Ο πανικός της κατάρρευσης οδηγεί τον κ. Σουσούδη σε αγωγή... αναγνώρισης του "έργου" του!!!

 

Κάποιοι προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να σταματήσουν την πολιτική κριτική που άσκησε και ασκεί το Εν Άνδρω στο νησί από το 2013 μέχρι το 2021. Οι ίδιοι προωθώντας να μας σταματήσουν προώθησαν τρεις διαφορετικές ιστοσελίδες που μας επιτέθηκαν προσωπικά. Άλλοι επιδίωξαν με εξώδικα για να μας εκφοβίσουν. Όλοι απέτυχαν. Οι ιστοσελίδες τους μαράθηκαν στο περιθώριο. Τα εξώδικα δεν μας φόβισαν.

ΤΑ ΕΦΕΤΙΝΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Εδώ και ένα χρόνο τα εξώδικα έγιναν «βιοτεχνία» από την μεριά μιας παραπαίουσας αντιπολίτευσης, που μας καταγγέλλει και μας απειλεί. Μέσα σε λίγους μήνες λάβαμε εξώδικα από την Όλγα Καραγιάννη, τον Αλέξανδρο Μαβή, την Μαρία Μαμάη,  τον Θ. Σουσούδη και τον Γ. Καμήλο!!!

Η Όλγα Καραγιάννη κι ο Αλέξανδρος Μαβής δεν ανέχονται κριτική για όσα λένε και κάνουν και για τα οποία έχουν σχηματιστεί και δικογραφίες, όπως είπε ο υφυπουργός στην Βουλή! Η Μαρία Μαμάη γιατί δεν ήθελε να γράψουμε πως συμμετείχε στην λήψη δειγμάτων νερού με τρόπο μη αποδεκτό από το ΠΑΚΟΕ! Ο κ.Σουσουδης γιατί θεωρεί πως η πολιτική κριτική στο "έργο" του τον αδικεί. Και ο Γ. Καμήλος γιατί ενοχλήθηκε από δύο σχόλια αναγνωστών. Απαντήσαμε με ανάλογο νομικό τρόπο και στους πέντε και συνεχίσαμε την πορεία μας.

Η ΑΓΩΓΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ

Πριν λίγες μέρες λάβαμε δύο αγωγές. Από τον κ. Σουσούδη. Και τον Γ. Καμήλου. Και οι δύο από τον ίδιο δικηγόρο! Δεν θα σταθούμε στη δεύτερη. Θα σταθούμε σε αυτή του κ. Σουσούδη. Επί 26 σελίδες περιγράφει πολιτικά και νομικά το πόσο αδικήθηκε από εμάς. Οι 16 σελίδες αναφέρονται «έργα» που έκανε και δεν αντιληφθήκαμε! Από επίμαχες φράσεις εναντίον του όσο κι έψαξε δεν βρήκε. Βρήκε όμως 2-3 που τον ενόχλησαν.

Για παράδειγμα τον αποκαλέσαμε «άεργο» δήμαρχο (που δεν έχει κάνει έργο) και αυτός το μετέτρεψε σε «άνεργο»!!! Περίεργο που δεν κατάλαβε τον πολιτικό χαρακτηρισμό. Και ενοχλήθηκε - όταν παινεύονταν για τα πτυχία του στον κ. Γιαννίση - γιατί γράψαμε μια γενικότητα αναφορικά με τα πτυχία και την εμπειρία. Μια γενικά παραδεκτή αλήθεια που απλώς αναφέραμε. Και τίποτα άλλο.

Και για αυτά τα καθαρά πολιτικά επιχειρήματα και την γνώμη μας για το "έργο" του μας ζητά με αγωγή 150.000 ευρώ για δυσφήμηση!!! Ποια δυσφήμηση; Μα πολιτική κριτική ασκήσαμε στο μη «έργο» του!!! Θεωρεί πως ζητώντας 150.000 ευρώ θα σιωπήσουμε; Ή, μήπως θεωρεί πως μπορεί "υιοθετώντας" τα έργα του επόμενου δημάρχου και ζητώντας και 150.000 ευρώ από εμάς παράγει «έργο»;

ΟΤΑΝ Ο κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ

Στο δημοτικό συμβούλιο της Άνδρου αυτός που έχει χάσει πλήρως την ψυχραιμία του και βρίζει είναι ο κ. Σουσούδης. Ενδεικτικά τι είπε μόλις δύο μήνες πριν όταν χαρακτήρισε με τον βαρύτατο προσωπικό χαρακτηρισμό "μίασμα" τους πολιτικούς του αντιπάλους του. Και μετά κάνει και... αγωγές!!!

Αντιθέτως είναι ο κ. Σουσούδης που έχει αρθρογραφήσει εναντίον μας με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ακόμα και στην αγωγή του χρησιμοποιεί προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μας. Είναι ή δεν είναι προσωπική προσβολή της προσωπικότητας μας όταν ο κ. Σουσούδης γράφει στην επίσημη αγωγή του: «ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος»!!!

Το γράφει για ένα μέλος της ΕΣΗΕΑ εδώ και 30 χρόνια. Για έναν δημοσιογράφο που συνταξιοδοτείται από το ταμείο των δημοσιογράφων (ΤΣΠΕΑΘ) και είναι στο ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ). Για ένα διδάκτορα της δημοσιογραφίας που έχει επιμεληθεί ενυπογράφως ερευνητική έκδοση για την Ιστορική Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ! Ελπίζουμε πως η παρέμβαση της προέδρου της ΕΣΗΕΑ στο δικαστήριο να τον πείσει επιτέλους πως δεν "αυτοαποκαλούμαστε", αλλά είμαστε. Και να σταματήσει τις προσωπικές προσβολές στις οποίες έχει διακριθεί...

Ας σκεφτεί ο κ. Σουσουδης το πως θα είχε αντιδράσει ο ίδιος αν είχαμε γράψει εμείς «ο αυτοαποκαλούμενος γιατρός»; Αυτό για να καταλάβει τι σημαίνει προσωπική προσβολή και ποια η διαφορά από τον πολιτικό χαρακτηρισμό, ο μη έχων καμία αντίληψη περί πολιτικής πρώην δήμαρχος Άνδρου…

Τον κ. Σουσούδη τον αντιμετωπίσαμε πάντα πολιτικά. Το ότι εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να μετατρέπει την πολιτική αντίθεση σε δικαστική αντιπαράθεση είναι αποκλειστικά έργο δικό του. Όμως ο κ. Σουσούδης έχει προηγούμενο σε προσωπικές προσβολες που τις θεωρεί πολιτική!!! Θυμίζουμε πως ο κ. Γιαννίσης τον έχει μηνύσει και έχει κάνει και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί προεκλογικά, το 2019, υπαινίχθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση πως ο πρώην δήμαρχος Άνδρου είχε καταχραστεί χρήματα κατά την αγορά του δημαρχείου το 2002.

Το ότι υπήρξε σχετική έρευνα ορκωτών λογιστών της επόμενης διοίκησης, το 2003, που διαπίστωσε την χρηστή διαχείριση του κ. Γιαννίση δεν το έλαβε ποτέ υπόψη του ο κ. Σουσούδης. Βλέποντας το 2019 πως έχανε τις εκλογές έσπευσε να υπαινιχθεί πράγματα απαράδεκτα. Ιδίως αφού υπήρξε και επίσημη έκθεση ορκωτών λογιστών το 2003.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΑΓΩΓΗ;

Γιατί όμως τώρα η αγωγή; Την ερώτηση μας έκανε σημαντικός επιχειρηματίας του νησιού με καταγωγή από τις Στενιές. Η απάντηση είναι μάλλον απλή. Και είναι πολιτική. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis του Ιουλίου 2021 έδωσε μόνο 14% στον κ. Σουσούδη σε όλη την Άνδρο! Και μόνο 18% στην Χώρα, που την θεωρεί πολιτική έδρα του. Η δημοσκοπική κατάρρευση του πρώην δημάρχου είναι δεδομένη. Έχοντας, λοιπόν, ο κ. Σουσούδης αποτύχει πλήρως πολιτικά να πείσει το νησί, αλλά και να απαντήσει στα πολιτικά ερωτήματα που του θέτουμε, αποφάσισε να περάσει σε δικαστικό επίπεδο την πολιτική αντιπαράθεση. 

Και ενώ ο κ. Σουσούδης κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα και κάνει αγωγές αστήρικτες δεν απάντησε ποτέ για τα "έργα" που έκανε με 9.700.000 ευρώ όλα απευθείας αναθέσεις στην 5ετία του. Αυτά γράφτηκαν σε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου την οποία απλώς... προσπέρασε ο κ. Σουσούδης!!! Και όταν ρωτήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο σε ποια έργα πήγαν όλα αυτά τα χρήματα ο κ. Σουσούδης απάντησε μπερδεμένος κάτι για «την πεζογέφυρα του Νειμποριού και στο τοιχίο του βιολογικού καθαρισμού». Αυτά ανέφερε ως "έργα" του.

Τώρα όμως μέσα σε 16 σελίδες της αγωγής του περιγράφει σειρά έργων διαχείρισης, που έγιναν επί των ημερών του. Όχι όμως νέα έργα πνοής για τον τόπο. Αυτή είναι η διαφορά μας με τον κ. Σουσούδη. Όμως, ο κ. Σουσούδης μην αντέχοντας άλλο την πολιτική κριτική, καθώς καταρρέει πολιτικά, καταφεύγει σε εξώδικα και αγωγές για να μας φιμώσει.  

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εδώ και δύο χρόνια ο Γ. Καμήλος - φίλος και συνοδοιπόρος του κ. Σουσούδη με τον οποίο αλληλοϋποστηρίζονται δημόσια - μας περιλούζει με όλα τα κοσμητικά επίθετα και τους απαράδεκτους υπαινιγμούς στο μοναχικό προφίλ του στο facebook. Ο ίδιος έχει κάνει δεκάδες καταγγελίες για πολλούς και για πολλά στην Άνδρο. Εμείς τον θεωρήσαμε περιθωριακό και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί του.

Με αναφορά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κ. Ι.Σαραβάνου - για την οποία έχει μηνυθεί από αυτή - ενοχλήθηκε από δύο σχόλια αναγνωστών. Κι έκανε κι αυτός αγωγή για 20.000 ευρώ στο Εν Άνδρω!!! Αυτός που έχει γράψει τόσους υπαινιγμούς και απίθανα εναντίον μας στο τέλος κάνει… αγωγή! Απίστευτοι άνθρωποι. Απλώς να σημειώσουμε πως όλως τυχαίως τόσο ο κ. Σουσούδης όσο και ο Καμήλος έχουν τον ίδιο δικηγόρο!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλοι οι αποτυχημένοι Σουσουδης ,Μ.Μαμαη .Καμήλος.Ζητω η τρέλα και για τους τρεις

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει δήμαρχος που θέλει μαζί του την Μ.Μαμαη;; Δεν νομίζω ο Σουσουδης να ξέχασε....Ο Λοτσαρης τα ζει τώρα και αυτός...Όποιος δήμαρχος και να βγει σε έναν μήνα έχει τσακωθεί και βγαίνει και τον κατηγορεί..

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Μ.Μαμαη έχει εμμονή να καταστρέψει τον δήμαρχο. Δεν έχει καταλάβει ότι όλοι την μάθαμε και δεν περνάει ποια το δικό της.Ειναι ένα τίποτα .Κύριε Λοτσαρη θα είσαι για πολλα χρόνια δήμαρχος είτε το θέλει είτε δεν το θέλει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατά ομολογία της κυρίας Μαρίας Μαμαης σε κάτοικο Γαυρίου σε συνεργασία με το ΠΑΚΟΕ πήγε και πήρε δείγματα νερών και από τις γεωτρήσεις της Πλουσκας που υδρεύουν το Μπατσί.Τα Νάρα αυτά στην εξέταση βγήκαν εντελώς ακατάλληλα όποτε ποτε δεν βγήκαν οι απαντήσεις των αναλύσεων στην δημοσιότητα . Άρα συμπέρασμα αυτές είναι οι καθαρές διαδικασίες που ζητούσε η κυρία Μαμαηοταν ήταν αντιδήμαρχος .

This comment was minimized by the moderator on the site

Να διευκρινήσουμε ότι η κυρία Μαμάη δεν υπήρξε ουδέποτε εθελόντρια στο ΠΑΚΟΕ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Που την θυμηθήκατε την αποτυχημένη αντιδήμαρχο Γαυριου ;Το μόνο που κοιτούσε ήταν η (διαγράφεται μια υβριστική λέξη - Εν Άνδρω) ...Σουσουδη αν την ξαναπάρεις μαζί δεν θα βρεις ούτε την δικιά της ψήφο στην Υδρουσσα .

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η αναφορά σας στην κυρία Μαμάη και στο ΠΑΚΟΕ είναι, όπως και πολλές άλλες, ανυπόστατη και σίγουρα ψευδής, γιατί ουδέποτε το ΠΑΚΟΕ παρενέβη στη λειτουργία των εθελοντών συνεργατών του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν είπαμε τίποτα διαφορετικό. Όπως κι εσείς λέτε έχετε εθελοντές συνεργάτες. Και όπως γράφετε η κ. Μ. Μαμάη ήταν εθελοντής συνεργάτης σας.
Τι δεν καταλάβατε καλά; Και τι δεν καταλάβαμε καλά;
Ευχαριστούμε θερμά για την επιβεβαίωση σας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΦΟΥ ΡΕΞΙΛΕΨΕ ΚΑΙ "ΕΚΑΨΕ" ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑ facebook ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΥΡΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΟΥ ΟΠΩς ΞΕΡΕΙΣ ,Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι τύποι είναι για γέλια,έχουν καταντήσει τραγελαφικοι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο τιμόνι της Άνδρου τόσα χρόνια? Πραγματικά τραγικό,έτσι εξηγούνται όλα. Συμφωνα με άλλους ίσως είναι για κλάματα. Δεν βρίσκεται κανείς να τους πει οτι αυτογελοιοποιουνται? Το φίδι θα σε δαγκώσει ακόμη και αν δεν το πατήσεις!! Το κύκνειο άσμα!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε μου, είστε εσείς δημοσιογράφος.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εσείς τι είστε που προωθείτε το ψεύδος; Πότε γίναμε εργαλείο δημάρχου; Άραγε το 2010 και το 2014 όταν στηρίξαμε Σουσούδη ποιανού δημάρχου εργαλείο είμαστε;
Συνεπώς τμήματα σχολίων που λένε ψέματα και προωθούν το πολιτικό μίσος όπως το δεύτερο μέρος του δικού σας ΚΟΒΟΝΤΑΙ...
ΥΓ Αλήθεια γιατί δεν μας γράψατε αυτά που σας ρωτήσαμε; Ψάχνετε ακόμα να βρείτε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δεν βρίσκετε; Εμείς όμως πως βρήκαμε ψέματα σε όσα μας γράψατε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα