"Άβατο" για την Άνδρο το Λιμενικό Ταμείο!!! Θριαμβολογούν οι Σανταμούρης, Καπάκης, Σουσούδης!!!...

(Υπό τον απόλυτο έλεγχο του Γ. Σανταμούρη - και της Τήνου - το λιμάνι του Γαυρίου!!! Με ένα διαδικαστικό τέχνασμα ο Τήνιος πρόεδρος "πέταξε έξω" από το Λιμενικό Ταμείο την υπάλληλο που έστειλε η Άνδρος για να προχωρήσει τις δικές της υποθέσεις μιας και εδώ και χρόνια οι Τήνιοι δεν τις προχωρούν... "λόγω έλλειψης προσωπικού"! Ο πρόεδρος Γ. Σανταμούρης δεν ενέκρινε την σύμβαση υπαλλήλου της Άνδρο, που είχε υπογράψει ο Δήμος Άνδρου και την έστειλε προν έγκριση στο ΥΠΕΝ (που δεν είναι αρμόδιο). Η απάντηση του ΥΠΕΝ περί αναρμοδιότητας εκλήφθηκε - από τον θριαμβολογώντα για τον πλήρη αποκλεισμό της Άνδρου - Γ. Σανταμούρη... σαν άρνηση!!! Το ίδιο και από τους Αδάμη-Καπάκη-Σουσούδη, που έβγαλαν και σχετικές ανακοινώσεις ευθυγραμμιζόμενοι στο κλίμα Σανταμούρη για πλήρη αποκλεισμό της Άνδρου από το κοινό Λιμενικό Ταμείο. Για την απίστευτη αυτή εξέλιξη και για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωση της Άνδρου έφτασε σήμερα το παρακάτω δελτίο τύπου από τον Δήμο Άνδρου - Εν Άνδρω.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ «ΑΒΑΤΟ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ!!!

Μια ακόμα «επιτυχία» στην κατοχύρωση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου πέτυχε το «αφεντικό» του (κατά δική του ομολογία) Γ. Σανταμούρης.

Με ανακοίνωση του στο αγαπημένο του FB ο Γ. Σανταμούρης δήλωσε:

«Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΔΡΟΥ…

Παρ ότι με πιέζατε και με συκοφαντούσατε διαδίδοντας ότι σαμποτάρω το νησί σας γιατί δεν δέχομαι να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Λιμενικό Ταμείο υπάλληλος του Δήμου σας, εγώ, πέρασα την προγραμματική απο το ΔΣ μας και είχα πεί ότι θα ισχύσει μετά την έγκριση του ΥΕΝ.

Σήμερα λοιπόν η απάντηση ήρθε και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Και η θέση-γνώμη της νομικής υπηρεσίας σας, αλλά και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Δήμου σας περί της εγκυρότητάς της καταβαραθρώθηκαν .

Δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε…»

Ο «έγκριτος νομομαθής» Σανταμούρης λέει πως «δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε». Θέλει να μην θριαμβολογήσει, αλλά δεν μπορεί και να κρατηθεί το «αφεντικό». Και θριαμβολογεί: για την διατήρηση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο! 

Μαζί του θριαμβολογούν οι Καπάκης-Αδάμης-Τρανάκος-Μαμάη, που η Άνδρος μένει για μια ακόμα φορά έξω από το άβατο του Λιμενικού Ταμείου.

Είναι δε τόσο μεγάλη η χαρά τους – που το νησί δεν θα εκπροσωπηθεί με υπάλληλο στο Λιμενικό Ταμείο ώστε να προωθούνται τα θέματα του Νησιού - που άρχισαν  θριαμβολογούν  πριν ακόμα πρωτοκοληθεί το έγγραφο του ΥΕΝ. Βάφτησαν άρνηση του ΥΕΝ την δήλωση περί αναρμοδιότητας του Υπουργείου.

Aπό κοντά και ο Θ Σουσούδης ο οποίος με την σχετική χρονοκαθυστέρηση – που  ενίοτε τον διακρίνει - ήρθε να επιβεβαιώσει την ομοψυχία της ενωμένης αντιπολίτευσης. Της « σύμπραξης του ανίκανου παρελθόντος»  που εκφράζουν οι Θ  Σουσούδης και Γ Καπάκης.

Παραξενεύεται και διαφωνεί ο Θ Σουσούδης που επιτέλους το νησί διεκδικεί ότι του αναλογεί. Παραξενεύεται, αφού αυτός ακολούθησε μια άχρωμη πορεία χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς να απαιτεί απολύτως τίποτα για την Άνδρο. Με ατελείωτες αναρτήσεις και προσωπικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που πίστευε και πιστεύει ότι υποκαθιστούν την πραγματική πολιτική.

Υπάρχει έστω ένας μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης που να θυμάται ένα έργο σε καποιο απ’ τα λιμάνια του νησιού την 5ετία 2014-2019;

Πλήρης απαξίωση και μηδενικό έργο.

Και σήμερα προσπάθεί να κουνήσει το δάχτυλο στην διοίκηση του Δήμου που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Άνδρου.

Ας απολογηθούν στους Ανδριώτες οι Σουσούδης – Καπάκης που με την συμβολή τους  εξακολουθεί ο Γ Σανταμούρης να ελέγχει και να υποβαθμίζει την λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, σε βάρος των συμφερόντων της Άνδρου, και όλοι μαζί να θριαμβολογούν για την διατήρηση του άβατου.

Από την μεριά μας δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ανεξάρτητο Λιμενικό Ταμείο και για πλήρη ένταξη υπαλλήλων της Άνδρου σε αυτό ώστε να υπάρξει τέλος στο άβατο του Λιμενικού Ταμείου που έχει καταδικάσει μέχρι σήμερα την Άνδρο.

Ήρθε η ώρα η Άνδρος να αποκτήσει ότι της αναλογεί και να απαλλαχθεί απ’ ότι την  κρατά πίσω για δεκαετίες.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι αιρετοί ψηφίζονται για την Άνδρο όχι για την Τήνο, είτε σας αρέσει είτε όχι. Αφήστε τους εξυπνακισμούς και τους χαρακτηρισμούς που ίσως σας χαρακτηρίζουν!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αστείοι είσαστε εσείς που δεν γνωρίζετε πια είναι η θέση τον αιρετών
Έχετε καταντήσει κουραστική
Αν νομίζετε ότι βλέπετε ζώα μπροστά σας είστε γελασμένοι

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς σαν Άνδρος έχουμε γίνει ρεζίλι με παραιτήσεις και βλακειες
Το λιμενικό Ταμείο έχει θεσμικό πλαίσιο που κάνεις δεν μπορεί να το ακυρωσει
Ανούσια πολιτική κίνηση του δημαρχου

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα είχατε δίκιο αν απέναντι δεν είχε έναν αστείο τύπο σαν πρόεδρο. Κι αν βεβαίως το Λιμενικό Ταμείο δεν είχε αυτοακυρωθεί παίζοντας μόνο Τήνο από χρόνια.
Μήπως ήταν ανούσια και η πολιτική κίνηση της διάσπασης που ξεκίνησε ο προηγούμενος δήμαρχος; Ξέρετε πόσες φορές έφυγαν οι σύμβουλοι της Άνδρου μεταξύ 2012-2018 από το συμβούλιο για τους ίδιους "ανούσιους¨" λόγους;
Μήπως είστε από Τήνο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αθλιότητες και πανυγηρισμοί!!! Μηδένα προ του τέλους μακάριζε ή πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!! Οι Αντριώτες θα μιλήσουμε στο τέλος γιατί δόξα τω Θεώ έχουμε μάτια και βλέπουμε. Αγαπάμε και στηρίζουμε την Άνδρο, όχι τη γείτονα Τήνο. Κουραστήκαμε με τα παιχνιδάκια της ενωμένης (εδώ γελάμε λες και ξεχάσαμε) αντιπολίτευσης του f/b και της διαφθοράς. Δε μας πείθουν με τα τερτίπια τους και τα λιβελογραφήματά τους, απλά μειδιάζουμε ειρωνικά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι ποιο είναι το πρόβλημα για τον Δήμο Άνδρου, ο συγκεκριμένος πρόεδρος του
Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου η το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του; Εάν αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος, θα λυθούν τα προβλήματα ή πρέπει να διασπαστεί το Λιμενικό Ταμείο και να αποκτήσει η Άνδρος δικό της αυτοτελές Λιμενικό Ταμείο; Νομίζω ότι η Δημοτική Αρχή της Άνδρου επιθυμεί και δικαίως, τη δεύτερη λύση, δηλαδή την δημιουργία αυτοτελούς Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Με βάση αυτό, θα πρέπει να απευθυνθεί στα αρμόδια Υπουργεία και να ζητήσει με την ανάλογη επιχειρηματολογία, την κατάργηση του Π.Δ. 125/2001, με το οποίο συστάθηκε το Λιμενικό Ταμείο Τήνου- Άνδρου και τη δημιουργία νέων που θα έχουν την αρμοδιότητα για τα λιμάνια των δύο νησιών, χωριστά. Μεθοδεύσεις με παραιτήσεις των μελών ΔΣ, αποχές από συνεδριάσεις, αντεγκλήσεις, ανούσιες και ανόητες δημοσιεύσεις και λοιπές " ηρωικές" ενέργειες, θα συμφωνήσετε, ότι δεν εξυπηρετούν τον πραγματικό στόχο.