ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων σε Χώρα, Μπατσί, Κόρθι!!!

 

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης.

(Το παρακάτω δελτίο τύπου αναφέρεται στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό βασικών αθλητικών χώρων του νησιού στην Χώρα, στο Μπατσί και στο Κόρθι. Οι εγκαταλειμμένοι χρόνια τώρα αθλητικοί χώροι είχαν φτάσει σε σημείο πλήρους απαξίωσης και κατάρρευσης πρέπει να ξαναγίνουν λειτουργικοί και η νεολαία να τους αξιοποιήσει. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε με την σύμβαση για την εγκατάσταση τεσσάρων νέων πυλώνων στο στάδιο της Χώρας. Το επόμενο - που το περιμένουμε - είναι η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, μετά από πλήρη ανακατασκευή του υποστρώματος του γηπέδου ποδοσφαίρου του σταδίου της Χώρας. το οποίο σήμερα κάτω από το χορτάρι είναι γεμάτο διάσπαρτες λακκούβες, ενώ τα αντίπαλα τέρματα έχουν μεταβληθεί σε χωράφι μετά από 20ετή και χωρίς ουσιαστική συντήρηση χρήση του. Το καλό στην ιστορία των έργων της σημερινής διοίκησης είναι πως γίνονται συνέχεια σε όλη την διάρκεια της θητείας της και δεν έχουν προεκλογικό χαρακτήρα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εκσυγχρονισμός Δημοτικού Σταδίου Χώρας, γηπέδου 5Χ5 Καππαριάς και γηπέδου Μπατσίου

Σε αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Σταδίου Χώρας, του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Μπατσίου και του 5χ5 της Καππαριάς προχωράει ο Δήμος μας. Η δράση είναι συνολικού προϋπολογισμού 424.062,74€ και καλύπτεται κατά 352.000,00€ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών (Α.Π. 15907/04-03-2020 ΑΔΑ: 6ΞΠΟ46ΜΤΛ6-Φ6Σ) και κατά 72.062,74€ από χρήματα του Δήμου μας. Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης ανέρχεται σε 9 μήνες αρχής γεννωμένης από τον Σεπτέμβριο 2021.

Περιλαμβάνονται:

  • Προμήθεια και επανεπίστρωση (retoping) της ήδη φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Ανδρου σε επιφάνεια 6.700m2
  • Προμήθεια ελαστικού τρίμματος (SBR) και διάστρωσή του στο γήπεδο Μπατσίου Άνδρου, κατόπιν συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου, αφαίρεσης του υπάρχοντος ελαστικού τρίμματος, επιθεώρησης και επισκευής των αρμών και συναρμογών των τμημάτων του υποστρώματος.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας στο γήπεδο Μπατσίου Ανδρου, δύο τμημάτων διαστάσεων 20x3,90μ. και 30x3,90μ., χωρητικότητας 120 και 174 καθισμάτων αντίστοιχα.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5 του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου, επιφανείας 935,25m2, προς αντικατάσταση του υπάρχοντος φθαρμένου.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 5Χ5 Καππαριάς Άνδρου, επιφανείας 790,00m2, προς αντικατάσταση του υπάρχοντος φθαρμένου.

Προχωράμε σε συνολικές παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές του Νησιού μας υλοποιώντας βήμα βήμα τις δεσμεύσεις μας προς τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για μας ο Αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μέσα σε λίγα λεπτά...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άσε ρε Βασίλη την λάσπη στην οποία ειδικεύεσαι εδώ και 20ετία. Η αγορά λέει πως έφυγες νύχτα με χρεη εκατομμυρίων δραχμών από Άνδρο. Ρώτα στο σουπερ μαρκετ να μάθεις, που ούτε την λέξη διαχειριστης δεν μπορείς να διαχειριστείς αγράμματε...
Όσο για τις πληροφορίες μόνο ο δήμαρχος τις ξέρει. Γιατί αυτός μιλά με τις εταιρείες και την ΓΓ Αθλητισμού. Αυτόν ρωτήσαμε κι εμείς. Και δεν κάναμε σενάρια που σε έφαγαν κοντά 70 χρόνια και κατέληξες σήμερα να μένεις σε βάρκα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να παραδεχτούμε πως το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων που έγινε στην Άνδρο τα τελευταία 20 χρόνια το έκανε ο Θεοδόσης Σουσούδης μέσα στα δύο χρόνια που είναι στην... αντιπολίτευση!!! Γι' αυτό και πρέπει να παραμείνει εκεί άλλη μια 5ετία ώστε να ολοκληρώσει τα έργα που ποτέ δεν έκανε σαν διοίκηση...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσούδης ειχε έτοιμη μελέτη για Μπατσί, Κόρθι, Χώρα; Και γιατι δεν την προχώρησε σε πέντε χρόνια; Γιατί ξέχασε να την αναφέρει προεκλογικά; Μήπως δεν ειχε τίποτα υπόψη του για κανένα από τα τρια γήπεδα; Πως εξηγείτε πως δίνει μάχη μέχρι σήμερα για το πότισμα ένας γήπεδου χωραφιού κι όχι για την ανακατασκευή του; Αυτά από αθλητή του Ανδριακού που εζησε την παρακμή του γηπέδου επί 10ετια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΑΦΗΣΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα καλά και στο Γαυριο?
Ενα προπονητηριο θα σας κάνουν από κανονικό κλειστό και αν

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για το κλειστό εγκρίθηκε η προμελέτη από την ΓΓ Αθλητισμού και πηγαίνει για αλλαγή όρων δόμησης και ΦΕΚ μέχρι τον Δεκέμβριο. Μετά θα προχωρήσει η τελική μελέτη που θα χρηματοδοτηθεί από την INTRACUT. Για χρηματοδότηση θα αναζητηθούν πόροι μέσα στο 2022. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινησει πριν τις εκλογές του 2023.
Αυτά για τα ψέματα που γράφουν διάφοροι και για το πόση δουλειά ήθελε και τι δεν έκανε αυτός που μόνο λόγια έλεγε επί 5ετία.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro