Εορτάζοντες των ημερών...

Η πρόσκληση του επάρχου Δημήτρη Λάσκαρη να τιμήσει ομόθυμα η πολιτική ηγεσία της Άνδρου την εορτή της (καθότι όλοι σχεδόν Δημήτριδες) στο Επαρχείο και στο καφε-μπαρ αναψυκτήριο του Τέλη Αστρα (κάποτε του Μπόνη) έγινε δεκτή. Έτσι οι τρεις από τους τέσσερις Δημήτρηδες μαζεύτηκαν στο Επαρχείο για να πάνε στου Αστρά. Παρόντες ο έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης, ο δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιαννίσης. Απών για οικογενειακούς λόγους μόνο ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τηνιακός. 

 Τα προεόρτια άρχισαν μετά τις 12:00 στο δημαρχείο όπου έσπευσαν πολλοί για τα χρόνια πολλά. 

Από Χώρα και από Υδρούσα...

Πέρασαν σύμβουλοι και τοπικοί πρόεδροι...

 

Πέρασε και ο πρώην έπαρχος μετά του πατρός Χερουβείμ της Μονής Αγίας Μαρίνας. Είχαμε την ευκαιρία στην τυχαία συνάντηση μαζί τους να πληροφορηθούμε πως ο πρώην έπαρχος και δικηγόρος είναι και ο νομικός σύμβουλος και υπερασπιστής του μοναστηριού της Αγίας Μαρίνας. Το μοναστήρι έχει προσφέρει πολλά στην Άνδρο από την ώρα που ανακατασκευάστηκε με την βοήθεια των Κυπρίων επισκεπτών του. Και είναι σήμερα ένα από τα σημαντικά κέντρα επισκεπτών του νησιού. Η φήμη του έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της Άνδρου και έχει γίνει επίκεντρο της προσοχής των Κυπρίων που εδώ και πολλά χρόνια η παρουσία τους αποτελεί συμβολή και υπεραξία πνευματική, κοινωνική και οικονομική στην Άνδρο. 

Και τέλος η κατάληξη της συνάντησης κατέληξε όπως αναφέραμε για ένα ποτό κι ένα μεζέ και συζήτηση στο καφέ-μπαρ αναψυκτήριο του Τέλη - κάτω από το Επαρχείο - στη Χώρα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet