To πιο σύντομο ανέκδοτο: Ο Σανταμούρης "ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ"!!!

 

Το προφίλ Σανταμούρη στο Facebook

(Δεν θα πλήξουμε με τον Τήνιο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γ. Σανταμούρη. Μόλις χαλαρώνει και ευθυμεί το βράδυ αποκαλύπτει στο facebook της ζωής του τον πραγματικό εαυτό του. Διαβάστε απλώς το χθεσινοβραδινό σχόλιο του και θα καταλάβετε πως κατάφερε και διέλυσε το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ

George Santamuris 7 ώρ.  ·

«Καλημέρα συνταξιδιώτες,

Έχω παρατηρήσει ότι η συμμετοχή σας στα κοινά είναι απο χλιαρή έως ανύπαρκτη. Δεν σας κατηγορώ, αλλά και μεις που ασχολούμαστε για τους λόγους μας (πάθος για εξουσία, αγάπη για τον τόπο μας, αναγνώριση, τρόπος ζωής)… Δεν ξέρω, το ψάχνω..

Όμως εσεις οι άλλοι που δεν ασχολείστε με τα κοινά ενεργά, όπως εγώ για 40 χρόνια, παρότι σήμερα μπορείτε να εκφραστείτε και να εκφράσετε την γνώμη σας, αρκείστε μόνο σε ένα λαικ (πολλοί λίγοι) γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ τις συνέπειες που το κατεστημένο θα σας επιβάλλει.

Παράδειγμα: Όταν έγραφα και γράφω για τον ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ, που στηρίζεται και στέκει δερβέναγας χάρις στην θεία ΧΑΡΗ, δλδ Δεσπότη και ΣΙΑ, εσείς, επειδή τους φοβάστε, με το δίκιο σας, (γιατί είναι, ότι ξέρετε ότι είναι) συμβιβάζεστε. Αλλά και σε θεματα που αφορούν την καθημερινότητα, πάλι απέχετε. Τελικά επειδή αισθάνομαι μόνος, ζητώ την ΣΤΗΡΙΞΗ σας, αφού σίγουρα αγαπάτε τον τόπο μας που έτυχε να τον διαφεντεύω στο ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ.»

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Yiannis Faraklas

«Να σχολιάσουμε ;;;;;

Χαχαχαχχαχα

Φυσικά θέλεις μόνο θετικές κριτικές για το πως «διαφεντεύεις» το λιμάνι ....

Γιατί σε οποιοδήποτε άλλο αρνητικό σχολιασμό δεν έχεις το θάρρος να απαντήσεις !!!!!

Μάλλον έχεις εντολές από κάποιον που διαφεντεύει ΕΣΕΝΑ .....»

Το προφίλ Σανταμούρη στο Facebook όπου και ο σχολιασμός πως "ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ"!!! Εντύπωση κάνει πως τον πρόεδρο λάτρη του facebook ακολουθούν μόνο 74 άτομα!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Ανέκδοτο ο Τήνιος πρόεδρος Σανταμούρης. Μες το μυαλό του το θολό ψάχνει στα 80 του να βρει γιατί ασχολείται με τα κοινά. Και πρώτο-πρώτο – όπως ο ίδιος ομολογεί – είναι «το πάθος για εξουσία»!!! Κάτι που το επιβεβαιώνει πλήρως στο τέλος όταν γράφει αυτάρεσκα πως «διαφεντεύω στο ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ (τόπου)»!!!

Άνθρωπος μάλλον περιορισμένης πολιτικής παιδείας (το ασύντακτο, ανορθόγραφο, ασυνάρτητο σε έννοιες κείμενο του αυτό προδίδει) δεν ξέρει πως στη σημερινή εποχή:

(α) ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ. Αλλά διοικούν με Διοικητικό Συμβούλιο. Και κρατούν ισορροπίες μιας και η δημοκρατία είναι πολίτευμα «ελέγχων και ισορροπιών» (check and balances). Όμως ο πρόεδρος μάλλον αναφέρεται στην εποχή του παππού του και νομίζει πως... ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ!!! Γι’ αυτό διάλυσε και το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου. 

(β) Κι αφού διάλυσε το συμβούλιο περιμένει την έγκριση μέσα από τα λάικ στο facebook! Σαν λαϊκατζής στην λαϊκή του facebook. Αλλά τι άλλο από λαϊκατζής/λαϊκιστής είναι όταν χρησιμοποιεί τη γλώσσα του πεζοδρομίου και αναφέρεtαι στα γεννητικά σου όργανα για να εκφράσει την δημόσια την απαξίωση του;

(γ) Νοιώθει όμως μοναξιά όπως ομολογεί. Είναι η μοναξιά αυτού που δεν ανήκει στην εποχή του. Αυτού που νομίζει πως ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ, ενώ εδώ και μήνες δεν μπορεί να συγκαλέσει ένα συμβούλιο!! Και γι΄ αυτό του φταίει ο Λιμενάρχης Τήνου και ο Δεσπότης!!!

(δ) Και ποιοι τον στηρίζουν στη μοναξιά του; Οι εξ Άνδρου συνοδοιπόροι tου Αδάμης-Τρανάκος. Αυτοί καθημερινά βάζουν λάικ! Όπως και ο  Καπάκης!!! Όμως ποιος θα μπορούσε να στηρίξει κάποιον που νομίζει πως έγινε πρόεδρος για να... ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ; Μόνο αυτοί που έχουν αντίστοιχη πολιτική παιδεία και αντίστοιχες αντιλήψεις περί την εξουσία;

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σανταμούρης , Τρανάκος, Αδάμης , Καπάκης!!
Βλέπε κόσμε τι ψηφίζεις!!!!!!

Καλά κρασιά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις..