Ροντέο πάλι το δημοτικό συμβούλιο - για το Λιμενικό Ταμείο - από την αντιπολίτευση!...

 

Πρώτη φορά στην ιστορία του το Γαύριο είναι κατάφωτο στις προβλήτες και στο διαμορφωμένο πάρκινγκ δίπλα στο λιμάνι. Χάρη στον Γ. Μαντζώρο και στην καθημερινή άρουσία του στο λιμάνι. Θυμάται κανείς πως ήταν επί Σουσούδη-Βόσσου;

Ο τίτλος "ροντέο" είναι πνευματική ιδιοκτησία του συμβούλου του Καπάκη, λογιστή Σπύρου Τσαούση, που εξοργισμένος γιατί δεν άκουγαν κάποια πρόταση του απείλησε τον δήμαρχο πως "θα κάνει το συμβούλιο.. ροντέο"!!! Τόσο εξοργισμένος ήταν τότε ο νέος και άπειρος σύμβουλος, που ξέρει όπως φαίνεται από ροντέο, αλλά δεν ξέρει από συμβούλιο μιας έχει επικαλεστεί την απειρία του αρκετές φορές σε συνεδριάσεις!!! Χτες λοιπόν συνέβαλε κι αυτός - το κατά δύναμη - μαζί με τους Καπάκη, Σουσούδη, Αδάμη, Τρανάκο κλπ ώστε να γίνει ροντέο το συμβούλιο για το θέμα του Λιμενικού Ταμείου! Απορίας άξιο: νομίζουν όλοι αυτοί πως κάποιοι ενδιαφέρονται για όσα κάνουν και λένε στις ροντέο-τηλεδιασκέψεις τους;

Ενόχλησαν τα έργα του πρώτου χρόνου: φωτισμοί, στέγαστρο επιβατών, γλίστρα κλπ. Κι άρχισε ο Σανταμούρης να σφίγγει το ζωνάρι και η αντιπολίτευση της Άνδρου συμπλέει μαζί του για να μπλοκάρει τα έργα στο Γαύριο με το... ΠΕΑΛ!!! 

Έγινε λοιπόν και τυπικά η παραίτηση των μελών – εκπροσώπων (τακτικών 3 και αναπληρωματικών 3) της διοίκησης από το συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου. Και ορίστηκαν εκ νέου οι ίδιοι! Ήτοι, Μαντζώρος-Αστρας, Μουστάκας-Τηνιακός, Μπιθικώτση – Μακρή. Μιλώντας εκ μέρους όλων των συμβούλων ο Νίκος Μουστάκας δήλωσε ότι: "αποδέχονται την τιμητική πρόταση του Δημάρχου για τον διορισμό τους ως μέλη του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου. Όμως, έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους στον Πρόεδρο και επαφίεται πλέον στο ΔΣ του Δήμου Τήνου να αναλάβει τις σχετικές πολιτικές πρωτοβουλίες για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου προς όφελος και των δύο νησιών μας. Θα επανεξετάσουμε την στάση μας μετά τις αποφάσεις του Δημάρχου και του ΔΣ της Τήνου τους οποίους καλούμε να σεβαστούν την άρση της εμπιστοσύνης μας στον νυν Πρόεδρο κ. Γ Σανταμούρη".

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι αν δεν αλλάξει ο δήμαρχος Τήνου τον Γ. Σανταμούρη τα 6 μέλη έχουν την διακριτική δυνατότητα να παραιτούνται εναλλάξ π.χ. ανά δύο να γίνονται πάλι νέοι ορισμοί. Κι όσο δεν αλλάζει ο πρόεδρος του Ταμείου να μην υπάρχει συμβούλιο να προχωρήσει τα θέματα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μήνες!!! Όμως μόνο η Τήνος των Σανταμούρη - Σιώτου χάνει από αυτό μιας και εκκρεμούν εγκρίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ. Τα ψίχουλα που θα έπαιρνε η Άνδρος ας καθυστερήσουν!!! Η προγραμματική σύμβαση για την Ανάπλαση Λιμένος Γαυρίου, που είναι το μόνο σοβαρό έργο για την Άνδρο θέλει 2-3 μήνες να φτάσει πάλι στο ΔΣ του Ταμείου. Μπορεί μέχρι τότε να έχουν αλλάξει τον Σανταμούρη. Ή, μπορεί και να περιμένει η Άνδρος μιας και περίμενε 19 χρόνια να δει κάτι από το Ταμείο...

Αυτά περί το "ροντέο" συμβούλιο. Και για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που τσουρουφλίστηκε και από την καλοκαιρινή δημοσκόπηση του ΕΝ ΑΝΔΡΩ όπου δύο στους τρεις εγκρίνουν τα έργα της διοίκησης και το 37% εγκρίνει τον Λοτσάρη ως δήμαρχο στην Άνδρο. Αντιθέτως, ο Σουσούδης με 14% και ο Καπάκης με 4% μοιάζει να είναι πια παρελθόν. Και δεν τους σώζουν τα πολιτικά κόλπα των Αδάμη-Τρανάκου στο Λιμενικό Ταμείο, ούτε και η μετατροπή σε "ροντέο" του δημοτικού συμβουλίου από τους ίδιους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

 

Και για τη νέα γλίστρα είχε αντιρρήσεις ο κ. Αδάμης. "Ειδικός" και ως πράκτορας περί του λιμανιού. Κάτι που ομολογούν πολλοί στο Γαύριο...

Το Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου ιδρύθηκε το 2002. Έχει απόλυτη οικονομική αυτοτέλεια. Τα έσοδα του προέρχονται κυρίως από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δευτερεύοντος από άλλες πηγές όπως ενοικίαση κοινόχρηστων χώρων κτλ Διοικείται από 9 μελες διοικητικό συμβούλιο. Τα 5 μέλη είναι από την Άνδρο, τα 3 από την Τήνο, ενώ συμμετέχει και ο εκάστοτε Λιμενάρχης Τήνου. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου προέρχεται από την Τήνο και ο σημερινός Πρόεδρος ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου Τήνου. Από το καταστατικό ίδρυσης προβλέπεται ότι η οικονομική και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τήνου θα στηρίζουν διοικητικά το κοινό λιμενικό Ταμείο. Κάτι που ουδέποτε συνέβη στην πράξη για την Άνδρο, παρά μόνο για την Τήνο. Αποτέλεσμα από το 2002 μέχρι σήμερα ελάχιστα είναι τα έργα έγινα όλα αυτά τα χρόνια στα λιμάνι του νησιού μας. 

Η αδυναμία της ορθής λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου ήταν γνωστή σε όλους όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρώην δήμαρχος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με το Ταμείο. Δεν έστειλα ούτε μια μελέτη και δεν πήρε κανέναν έργο. Ο σημερινός δήμαρχος ξεκίνησε με φόρα και για ένα χρόνο πήρε τόσα χρήματα και ξεκίνησε τόσα έργα όσα ποτέ πριν στα 19 χρόνια. Αυτό από ένα σημείο και μετά δεν άρεσε στον πρόεδρο Σανταμούρη ο οποίος εδώ και 9 μήνες αποδυνάμωσε περαιτέρω το Ταμείο σε στελέχη και χρηματοδοτεί μόνο έργα της Τήνου! Ότι έργο γίνεται σήμερα στην Τήνο γίνεται από το Ταμείο μιας και ο Δήμος Τήνου επί Γ. Σιώτου έχει αδρανοποιηθεί. Ήδη εκκρεμούν προς έγκριση σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Τήνου, ενώ όλα τα έργα για το λιμάνι της Άνδρου έχουν σχεδόν σταματήσει.

Έχει ζητηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή διάσπαση του Ταμείου που σταμάτησε από τον σημερινό υπουργό και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Η σημερινή διοίκηση επικεντρώθηκε στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του Ταμείου με σκοπό να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το νησί μας μιας και έχει μαζευτεί ένα αποθεματικό για την Άνδρο πέραν των 2 εκατ ευρώ.

 

Και για το νέο σταθμό επιβατών στη νότια προβλήτα είχαν αντίρρηση οι σύμβουλοι του Καπάκη Αδάμης-Τ.Μαμάη... 

