ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Καπάκης καταγγέλλει ατασθαλίες Σουσούδη... για το 2017!!!

Στην παραπάνω φωτογραφία Καπάκης-Σουσούδης βρίζουν τον Σεπτέμβριο του 2021 από κοινού την διοίκηση του Δήμου. Όμως, το 2017 ήταν άσπονδοι εχθροί. Ο τότε κυβερνητικός Καπάκης κατήγγειλε τον τότε δήμαρχο παντού για "ατασθαλίες" στον Δήμο. Ο έλεγχος ήρθε σήμερα! Ένας από τους δύο συνεταίρους θα βγει έκθετός! Δεν τους πειράζει! Ποτέ δεν τους πείραζαν κυβιστήσεις και ψέματα...

(Αποκαλυπτικό το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου που ακολουθεί. Σήμερα οι δύο παρατάξεις - Καπάκη και Σουσούδη - έχουν γίνει ένα. Στο όχι τόσο μακρινό 2017 ο Καπάκης κατάγγελλε τον Σουσούδη για ατασθαλίες στο υπουργείο Οικονομικών. Σήμερα ήρθε ο έλεγχος. Ότι και να προκύψει από τον έλεγχο ο ένας από τους δύο σημερινούς συνεταίρους θα βγει στη σέντρα. Είτε για ψευδή καταγγελία είτε για κακοδιοίκηση! Αυτοί διοίκησαν αλληλοκαταγγελλόμενοι τότε. Κι αυτοί τα βρήκαν αλληλοϋποστηριζόμενοι τώρα. Από ότι φαίνεται ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τις κυβιστήσεις και τα ψέματα. Ιδού γιατί δεν είχαν μούτρα να εμφανιστούν στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίσουν για τον ισολογισμό του 2017 οι Σ. Τσαούσης, Τ.Μαμάη, Β.Αδάμης και Γ.Καπάκης; - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ψηφίστηκε την Δεύτερα 11 Οκτωβρίου 2021 από το Δημοτικό μας Συμβούλιο ο Ισολογισμός του 2017 της διοίκησης Σουσούδη.  Οι οικονομικές καταστάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από τους  συμβούλους των παρατάξεων Λοτσάρη και Σουσούδη. Απόντες οι σημερινοί πολίτικοί συνέταιροι του κ. Σουσούδη για προφανείς πολιτικούς λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Παράλληλα πληροφορούμε τους δημότες της Άνδρου πως ξεκινά στον Δήμο μας για το έτος 2017 έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος από το υπουργείο Οικονομικών ο οποίος προέκυψε μετά από καταγγελίες του Γ Καπάκη εναντίον του τότε δημάρχου Θ. Σουσούδη!!!

Θυμίζουμε πως τότε ήταν αντίπαλοι και ο Γ. Καπάκης κατήγγειλε σε κάθε υπηρεσία και με κάθε δυνατό τρόπο για «ατασθαλίες» τον κ. Σουσούδη!!! Έτσι προκάλεσε τον διαχειριστικό έλεγχο για την τότε διαχείριση του σημερινού του συνεταίρου.

Ήταν βλέπετε άλλες εποχές τότε. Ο Γ. Καπάκης, περίβλεπτο κυβερνητικό στέλεχος , προσπαθούσε να πλήξει με κάθε τρόπο τον Θ Σουσούδη. Όλα αυτά έφτασαν μέχρι την παραμονή των εκλογών του 2019. Τότε όλες οι καταγγελίες ξεχάστηκαν μπροστά στην προοπτική μιας από κοινού κατάληψης της εξουσίας. Μόνο που το υπουργείο Οικονομικών δρομολόγησε τη διαδικασία ελέγχου, που διεξάγεται σήμερα.

Να γιατί ο  κ. Καπάκης και οι τρεις σύμβουλοι του Σ. Τσαούσης, Τ. Μαμάη, Β. Αδάμης δεν προσήλθαν να ψηφίσουν τον ισολογισμό του 2017. Γιατί δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν μπροστά στο τραγέλαφο στον οποίο έφεραν με τις τότε καταγγελίες τον σημερινό συνοδοιπόρο τους.

Ο Δήμος Άνδρου λόγω του διαχειριστικού ελέγχου που προκάλεσε ο κ. Καπάκης κατά του κ. Σουσούδη θα υπολειτουργεί αυτό το διάστημα. Επιφυλασσόμεθα να σας πληροφορήσουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