"Άβατο" για την Άνδρο το Λιμενικό Ταμείο!!! Θριαμβολογούν οι Σανταμούρης, Καπάκης, Σουσούδης!!!...

(Υπό τον απόλυτο έλεγχο του Γ. Σανταμούρη - και της Τήνου - το λιμάνι του Γαυρίου!!! Με ένα διαδικαστικό τέχνασμα ο Τήνιος πρόεδρος "πέταξε έξω" από το Λιμενικό Ταμείο την υπάλληλο που έστειλε η Άνδρος για να προχωρήσει τις δικές της υποθέσεις μιας και εδώ και χρόνια οι Τήνιοι δεν τις προχωρούν... "λόγω έλλειψης προσωπικού"! Ο πρόεδρος Γ. Σανταμούρης δεν ενέκρινε την σύμβαση υπαλλήλου της Άνδρο, που είχε υπογράψει ο Δήμος Άνδρου και την έστειλε προν έγκριση στο ΥΠΕΝ (που δεν είναι αρμόδιο). Η απάντηση του ΥΠΕΝ περί αναρμοδιότητας εκλήφθηκε - από τον θριαμβολογώντα για τον πλήρη αποκλεισμό της Άνδρου - Γ. Σανταμούρη... σαν άρνηση!!! Το ίδιο και από τους Αδάμη-Καπάκη-Σουσούδη, που έβγαλαν και σχετικές ανακοινώσεις ευθυγραμμιζόμενοι στο κλίμα Σανταμούρη για πλήρη αποκλεισμό της Άνδρου από το κοινό Λιμενικό Ταμείο. Για την απίστευτη αυτή εξέλιξη και για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι τη δικαίωση της Άνδρου έφτασε σήμερα το παρακάτω δελτίο τύπου από τον Δήμο Άνδρου - Εν Άνδρω.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ «ΑΒΑΤΟ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ!!!

Μια ακόμα «επιτυχία» στην κατοχύρωση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου πέτυχε το «αφεντικό» του (κατά δική του ομολογία) Γ. Σανταμούρης.

Με ανακοίνωση του στο αγαπημένο του FB ο Γ. Σανταμούρης δήλωσε:

«Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΔΡΟΥ…

Παρ ότι με πιέζατε και με συκοφαντούσατε διαδίδοντας ότι σαμποτάρω το νησί σας γιατί δεν δέχομαι να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Λιμενικό Ταμείο υπάλληλος του Δήμου σας, εγώ, πέρασα την προγραμματική απο το ΔΣ μας και είχα πεί ότι θα ισχύσει μετά την έγκριση του ΥΕΝ.

Σήμερα λοιπόν η απάντηση ήρθε και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Και η θέση-γνώμη της νομικής υπηρεσίας σας, αλλά και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Δήμου σας περί της εγκυρότητάς της καταβαραθρώθηκαν .

Δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε…»

Ο «έγκριτος νομομαθής» Σανταμούρης λέει πως «δεν θα θριαμβολογήσω όπως θα έπρεπε». Θέλει να μην θριαμβολογήσει, αλλά δεν μπορεί και να κρατηθεί το «αφεντικό». Και θριαμβολογεί: για την διατήρηση του άβατου στο Λιμενικό Ταμείο! 

Μαζί του θριαμβολογούν οι Καπάκης-Αδάμης-Τρανάκος-Μαμάη, που η Άνδρος μένει για μια ακόμα φορά έξω από το άβατο του Λιμενικού Ταμείου.

Είναι δε τόσο μεγάλη η χαρά τους – που το νησί δεν θα εκπροσωπηθεί με υπάλληλο στο Λιμενικό Ταμείο ώστε να προωθούνται τα θέματα του Νησιού - που άρχισαν  θριαμβολογούν  πριν ακόμα πρωτοκοληθεί το έγγραφο του ΥΕΝ. Βάφτησαν άρνηση του ΥΕΝ την δήλωση περί αναρμοδιότητας του Υπουργείου.

Aπό κοντά και ο Θ Σουσούδης ο οποίος με την σχετική χρονοκαθυστέρηση – που  ενίοτε τον διακρίνει - ήρθε να επιβεβαιώσει την ομοψυχία της ενωμένης αντιπολίτευσης. Της « σύμπραξης του ανίκανου παρελθόντος»  που εκφράζουν οι Θ  Σουσούδης και Γ Καπάκης.

Παραξενεύεται και διαφωνεί ο Θ Σουσούδης που επιτέλους το νησί διεκδικεί ότι του αναλογεί. Παραξενεύεται, αφού αυτός ακολούθησε μια άχρωμη πορεία χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς να απαιτεί απολύτως τίποτα για την Άνδρο. Με ατελείωτες αναρτήσεις και προσωπικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που πίστευε και πιστεύει ότι υποκαθιστούν την πραγματική πολιτική.

Υπάρχει έστω ένας μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης που να θυμάται ένα έργο σε καποιο απ’ τα λιμάνια του νησιού την 5ετία 2014-2019;

Πλήρης απαξίωση και μηδενικό έργο.

Και σήμερα προσπάθεί να κουνήσει το δάχτυλο στην διοίκηση του Δήμου που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Άνδρου.

Ας απολογηθούν στους Ανδριώτες οι Σουσούδης – Καπάκης που με την συμβολή τους  εξακολουθεί ο Γ Σανταμούρης να ελέγχει και να υποβαθμίζει την λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, σε βάρος των συμφερόντων της Άνδρου, και όλοι μαζί να θριαμβολογούν για την διατήρηση του άβατου.

Από την μεριά μας δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ανεξάρτητο Λιμενικό Ταμείο και για πλήρη ένταξη υπαλλήλων της Άνδρου σε αυτό ώστε να υπάρξει τέλος στο άβατο του Λιμενικού Ταμείου που έχει καταδικάσει μέχρι σήμερα την Άνδρο.

Ήρθε η ώρα η Άνδρος να αποκτήσει ότι της αναλογεί και να απαλλαχθεί απ’ ότι την  κρατά πίσω για δεκαετίες.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