Ο Γ. Σανταμούρης εκτός της μεροληπτικής στάσης του έναντι της Άνδρου αποφάσισε για να προωθήσει τους σκοπούς του να κάνει πολιτική στην Άνδρο χρησιμοποιώντας την αντιπολίτευση Καπάκη-Σουσούδη που από την αρχή ξεκίνησαν μετωπική σύγκρουση για όλα στο νησί. Η σύμπλευση Σανταμούρη με Αδάμη και Τρανάκο μπλόκαρε πολλά θέματα για την Άνδρο με πρόσχημα ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο 10ετίας που θα ξεκίναγε η μελέτη του και θα σταμάταγε όλα τα ουσιαστικά έργα στο λιμάνι μέχρι να τελειώσει. Κάτι που μπλόκαρε το Γαύριο σε ακινησία μέχρι το 2013. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να πουν πως η σημερινή διοίκηση δεν έκανε τίποτα. Και ήταν ένας ωραίος τρόπος οι σύμβουλοι του Καπάκη που εξελέγησαν στην Άνδρο, αλλά δεν είναι στην Άνδρο λόγω καθημερινών επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα να δείξουν... "έργο": δια της φασαρίας και της ακινησίας. Οι περιπτώσεις των παντελώς απόντων εδώ και δύο χρόνια από την Άνδρο Αδάμη και Τσαούση (απουσιάζουν και από τηλεδιασκέψεις όπως ο Σ. Τσαούσης) είναι ενδεικτικές της όλης κατάστασης. 

Τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Η πλειοψηφία της Άνδρου απέσυρε την εμπιστοσύνη της από τον πρόεδρο Σανταμούρη, όπως και η μειοψηφία της Τήνου και ο λιμενάρχης Τήνου. Ο επί ξύλου κρεμάμενος Σανταμούρης στέκει στη θέση του γιατί τον στηρίζουν οι Αδάμης-Τρανάκος από την Άνδρο και γιατί ο δήμαρχος Τήνου εξαρτάται από αυτόν για να σχηματίζει πλειοψηφία και αλλάζει άποψη κάθε 10 μέρες επί του θέματος. 

Είναι τέτοια η κατάσταση στο Λιμενικό Ταμείο που από τον πρόεδρο Σανταμούρη δεν έγινε δεκτή ούτε η διάθεση διοικητικού υπαλλήλου της Άνδρου που θα ασχολείται με τα θέματα της Άνδρου-χωρίς να απασχολούνται οι υπάλληλοι της Τήνου. Δεν έγινε δεκτή ούτε η διάθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου ώστε να προχωρήσουν προγραμματικές συμβάσεις και να προχωρήσουν έργα και προμήθειες για τα λιμάνια της Άνδρου. Μόνο ένα έργο πέτυχε η Άνδρος να προχωρήσει με την διοίκηση Σανταμούρη: η Ανάπλασης Λιμένος Γαυρίου.

Είναι τέτοια η μεροληψία που δεν έγινε πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου για να ασχοληθεί με τα θέματα της Άνδρου, ενώ έγινε πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου που θα ασχοληθεί με τα θέματα της Τήνου. Δεν προχωρούν  οι αναγκαίες προμήθειες και έργα αναβάθμισης των λιμανιών της Άνδρου. Δεν προχωρούν για τα λιμάνια Χώρας,  Κορθίου  και Γαυρίου, καμία από τις αναγκαίες μελέτες παρ' ότι πέρα από το αποθεματικό  υπάρχουν και 120 χιλ. ευρώ εγκεκριμένα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για μελέτες.

Και για το πάρκινγκ και το φωτισμό του είχαν άρνηση. Σχεδόν δεν το αναγνωρίζουν οι Αδάμης-Τ.Μαμάη!!!! 

Στις 23 Αυγούστου 2021 υπήρξε η όγδοη (8 η) αποτυχημένη προσπάθεια του Πρόεδρου Γ Σανταμούρη να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου. Δεν κατέστην δυνατό να συνεδριάσει για 8η συνεχή φορά λόγω έλλειψης απαρτίας. Να σημειωθεί εκ νέου ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου αποτελείται από 9 μέλη. Η διοίκηση της Άνδρου συμμετέχει με 3 μέλη. Άρα απομένουν άλλα 6 και η απαιτούμενη απαρτία είναι 5 μέλη. Τούτο σημαίνει ότι δεν έχουν αποσύρει την εμπιστοσύνη τους τα μέλη της παράταξης του δημάρχου Άνδρου, αλλά υπάρχει συνολική αντίδραση στο πρόσωπο του προέδρου Σανταμούρη και από τα δύο νησιά. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι Τακτικοί και Αναπληρωματικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Άνδρου υπέβαλαν την παραίτηση τους. Μπορεί το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο να ορίζει ότι ο Πρόεδρος θα προέρχεται από την Τήνο. Όμως αποτελεί τεράστια ευθύνη, το πρόσωπο που θα επιλεγεί η Τήνος να εκφράζει την ενότητα των δύο νησιών και να έχει και την αποδοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Κάτι που δεν συμβαίνει εδώ και 9 μήνες. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΑΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΟΙ ΚΑΠΑΚΗΣ-ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

Πρόκειται για μελέτες που επιβάλλονται στα λιμάνια μείζονος σημασίας . ΔΕΝ απαιτούνται για το Λιμάνι του Γαυρίου. Είναι πολυδάπανες και ιδιαίτερα χρονοβόρες. Να σημειωθεί ότι στην Τήνο βρίσκονται στην 10η χρονιά υλοποίησης του ΠΕΑΛ και δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις μελέτες. Αντίθετα λόγω διαφωνιών ξεκινούν πάλι από την αρχή. Ψευδώς αναφέρεται ότι αρκούν μερικοί μήνες για την υλοποιηση του. Παίρνει-δυστυχώς – η αντιπολίτευση του Δήμου μας τον αρχικό συμβατικό χρόνο. Αγνοεί ή αποκρύπτει ότι αυτός μπορεί να παραταθεί, ότι υπάρχει η φάση των μελετών και αυτή των εγκρίσεων, ότι οι μελέτες μπαίνουν σε διαδικασία διαβούλευσης και περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων.

Όσοι το προτείνουν-είτε από άγνοια, είτε απλά από αντιπολιτευτική διάθεση, είναι βέβαιο ότι δεν προσφέρουν υπηρεσίες στο νησί μας. Θα αρκούσε για το νησί μας η υλοποίηση προκαταρκτικής μελέτης και κυρίως η συναίνεση και η συνεννόηση μεταξύ μας. Σ' ένα Λιμενικό Ταμείο που δεν μπορεί καν να συνεδριάσει, που δεν μπορεί να αγοράσει φωτιστικά σώματα θα υλοποιήσει περιβαλλοντικές μελέτες για την Άνδρο; Δυστυχώς είναι σαφής η προσπάθεια της αντιπολίτευσης – μέχρι σήμερα - να αρθρώσει πολιτικό λόγο προτείνοντας απλά το αντίθετο απ' ότι λέει ο σημερινός δήμαρχος.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γελάσαμε πάλι με το "κωλοτουμπόμετρο" Τελικά δεν είναι άξιος ούτε την μητρική του γλώσσα να χρησιμοποιήσει σωστά που μυαλό για να σκεφτεί τι κακό κάνει στην πατρίδα του με αυτές τις γελοιότητες που πράττει!!! Βέβαια κατά το "αφεντικό" κι ο (α)ργάτης!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Χρησμοί της Πυθίας για να πείτε "λαθραία" ότι κάτι δεν σας άρεσε. Την άλλη φορά μετά το Μαντείο των Δελφών δεν ρωτάτε και τον Κάλχα μήπως βρείτε κάτι πιο υπαινικτικό να πείτε "από το άλλο σάιτ" στην κοινωνία της Άνδρου, η οποία δεν γελά καθόλου γιατί επί 19 χρόνια δεν διεκδικήσαμε τίποτα από τους Τήνιους...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πως κατάντησε ο Δήμος Άνδρου, με αυτόν που έχουμε δήμαρχο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ενώ με τον προηγούμενο που ήταν μόνο για τις παρελάσεις έσκιζε ε;;;;
Τι διεκδίκησε ο προηγούμενος και δεν το θυμόμαστε;;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος δεν έχεις να δηλώσεις κάτι; Ένα αντικειμενικό αρθράκι, μια αμφισβήτηση, έναν υπηρεσιακο πόλεμο να τους κηρύξεις;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράφουμε για το λιμενικό ταμείο και για πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την Άνδρο που δεν θέλει ο πρόεδρος Σανταμούρης να δώσει, ενώ δίνει πάνω από 2 εκ ευρώ στην Τήνο. Αυτό το πολύ σημαντικό δεν σας ενδιαφέρει;
Τι έγινε με τους επιθεωρητές περιβάλλοντος που πρέπει να ξέρουμε; Κι αν δεν το ξέρουμε εμείς που είναι το δικό σας portal που λείπει διακοπές 4-5 μήνες να γράψει ότι δεν γράφουμε ή δεν ξέρουμε εμείς;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μήπως ξέρετε πότε θα αρχίσει και η δίκη των υπευθύνων για το Μάτι; Κι ακόμα μήπως ξέρετε αν θα αρχίσουν να μιλάνε στο Γαύριο για έναν πράκτορα που λένε πως έβαλε φέσι εκατομμύρια; Αν σας πει τίποτα κάποιος εδώ είμαστε. Είχαν γίνει και σχετικές δίκες. Δεν είναι φήμες...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μαλλον ολοι οι εκπροσωποι απο εποχης ιδρυσεως του ταμείου ειναι για κλωτσιές. Ακου 5 3 πλειοψηφία και να μην πιεζουβ για αποφάσεις υπερ του νησιου μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο δύσκολο είναι να παρακολουθούμε διαδικτυακά
ζωντανά το Δημοτικό Συμβουλιο ;;;
Διψάμε για Υπερθέαμα !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί δεν γράφετε ένα άρθρο με τίτλο και κείμενο: ο μόνος σωστός είναι ο Λοτσαρης; αφου όλα τα άρθρα σας εκεί συγκλίνουν

