Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός με 8-0 ψήφους. Παραπέμπονται για αργία σύμβουλοι της αντιπολίτευσης λόγω απουσιών!!!

Από το χθεσινό ολιγομελές συμβούλιο μιας και απουσίαζαν οι 13 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Όπως επίσης απουσίαζαν και στα δύο προηγούμενα σχεδόν όλοι και φτάσαμε στο τρίτο το ολιγομελές.

Με ψήφους 8-0 πέρασε - στο τρίτο συμβούλιο - ανήμερα πρωτοχρονιά ο προϋπολογισμός του Δήμου Άνδρου για το 2022. Παρόντες και οι 8 της συμπολίτευσης. Απόντες και οι 13 της αντιπολίτευσης της απλής αναλογικής. Σύμβουλοι που έδωσαν μάχη να εκλεγούν και βρέθηκαν στην αντιπολίτευση - μετά τον δεύτερο γύρο - αποφάσισαν εδώ και καιρό να μην πατάνε στα συμβούλια. Και εξαφανίστηκαν  στο κορυφαίο για τον προϋπολογισμό. Οι δικαιολογίες τους από αστείες έως παιδικές.  

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ενεργοποίησε - με την σύμφωνη γνώμη και του δημάρχου - τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου και παραπέμπουν τους απόντες επί καιρό συμβούλους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τα περαιτέρω. Σύμβουλοι όπως οι Γ. Καπάκης, Β. Αδάμης, Τ. Μαμάη του συνδυασμού Καπάκη και Ν. Μαμάη και Α. Τσατσομοίρου του συνδυασμού Σουσούδη έχουν να φανούν σε συμβούλια πολύ καιρό κι έχουν τέσσερις απουσίες στέλνονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα ονόματα τους για αδιαφορία. Και η ανωτέρα διοίκηση θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Είναι πρώτη φορά που πρόεδρος και δήμαρχος φτάνουν στην εφαρμογή του κανονισμού. Αλλά είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία που η χαοτική κατάσταση που δημιούργησε η απλή αναλογική οδήγησε το δημοτικό συμβούλιο σε μια αντιπολίτευση που έχει ξεφύγει. Φωνές, αντεγκλήσεις, ύβρεις, "απεργίες" συμβούλων!!! Τριτοκοσμικές καταστάσεις από μια αντιπολίτευση που προσπαθεί να επιβληθεί με το "μπούγιο" της σαν σε γήπεδο. Για πρώτη φορά χρειάστηκαν τρεις συνεδριάσεις για να περάσει προϋπολογισμός στην Άνδρο. Με αστεία επιχειρήματα η ενωμένη αντιπολίτευση δεν προσήλθε σε κανένα από τα τρία συμβούλια για τον προϋπολογισμό.

Οι ψεύτικες δικαιολογίες της απουσίας των δύο αρχηγών (Σουσούδη και Καπάκη) που μετέφεραν στο δεύτερο συμβούλιο οι δύο "γραμματοκομιστές" τους (Τρανάκος και Τσαούσης) δεν αντέχουν σε κριτική. Πρακτικά είπαν στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε πως οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πατήσουν το κουμπί του κινητού τους ή του υπολογιστή - από όπου κι αν ήταν - και να δηλώσουν έστω και μια παρουσία σε τρία συνεχόμενα συμβούλια.

Ο κάποτε πολύφερνος Σ. Τσαούσης θα πρέπει να ένοιωσε πολύ άσχημα όταν είπε την απίστευτη δικαιολογία "ο κ. Καπάκης ταξιδεύει" και μετά έκλεισε την οθόνη κι εξαφανίστηκε!!! Και πρέπει να ένοιωσε πολύ χειρότερα την επομένη όταν ο κ. Καπάκης τον άδειασε με μια "θεωρητική πραγματεία" κατά της κυβέρνησης η οποία κατήργησε την απλή αναλογική!!! Και κατέληγε το πόνημα "τι νόημα έχει να παρευρισκόμαστε σε συμβούλια όταν δεν μπορούμε να επηρεάσουμε όπως εμείς θέλουμε". Άρα, τι νόημα είχε ο γραμματοκομιστής την προηγούμενη;

Φυσικά και ο κ. Καπάκης δεν "ταξίδευε". Διαφωνούσε πολιτικά που δεν διοικεί με το 17% του πρώτου γύρου. Όπως φυσικά δεν διοίκησε με το 12% του 2014. Και τότε έλειπε τα επόμενα χρόνια από το συμβούλιο. Και τον κατηγορούσε ο σημερινός συνοδοιπόρος του στις "απεργίες" κ. Σουσούδης!!! Δηλαδή, αν δεν διοικεί ο κ. Καπάκης δεν παρίσταται!!! Αυτή είναι η αντίληψη του 12% και του 17% περί θεσμών και της δημοκρατίας. Αλλά και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο άδειασε τον γραμματοκομιστή του...

Και ο πελαγοδρομών κ. Σουσούδης; Αυτός που επί 5ετία κατήγγειλε τον Καπάκη για τις απουσίες του στα συμβούλια; Τώρα βρέθηκε "αλληλέγγυος" στο πρώην καταγγελλόμενο. Τι να πει κανείς για την συνέπεια του ανδρός; Πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο...

Τώρα οι 3 στους τέσσερις του Καπάκη και 2 του Σουσούδη στέλνονται στην Αποκεντρωμένη όπου θα εξηγήσουν τις αντιλήψεις τους για την μόνιμη αποχή από τα συμβούλια. Και μετά ας εξηγήσουν και στους εκλογείς τους γιατί έδωσαν μάχη για να εκλεγούν. Και γιατί τώρα δεν μπορούν ούτε σε ένα ηλεκτρονικό συμβούλιο να παραβρεθούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι προϋπολογισμοί ψηφίζονται συνήθως αυτές τις χρονιάρες μέρες. Για παράδειγμα το 2015 στις 30/1, το 2016 στις 23/1, το 2020 στις 30/1. Αξιοσημείωτο είναι πως από τους καταλόγους παρόντων απόντων που παρέθεσε στο συμβούλιο ο πρόεδρος ο πιο συχνά απών - και στους προϋπολογισμούς όλων των τελευταίων ετών - είναι ο πολύφερνος Σπύρος Τσαούσης, που δεν προσήλθε σε κανέναν!!! Και στη μια που παραβρέθηκε σε συμβούλιο που δεν έγινε είχε τον "τιμητικό" ρόλο του γραμματοκομιστή του κ. Καπάκη. Εντυπωσιακό όντως το σκορ του.

Όμως, τον συναγωνίστηκαν επάξια οι Βασίλης Αδάμης και Ανδρονίκη Μαμάη, με τρεις στις τρεις κι αυτοί απουσίες!!! Εντυπωσιακοί δεν παραβρέθηκαν ούτε σε έναν προϋπολογισμό εδώ και τρία χρόνια. Κι έχουν και καλύτερο σκορ απουσιών από τον Τσαούση αφού εκτός από τους τρεις στους τρεις προϋπολογισμούς των τελευταίων ετών κατάφεραν επιπλέον και απουσίασαν και στα τρία στα τρία συμβούλιο για τον εφετινό προϋπολογισμό. Κατά τα άλλα όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για την Άνδρο!!! Και το δείχνουν... με τις συνεχείς απουσίες τους!!! 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

O προϋπολογισμός του έτους 2020 ψηφίστηκε στις 30/01/2020. Πρόεδρος Μπάλλας Ελευθέριος  .

Π α ρ ό ν τ ε ς

1.   Μπάλλας Ελευθέριος

2.   Γιαννίσης Δημήτριος

3.   Βιδάλης Νικόλαος

4.   Θεοδωράκης Διαμαντής

5.   Μπιθικώτση Αναστασία

6.   Μουστάκας Νικόλαος

7.   Μακρή Αθηνά

8.   Αντώνογλου Αντώνιος

 

 

 

9.      Καπάκης Ιωάννης 

10.   Μαμάη Αναστασία

11.   Βάμβουκας Εμμανουήλ

12.   Σουσούδης Θεοδόσιος

13.   Τρανάκος Γεώργιος

14.   Μπακέλας Ιωάννης

15.   Τηνιακός Δημήτριος

16.   Βενετίκη Μαρία

 

 

Α π ό ν τ ε ς  

  1. Στεφάνου Νικόλαος                                                                         
  2. Μαμάη Ανδρονίκη
  3. Τσαούσης Σπυρίδωνας
  4. Αδάμης Βασίλειος Τσαούσης Σπυρίδωνας
  5. Ψωμάς Γεώργιος

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021

O προϋπολογισμός του έτους 2021 ψηφίστηκε στις 15/12/2020. Πρόεδρος Μπάλλας Ελευθέριος.

Π α ρ ό ν τ ε ς

1.   Μπάλλας Ελευθέριος 

2.   Θεοδωράκης Διαμαντής

3.   Μπιθικώτση Αναστασία

4.   Βιδάλης Νικόλαος

5.   Μαμάη Αναστασία 

6.   Μακρή Αθηνά 

7.   Στεφάνου Νικόλαος

8.   Τσατσομοίρου Αθηνά

9.   Αντώνογλου Αντώνιος

10. Μουστάκας Νικόλαος

 

 

11.   Σουσούδης Θεοδόσιος

12.   Τρανάκος Γεώργιος

13.   Ψωμάς Γεώργιος

14.   Καπάκης Ιωάννης

15.   Γιαννίσης Δημήτριος

16.   Μπακέλας Ιωάννης

17.   Τηνιακός Δημήτριος

 

 

Α π ό ν τ ε ς                                                                                         

1.   Βενετίκη Μαρία

2.   Αδάμης Βασίλειος

 3. Μαμάη Ανδρονίκη

4. Τσαούσης Σπυρίδωνας  

 

 

 

 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022

O προϋπολογισμός του έτους 2022 ψηφίστηκε στις 1/1/2022 (15146/28-12-2021)μετά την ματαίωση των κατά την 24/12/2021 και 28/12/2021 συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόεδρος Μπάλλας Ελευθέριος  .

Παρόντες

1.      Μπάλλας Ελευθέριος 

2.      Μπιθικώτση Αναστασία

3.      Μακρή Αθηνά 

4.      Στεφάνου Νικόλαος

5.      Μουστάκας Νικόλαος

 

 

6.      Γιαννίσης Δημήτριος

7.      Τηνιακός Δημήτριος

8.      Βενετική Μαρία

  

 

Απόντες

1. Θεοδωράκης Διαμαντής

2. Βιδάλης Νικόλαος

3. Μαμάη Αναστασία 

4. Τσατσομοίρου Αθηνά

5. Αντώνογλου Αντώνιος

6. Αδάμης Βασίλειος

7. Σουσούδης Θεοδόσιος

8. Τρανάκος Γεώργιος

 

 

9. Ψωμάς Γεώργιος

10. Καπάκης Ιωάννης

11. Μπακέλας Ιωάννης   

12. Μαμάη Ανδρονίκη

13. Τσαούσης Σπυρίδωνας   

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να μιλήσετε με αριθμούς...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Ψάξτε εσείς του αριθμούς να του βρείτε. Τρολάρισμα τέλος. Η συζήτηση γίνεται για το μακρινό παρελθόν. Αρχαιολογία να κάνετε εσείς που διοικήσατε όπως διοικήσατε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή είσαι σωστός δημοσιογράφος, για κάνε ένα ρεπορτάζ για όσους διοικούν σήμερα, πόσες παρουσίες είχαν όταν ήταν αντιπολίτευση στην προηγούμενη τετραετία και θα εκπλαγείς. Ξαφνικά ανακάλυψες το φως... άνθρωποι που είχαν ξεχάσει κατά που πέφτει ο Δήμος, σήμερα διοικούν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για να δούμε αν έχεις δίκιο. Ή απλώς εχεις μεγάλο θράσος και τεράστια αγνοια ή και άνοια.
1. Πόσες παρουσίες είχαν άραγε οι αντιδήμαρχοι Δ. Γιαννίσης, Ν. Μουστάκας, Τ. Μπιθικώτση, Μ. Βενετίκη και ο εντεταλμένος σύμβουλος Ν. Στεφάνου; Καμία γιατί δεν είχαν πάρει μέρος στις εκλογές του 2014 και δεν είχαν εκλεγεί. Αυτοί διοικούν.
2. Πόσες απουσίες είχε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Τηνιακός, που διοικεί και είχε εκλεγεί; Ελάχιστες. Ήταν από τους πιο τακτικούς.
3. Πόσες απουσίες είχε ο πρόεδρος Μπάλλας. Σχεδόν καμία ή μια. Γιατί χωρίς τον πρόεδρο δεν γίνονται συμβούλια ή χρειάζετε ο αντιπρόεδρος. Πόσες φορές προήδρευσε στην τετραετία Μπάλλα ο Βάμβουκας; Μία ή δύο.
4. Ο αριθμός των παραπάνω που διοικούν αθροίζει σε 7. Και δεν ήταν απόντες ποτέ οι 5 γιατί δεν είχαν μέλη του συμβουλίου!!! Οι άλλοι δύο ήταν σχεδόν πάντα παρόντες!!!
5. Πολλές απουσίες είχε η σημερινή αντιδήμαρχος Α. Μακρή. Το ερώτημα μου είναι γιατί δεν παραπέμφθηκε; Η απάντηση μου είναι γιατί ο Γ. Καπάκης είχε δεκαπλάσιες. Ο Α, Βόσσος είχε πενταπλάσιες. Και η διοίκηση Σουσούδη μη θέλοντας κόντρες με αυτούς "ξέχασε" και την Μακρή.
ΣΥΝΕΠΩΣ ήταν η διοίκηση Σουσούδη που κακοδιοίκησε και δεν έκανε το καθήκον της. Δεν διαγράφτηκαν όπως και έπρεπε οι Καπάκης-Βόσσος. Και δεν παραπέμφθηκε η Μακρή. Τα παράπονα σας στους Σουσούδη-Καπάκη που διοίκησαν και κακοδιοίκησαν.
Είδατε πόσο σωστός δημοσιογράφος είμαι; Κι εσείς πόση άγνοια ή και άνοια έχετε. Μάλλον δεν ζείτε στην Άνδρο. Κάπου στα βόρεια προάστια της Αθήνας σας κόβω. Ευχαριστώ πάντως που μου δώσατε την ευκαιρία να σας αποδείξω πως λέτε είτε ψέματα ειτε βλακειες...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί να παραπεμφθούν; Είναι καλύτερο να παραιτηθούν και να κάνουν ελεύθερα τις διακοπές τους κάθε χρόνο από μέσα Δεκέμβρη μέχρι μέσα Γενάρη

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσύ ποιος είσαι τελικά...
Δεν ντρέπεστε,
Θα πέσετε και θα κάνετε πολύ θορυβο.
Ο εισαγγελέας πρέπει να ψάξει
Η Άνδρος σε καθεστώς Εντοργαν ποιος το περίμενε, ότι θα την διοικούν οι ξένοι.
Ανδριώτες ξυπνηστε,..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το ποιος είμαι σου απάντησα στο προηγούμενο σχόλιο σου. Το Κίτσος είναι από Αιτωλοακαρνανία νομίζω. Αν και Αιτωλοακαρνάν πολύ ενδιαφέρεστε για την Άνδρο Μπράβο σας. Να μας έρχεστε συχνότερα για να ξυπνήσουμε με τις ανοησίες που γράφετε, αλλά δεν νομίζουμε πως θα δημοσιεύσουμε ολόκληρες. Πάντως ένα απάνθισμα βάλαμε για να δουν οι ανδριώτες το ποιοι θα τους ξυπνήσουν...
Επί της ουσίας τώρα αγαπητέ Κίτσο από Αιτωλοακαρνανία:
1. Το 2019 έγιναν εκλογές και εξελέγη δημοκρατικά δήμαρχος. Όλοι αποδέχτηκαν το αποτέλεσμα. Δεν ήσουν εδώ και δεν το ξέρεις. Έχουμε όμως και φαντασιόπληκτους και παραληρηματικούς που νομίζουν την Άνδρο μπανανία. Να τους βρείτε να κάνετε παρέα.
2. Ποιος διοικεί την Άνδρο και είναι ξένος; Ποιος διοίκησε την Άνδρο και ήταν ξένος; Ο Λοτσάρης; Ο Σουσούδης; Ο Βάμβουκας; Ο Θεολόγου; Ποιος αλήθεια ήταν ξένος μεγαλοκοπέλα μου ή μικρό αγόρι μου ταλαιπωρημένο στην Τουρκία του Ερντογάν; Ποιος;
3. Μην μιλάτε πολύ για εισαγγελέα. Για εισαγγελέα μιλούσαν κι άλλοι και τους έφαγαν οι παπαγάλοι....
4. Το ποιος θα πέσει και θα κάνει θόρυβο το ζήσαμε και ξέρουμε. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ επεβίωσε όλων που έκαναν τέτοιες προφητείες. Αστο λοιπόν...
ΥΓ. Πολύ γλαφυρά μας βρίσατε. Μπορείτε να στείλετε τις βρισιές σας και σε άλλα μέσα του νησιού. Κάποια εξ αυτών θα χαρούν πολύ να δημοσιεύσουν ότι ύβρη εναντίον μας. Το έχουν κάνει με πλήρη αποτυχία και παλαιότερα. Δεν πειράζει όμως να ξαναδοκιμάσουν. Δεν ντρέπονται...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά ρε... 30 12 συμβούλιο μόνο η Άνδρος τα κάνει είσαστε για γέλια. Καλύτερα να γινότανε 31 12 και ώρα 10 το βράδυ. Χάχα α γελάει το πανελλήνιο με εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σε όλο τον κόσμο δουλεύουν οι άνθρωποι μέχρι και την παραμονή της γιορτής. Κάτι χορευταράδες σαν και σένα Κίτσο χρεωκόπησαν την Ελλάδα ξεκινώντας διακοπές τον μισό Δεκέμβρη και τελειώνοντας τον μισό Γενάρη. Αλήθεια σε ποια δημόσια φάμπρικα πέρασες τη ζωή σου και κοροϊδεύεις την Άνδρο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
Δυστυχώς τα 30 τελευταία χρόνια τα όνειρα και οι ελπίδες των νεων εχουν κατακρεουργηθεί στο νησι εισπράττουμε μόνο απογοήτευση.
Ολοι οι νέοι έχουν φύγει και τα σπίτια και οι περιουσίες που έχουν από τους γονείς τους μένουν και σαπίζουν ή ψευτοσυντηρούνται από τους συνταξιούχους γονείς. Αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει 30 χρόνια αλλά 60 χρόνια. Στην πολιτική τα ίδια πρόσωπα όπου εάν ένα νέος προσπαθήσει να συμμετάσχει στα κοινά τον τρώει το σύστημα. Και αυτό είναι αλήθεια διότι το βλέπουμε καθημερινά από τους νέους που παραιτήθηκαν. ΝΤΡΟΠΗ.
Οι ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
Τα νέα παιδιά έχουν την προσωπικότητα και την γνώση να καταλαβαίνουν ποιοι τους λένε αληθεια και ποιοι τους κοροϊδεύουν . Τα νιάτα να γνωρίζεται είναι το Μέλλον του Νησιού και της Ελλάδος

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο δυστυχώς και ο Batsi, δηλαδή ο Κυριάκος,θα ήθελε να φημωσει την αντιπολίτευση, αλλά το χατήρι δεν θα τους γίνει, γιατί πολύ σωστά αντιστέκομαι σε όλες τις μεθοδεύσεις.
Όσο υπάρχει η σωστή αντιπολίτευση, μαθαίνουμε την αλήθεια.
Δυστυχώς γίνετε ρεζίλι και ο Μπαλλας που παρασύρετε στα θέλω της μαφίας.
Για να δούμε αν τολμήσεις να το ανεβάσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τι να τολμήσει κανείς; Να ανεβάσει το παραπάνω παραλήρημα που παριστάνει το πολιτικό σχόλιο;
Μετά χαράς. Αφού δεν καταλαβαίνετε πως εσάς εκθέτει η αρλουμπολογία σας. Από εμάς κανένα πρόβλημα αγαπητέ μου....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι, έλα Νικολό!!
Άσε, άσε, με όλα αυτά που γράφονται προχθές έπαθα μεγάλη ζημιά.
Έβαλα στην μπρούστουλα μάραθο από την ταραχή μου και μετά αντί για τον φούρνο την εβαλα στο ψυγείο και περίμενα να ψηθεί!!
Δεν τους αντέχω άλλο!
Άκου να θέλουνε να σταματήσουμε τις διακοπές μας για ένα παλιοσυμβούλιο!!
Πρέπει να βγει κάποιος, ο Γιάννης ας πούμε που ξέρει να γράφει γερά , να τους τρίξει τα δόντια!
Οχι πολύ βέβαια, μην σπάσει και κανένα δόντι και βρούμε και κανα μπελά με τούτους που μπλέξαμε!
Και θα μας πάνε λέει και στη διοίκηση!
Εμάς που έχουμε επίπεδο, μόρφωση , παρελθόν και όλα τα υπόλοιπα!
Βρε, ότι κάνουμε εμείς είναι μελετημένο και ομελετημένο!
Το λένε τα άστρα και οι δημοσκοπήσεις.
Είναι ξεκάθαρο.
Σε 5-10 το πολύ χρόνια θα τους έχουμε σκίσει!!
Γιουπι!
Είμαι πολύ χαρούμενος Νικολό.
Παω να πάρω το απογευματινό μου γαλλικό tea με μπρούστουλα κσι ξεροτύρι.
Θα μιλήσω με τον Γιάννη
Σ αφήνω
Αντε, καλή χρονιά!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή Χρονιά σε όλους!!
Στις επόμενες εκλογές που είναι σύντομα, να μην εμφανιστεί κανείς απ´ τους απόντες για ψήφο!! Το σλόγκαν «για το καλό του τόπου» δεν το μασάμε πια..

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Ψωμας μπαίνει? Ντροπή σας

Περισσότερα