ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

(Το κείμενο έστειλε εργαζόμενος της καθαριότητας του Δήμου Άνδρου και τις φωτογραφίες έστειλε άλλος εργαζόμενος στις υπηρεσίες του Δήμου Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και όλων των συναδέλφων μου προς τον δήμαρχο και προς την οικογένεια του που για μια ακόμη χρονιά μας έκαναν τραπέζι στο τέλος του καλοκαιριού ως αναγνώριση της εργασίας μας τόσο στον τομέα καθαριότητας όσο και ως αναγνώριση και στα υπόλοιπα εξωτερικά συνεργεία τού δήμου.

Θα θέλαμε επίσης και εμείς από την μεριά μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο προς στον Δήμο όσο και στους πολίτες της Άνδρου για την κατανόηση που επέδειξαν σε εμάς για τυχόν αστοχίες που μπορεί να υπήρξαν. Γιατί όπως θα  είδατε η χρόνια εφέτος ήταν αρκετά δύσκολη ως προς να εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος ταυτόχρονα. Και για αυτό όλοι μας ριχτήκαμε στην μάχη αγνοώντας ωράρια και κούραση προσπαθώντας να εξυπηρετήσουμε όλους.

Ακόμα να πούμε πως ο Δήμος δια στόματος του αντιδημάρχου Δ. Τηνιακού ευχαρίστησε και τον ΣΕΔΑ, καθώς ο δήμαρχος έφυγε εκτάκτως και έλειπε για σοβαρή οικογενειακή του υπόθεση. Έτσι ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον ΣΕΔΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο στων δήμο όσο και προς τους πολίτες της Άνδρου με την μεταφορά νερού.

Κλείνοντας να ευχηθούμε από καρδιάς όλοι να έχομε υγεία και να ξαναβρεθούμε όλοι και του χρόνου το καλοκαίρι. Και να ξέρετε ότι όποιος και όποτε μας χρειαστεί θα είμαστε δίπλα του.

Εργαζόμενος της καθαριότητας Δήμου Άνδρου