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γιατί δεν είναι! Στο θέμα του Λιμενικού Ταμείου είναι σωστός και δίνει μάχη να αλλάξει μια θλιβερή κατάσταση που επιβάλλει για δεύτερη φορά ο Σανταμούρης στην Άνδρο. Η πρώτη ήταν 2011-2014. Και τότε αντέδρασαν οι Γλυνός (διοίκηση) και Σουσούδης (αντιπολίτευση), αλλά δεν πέτυχαν πολλά. Τώρα ο Λότσαρης προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση. Άρα εχει δίκιο.
Δεν έχει όμως δίκιο πως άφησε το θέμα ανεμογεννήτριες σε Καμπανό και Στενό να το διαχειριστεί με ακραίους πολιτικά, οπισθοδρομικούς κοινωνικά, αντιτεχνολόγους. Δεν έχει δίκιο πως δυσκολεύεται να πάρει θέση σε διαμάχες των μπαρ σε Μπατσί και Κόρθι. Δεν έχει όταν τσακωνόταν με την αντιπολίτευση στην αρχή που τον είχε παγιδεύσει με τις μετωπικές συγκρούσεις. Σήμερα πράττει σοφά που τους εκθέτει ρωτώντας τους ποιες προτάσεις έχουν για το Λιμενικό Ταμείο κι αυτοί χειροκροτούν τον Σανταμούρη...
Αυτά τα λίγα. Έχουμε κι άλλα αν θέλετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

καμία έκπληξη κύριοι. καμία. από τη στιγμή που υπήρξε έστω και ένας ανδριώτης που αναπαρήγαγε ή έκανε like στην ανάρτηση Σανταμούρη, απάντηση στο Δήμαρχο Άνδρου, όποιος κι αν ήταν αυτός, τίποτε πια δεν θα αποτελέσει έκπληξη σε αυτό το νησί. Το να πριονίζει ή να απεμπολεί κανείς τα συμφέροντα του νησιού που εκπροσωπεί ως αντιπολίτευση, είναι πολύ σκοτεινό..
Δεν πάει άλλο κάτω. Στον υπόνομο είναι ήδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πραγματικα ειναι να απορει κανεις, πως αυτοι οι "Ανδριωτες" (Αδαμης, Τρανακος) συμπρατουν ανερυθριαστα με εναν εχθρο της Ανδρου (Σανταμουρη), για μικροπολιτικους και ιδιοτελεις σκοπους....

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά έχουν φιλότιμο αυτοί που τους ψηφησε ο Ανδριώτης να μας εκπροσωπούν.
Μία παραιτουνται, μια ξαναγυριζουν
Αίσχος, πρέπει να φύγουν και από το Δημο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα πως να φύγουν; Επειδή δεν σας αρέσουν; Είναι επιχείρημα αυτό; Και ποιοι να έρθουν αυτοί που χάσανε τις εκλογές; Είναι δημοκρατία ο δήμαρχος να βγαίνει από την μειοψηφία επειδή εσείς ο ανώνυμος είστε αγανακτισμένος και έτσι θέλετε;
Μην βιάζεστε οι εκλογές του 2023 είναι μακριά. Κι έχουν να γίνουν πολλά έργα ακόμα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro