ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙ’ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Μέχρι την άνοιξη του 2022 παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες, μεταξύ άλλων και της Άνδρου. Στη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Κυκλάδων ορίζεται πως, η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας άσκησης αντιρρήσεων κατά των  δασικών χαρτών της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου παρατείνεται: 

  • Έως τις 18 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα, για κατοίκους εσωτερικού, 
  • Έως τις 09 Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα, για κατοικούντες ή διαμένοντες στο εξωτερικό. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ! ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΙΝΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΑΡΤΙΑ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΥΘΗΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .-

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΡΘΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ 1945 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ! . ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΑΥΤΙΑ !