Ο νέος βρεφονηπιακός στη Χώρα...

 

Η υπογραφή έναρξης των εργασιών.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός στη Χώρα

Ξεκινούν οι εργασίες για την δημιουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Χώρα. Προηγήθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την ενοικίαση του κτιρίου, που θα φιλοξενήσει τον Σταθμό. Οι εργασίες θ’ αναβαθμίσουν το κτίριο και θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές, ώστε η Χώρα να αποκτήσει πλέον Βρεφονηπιακό και όχι μόνο Παιδικό Σταθμό. Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός, που θα δημιουργηθεί, θα είναι δυναμικότητας δέκα (10) βρεφών και δεκαοκτώ (18) νηπίων.

 

Το κτίριο του νέου βρεφονηπιακού σταθμού όπου θα γίνουν όλες οι αναγκαίες μετατροπές για τη νέα χρήση του.

Οι εργασίες γίνονται με βάση το υφιστάμενη νομοθετικό πλαίσιο του Π.Δ. 99/2017 (ΦΕΚ 141 Α΄), ώστε εν συνεχεία να μπορεί η υποδομή να λάβει όλες τις νόμιμες άδειες για την ασφαλή λειτουργία της. Οι εργασίες περιλαμβάνουν: Τη συντήρηση, ανακαίνιση και λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου, καθώς και του αύλειου χώρου, ο οποίος περιβάλλει το κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού, με σκοπό να διασφαλιστεί η ασφαλής και ευχάριστη διαβίωση όλων των χρηστών. Επίσης, θα προστεθούν επιπλέον χώροι, ώστε ο βρεφονηπιακός σταθμός να είναι λειτουργικός.

 

Άλλη μια φωτογραφία του κτιρίου του νέου βρεφονηπιακού.

Οι εργασίες αφορούν κυρίως την αντικατάσταση  κουφωμάτων, την επισκευή των χώρων υγιεινής, μικρές επισκευές στα επιχρίσματα, κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα, τοποθέτηση του δικτύου ηλεκτροδότησης στις νέες αίθουσες, χρωματισμούς και άλλες εργασίες.

Η χρηματοδότηση των ανωτέρω αναφερομένων εργασιών αλλά και των λοιπών απαιτούμενων προμηθειών (κλιματιστικά, ερμάρια, κλπ) καλύπτεται κατά  50.000,00 €  από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης Α.Ε.) και κατά 15.211,85€ από χρήματα του Δήμου μας.

Δημιουργείται μια σύγχρονη και ασφαλής υποδομή, που θα φιλοξενεί τους μικρούς μας φίλους και θα δίνει διέξοδο κυρίως στους εργαζόμενους γονείς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας μην ητανε ο Σουσούδης που το είχε σκεφτεί κάποτε και σας έλεγα εγώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια!!!
Μήπως γνωρίζετε μέχρι πότε θα είναι έτοιμο??

This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν γράφουμε κατά της τραγικής νοοτροπίας Σουσούδη-Καπάκη είμαστε διχαστές του νησιού. Όταν απαντάμε σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είμαστε εριστικοί!!!
Τι να κάνουμε για να νοιώσετε καλά;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν οι Καπάκης-Σουσούδης λένε και κάνουν τα πιο απίθανα στο συμβούλια, στο λιμενικό ταμείο και γράφουν ανοησίες και ψέματα κατά των έργων της διοίκησης είναι "ενωτικοί";;;; Όταν βρίζουν "μιάσματα" τους πάντες είναι ενωτικοί;;; Όταν ασκούμε κριτική που βρίζουν "μιάσματα" είμαστε διχαστές!!! Η πολιτική ανοησία στο αποκορύφωμα της.
Τελικά για να καταλάβουμε: διχάζει η κριτική στους Σουσούδη-Καπάκη και ενώνει η κριτική στον Λοτσάρη!!! Τρομερή πολιτική άποψη την οποία υιοθετούν και όλοι οι φωστήρες που τους περιτριγυρίζουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Άλλο ένα έργο Σουσούδη! Δεν το είχε εξαγγείλει, δεν το είχε σκεφτεί, όμως περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι να το οικειοποιηθεί. Όλα δικά του ήτανε. Δεν πρόκαμε στα 5 χρόνια να τα κάνει ή και να τα εξαγγείλει Όμως τώρα στην αντιπολίτευση που έχει χρόνο πρτολαβαίνει να τα πει δικά του. Το δυστύχημα είναι πως και αυτά που είναι δικά του όπως η έγκριση στο ΠΕΣΠΑ της Πλούσκας κάνει αντιπολίτευση μαζί με τον Καπάκη και τα καταγγέλουν. Το κείμενο των τριών καμπαλέρος (Τσαούση, Αντώνογλου, Μπακέλα) είναι αποκαλυπτικό της πελαγωμένης νοοτροπίας του