Διαγραφή Σανταμούρη!!! Ο δήμαρχος Άνδρου ζητά αποπομπή του από το Λιμενικό Ταμείο!

Διαγραφή από την δημοτική παράταξη του Γ. Σiώτου ο Γ. Σανταμούρης μετά από στήριξη μηνών. Χωρίς άλλες συνέπειες όμως για την ώρα. Έτσι αποφάσισε ο δήμαρχος Τήνου συνεχίζοντας τους μετεωρισμούς του. Στη φωτογραφία οι δύο "συνοδοιπόροι"...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ

Ο πολιτικός πολιτισμός των δύο νησιών επιβάλει την άμεση αντικατάσταση του προέδρου του λιμενικού ταμείου γράφει ο δήμαρχος Άνδρου στον δήμαρχο Τήνου και με επιστολή του ζητά την αποπομπή Σανταμούρη από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου:

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Με το παρόν  αιτούμαι την άμεση σύγκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, με θέμα την άμεση αντικατάσταση του κ. Γ. Σανταμούρη από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου- Άνδρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ

Μετά τα δεκάδες χθεσινά δημοσιεύματα σε πανελλήνια κλίμακα (NEWSIT, PROTO THEMA, IEFIMERIDA, ESDA, 247 κλπ) και τις έντονες κυκλαδικές αποδοκιμασίες όλη την εβδομάδα που πέρασε (ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, ΕΝ ΑΝΔΡΩ κλπ), καθώς και τις δηλώσεις πλήθους πολιτικών παραγόντων Τήνου και Άνδρου (Φ.Φόρτωμας βουλευτής Κυκλάδων, Β.Κορνάρος π. πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, , Π.Κροντηράς π. δήμαρχος Τήνου, Λ.Λοτσάρης δήμαρχος Άνδρου, Δ.Λάσκαρης έπαρχος Άνδρου, Ν.Δεληγιάννη έπαρχος Τήνου, Σωματείο ΑΜΕΑ Τήνου, Μ.Λυριτσής περιφερειακός σύμβουλος Μυκόνου κλπ) ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος έβγαλε το πρωί του Σαββάτου μια φοβική ανακοίνωση δηλώνοντας κάτω από μια φωτογραφία με ΑΜΕΑ πως "είναι άνθρωπος"!!!

Η "ανθρωπιά" στήριξης του Σανταμούρη όμως έγινε το μεσημέρι μετά από συγκέντρωση της παράταξης του και δήλωση "διαγραφής Σανταμούρη από αυτήν"!!! Ήταν η πρώτη πραγματική αντίδραση του φοβικού και άτολμου Γ. Σιώτου μετά από μήνες κακοδιοίκησης, ακύρωσης κάθε έννοια λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου και μετά τις ύβρεις Σανταμούρη κατά της πλειοψηφίας του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου. Και βεβαίως να σημειώσουμε πως ήταν η πρώτη ουσιαστική αντίδραση εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα που ο Γ. Σανταμούρης εκστόμισε την ύβρι κατά των ΑΜΕΑ.

Έπρεπε να γίνει πανελλήνιο θέμα ο Σανταμούρης με την αθλιότητα του πως "τα ΑΜΕΑ είναι καταραμένα από τον θεό"!!! Έπρεπε το έγκυρο ΕΝ ΑΝΔΡΩ και η αξιοπρεπής ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ να τον βγάλουν στην σέντρα και να ακολουθήσουν δεκάδες πολιτικοί παράγοντες της Τήνου και των Κυκλάδων και όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας για να διαγράψει ο Γ. Σιώτος έναν ρατσιστή και συκοφάντη των θρησκευτικών πεποιθήσεων στο νησί της Παναγίας.

Το τι ακριβώς σημαίνει η διαγραφή Σανταμούρη μετά την ξαφνική διαγραφή από την δημοτική παράταξη που διοικεί την Τήνο δεν το ξέρουμε. Δηλαδή, αν θα παραμείνει πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο, το οποίο διέλυσε εδώ και ένα χρόνο και εξευτέλισε πανελληνίως εδώ και μια εβδομάδα. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις από την Τήνο του Πολιτισμού, που πλέον βράζει από τις αθλιότητες Σανταμούρη και περιμένει ένα άτολμο και φοβισμένο δήμαρχο να πάρει κάποιες αποφάσεις...

Εν τω μεταξύ λίγα λεπτά μετά την αιφνίδια διαγραφή Σανταμούρη η ανδριώτικη δημοτική ομάδα των Καπάκη & Αδάμη - που μαζί με την παράταξη Σουσούδη - στήριξαν όλο αυτό το μακρύ διάστημα των αυθαιρεσιών τον Σανταμούρη κατά της Άνδρου ευρισκόμενη μπροστά στις εξελίξεις οπισθοδρομούσα βγήκε και με μια "σεμνή ανακοίνωση" τον "άδειασε"!!! Ξεχνώντας φυσικά πως μέχρι σήμερα το πρωί οι Καπάκης-Αδάμης τον στήριξαν μανιωδώς μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν!!!

Δεν έχει λοιπόν μόνο η Τήνος τον Γ. Σιώτο που πολιτεύεται χωρίς κώδικα πολιτικών αξιών. Έχει και η Άνδρος τους Καπάκη-Αδάμη που πράττουν ακριβώς το ίδιο. Και περίμεναν αμήχανοι και μετέωροι να "αδειάσουν" τον "εκλεκτό" τους. Χωρίς φυσικά να ζητούν πλήρη αποχώρηση ενός τέτοιου ανθρώπου από την προεδρία του Ταμείου. Παρά την τόση πανελλήνια κατακραυγή για τις αθλιότητες ΣΑΝΤΑΜΟΫΡΗ κατά των ΑΜΕΑ...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ο Γιώργος Σανταμούρης χοροπηδώντας στο προφίλ του στο facebook!!! 

ΟΨΙΜΕΣ ΜΕΤΑΜΕΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΩΝ Γ.ΣΙΩΤΟΥ & ΚΑΠΑΚΗ-ΑΔΑΜΗ

Γιάννης Σιώτος

 
31 λ.  ·
 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε,ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη.
 
13 λ.  ·
 
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
 
Η Δημοτική Παράταξη "Άνδρος της Ζωής μας" καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις δηλώσεις - επεξηγήσεις του Προέδρου του Λ.Τ. Τήνου – Άνδρου σχετικά με τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή μάλλον καλύτερα τα άτομα με ειδικές δεξιότητες. Αντίθετα, οι αρχές και οι αξίες της παράταξης μας έχουν στον πυρήνα τους την αλληλεγγύη και τον έμπρακτο σεβασμό γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων αυτών. Κατά συνέπεια τέτοιες φωνές, μόνο πίσω μας πάνε και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τις κοινωνίες των δύο νησιών μας.