Αποκατάσταση των ζημιών από τους ισχυρούς άνεμους στις παραλίες

Τα πήρε και τα σήκωσε ο απίστευτος κρύος αέρας αυτές τις δύο μέρες στην Άνδρο. Πήρε και τις καλοκαιρινές κατασκευές στο Νειμποριό και στο Κόρθι, που δεν είχαν προλάβει να στερεωθούν... Φωτογραφία αρχείου. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ζημιές από τον ιδιαίτερα ισχυρό άνεμο προκλήθηκαν χθες, Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, στην εν εξελίξει δράση της πρόσβασης των ΑΜΕΑ στις παραλίες και συγκεκριμένα στην παραλία Νειμποριό στην Χώρα και στον Όρμο Κορθίου. Πρόκειται για μη μόνιμες κατασκευές, οι οποίες τον χειμώνα θ’ αποσύρονται και θα τοποθετούνται εκ νέου τη θερινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει παραλαβή κανενός τμήματος της εν λόγω δράσης. Ήδη η Τεχνική Υπηρεσία έχει επικοινωνήσει με τον ανάδοχο και από αύριο ξεκινούν οι διαδικασίες επανατοποθέτησης των φορητών αυτών κατασκευών. Τέλος, πρόκειται για προμήθεια υλικών με διαδικασία, που επιλέχθηκε και προδιαγραφές, που τέθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση, του κ. Θ. Σουσούδη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εσεις οι σουσουδοεξυπνάκιδες, αν μπορείτε να πάρετε άδεια απο την κτηματική για να ρίξετε βάσεις και να βιδωσετε τις κατασκευές πάνω στν αιγιαλό (άμμο), να μας πειτε κι εμας τον τροπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόλις τα κάνουν θάλασσα τους φταίει ο Σουσουδης, ενώ μέχρι λίγο πριν παρουσίαζαν το έργο ως δικό τους. Μήπως ο Σουσουδης τους έπεισε να μην τα στερεώσουν κιόλας; Ε ρε καραγκιοζηλικια!