να λογοδοτήσει στους δημότες γιατί θα στειρώσουν τις αδέσποτες γάτες στο νησί; Μήπως για να γεμίσει ο τόπος ποντίκια και φίδια; Ανάλογες δράσεις σε νησιά οδήγησαν σε πολύ σοβαρά προβλήματα και καλά θα κάνουν να ¨μαζέψουν¨ το μαγαζάκι που στήνουν αλλιώς θα πρέπει να ετοιμαστούν για νέο πεδίο μάχης. Αν θέλουν να προβούν σε στειρώσεις, τους προτείνουμε να στειρώσουν τους εαυτούς τους, να μην ζήσουμε το κακό και σε επόμενη γενιά!

This comment was minimized by the moderator on the site

το μειζον για τη δημοτικη αρχη και κυριως για το Δημαρχο ειναι οτι εμπιστευτηκε απολυτα και εκανε στενοτατο συνεργατη του τον Αντιδημαρχο του,που καταφερε να συγκυβερνα οπως αυτος ξερει,δηλ.με μυστικους..... και γενικα μεθοδους.... μια τεχνη.... που εχει σπουδασει και εξασκηθει κατα.το παρελθον,σε αριστο βαθμο.Θα ειναι κατα την αποψη μου,ο μοιραιος ανθρωπος για τη δημοτικη αρχη και κυριως για το δημαρχο,που δεν του ταιριαζε αυτη η ΠΑΡΕΑ.Τον θεωρω ανθρωπο με ηθος και καλες προθεσεις για τον τοπο του,αλλα εχει διπλα του τον αντ αυτου κουμανταδορο,εναν ανθρωπο που τον εκθετει....Το ρχει δειξει η προσφατη ιστορια του με την ενασχοληση του στην ομαδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ... .Εχει φτασει το ΔΣ και ολα τα οργανα που συμμετεχει,να θυμιζουν εξεδρα γηπεδου Γ Εθνικης.Εχει γινει ο Δημος Ανδρου σαν Επαρχιακος Δημος της Κολομβιας ή του Μεξικου.Στο χερι του καθαρου Δημαρχου ειναι να τον... ξερει αυτος καλυτερα,γιατι ειναι ηδη θυμα του.Ποτε δεν ειναι αργα,στο κατω κατω της γραφης ας ζητησει τη συναινεση των εκτος του συνδιασμου του για να εκπαραθυρωσει τον... ...Στο χερι του Δημαρχου ειναι να διωξει εστω και στο παρα πεντε τον...,μονο κακο κανει και δημοσιες σχεσεις για το πολιτικο του μελλον.Ας το σκεφθει,οταν φερθει με ειλικρινεια ο Θεοδοσης και μιλησει χωρις εγωϊσμους και εντιμοτητα στους συμβουλους ολων ων συνδιασμων ,θα βρεθει η λυση και λεω για ειλικρινη συνεργασια.... συσωμο το ΔΣ και οι υπολοιποι εκλεγμενοι.Ο χρονος μετραει αντιστροφα.Μ3 σεβασμο στο προσωπο του εκδοτη του παροντος
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το παραπάνω ανυπόγραφο σχόλιο περιείχε προσωπικές ύβρεις, ακραίους χαρακτηρισμους. Όλα περικόπηκαν Το Εν Άνδρω δεν δημοσιεύει τέτοια πράγματα και για κανέναν. Ούτε και γι' αυτούς που μας εξυβρισαν αρκετές φορές χυδαία στο ΔΣ του Δήμου Άνδρου, μετατρέποντας το σε γήπεδο Γ Εθνικής δυστυχώς με πλήρη ανοχή και προτροπή του σημερινού δημάρχου.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μπορούσαμε να μάθουμε το μισθό της κυρίας
Γιατί θα πρέπει από εδώ και πέρα να το σκεφτούμε πολλοί καλά αν θα πρέπει να πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη αφού έτσι και αλλιώς καθαρισμό φωτισμό νερό ελλιπή
Τεχνίτες που έχουν δουλέψει εδώ και 2 χρόνια είναι απλήρωτοι
Ενώ για τους δυο εξωτερικούς συνεργάτες υπάρχουν χιλιάδες ευρώ ..............

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙ???? ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ...ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;););)

This comment was minimized by the moderator on the site

OΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ? ? ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ? ? ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΛΑ ? ? ....ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ? ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΗ Η ''ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΣΑΣ'', ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ? ?
ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΠΟΤΕ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ! !
ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤ' ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ, ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΑΜΡΧΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ! !
ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΕΕΕ ....ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ! !
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΗ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ? ?
ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΑΜΡΧΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ! !

Περισσότερα