Εκλογή προεδρείου και οικονομικής επιτροπής ΔΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τα έτη 2022-2023 αποτελούν την δεύτερη διετία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο πλαίσιο που καθορίζει η υγειονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη. Μέσα σ αυτές τις συνθήκες θα πρέπει όλοι να εργαστούμε για την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα να θέσουμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα. Η εποχή απαιτεί από όλους εμάς τους αιρετούς, μεταξύ άλλων, ενότητα τουλάχιστον στα μεγάλα και στα σοβαρά.
Αύριο 8 Ιανουαρίου 2022 καλούμαστε να εκλέξουμε τα μέλη του Προεδρείου του ΔΣ, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.
Για τη θέση του Προέδρου θα προταθεί ο Λ. Μπάλας ο οποίος με επιτυχία έφερε εις πέρας το έργο του από την ίδια θέση την περίοδο 2019-2021. Υπήρξε επίσης η επιλογή του Θ Σουσουδη ως Προέδρου για την περίοδο 2016-2019. Αποτελεί λοιπόν μια διαπαραταξιακή επιλογή την οποία καλώ τόσο την παράταξη του Θ Σουσούδη, όσο και την παράταξη του Γ Καπάκη να στηρίξουν. Θα είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία πως όταν χρειάζεται ξέρουμε να αφήνουμε στην άκρη τις διαφωνίες μας και να δουλεύουμε από κοινού για το καλό της Άνδρου.
Παράλληλα καλώ και τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που προέρχονται από την παράταξη μας, ενώ δηλώνω ρητά ότι εμείς θα ψηφίσουμε τις προτάσεις τους για τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του ΔΣ. Ας δείξουμε σε όλους αύριο ότι για μας η Άνδρος είναι πάνω απ΄ όλα. Το απαιτούν οι καιροί, το ζητούν οι πολίτες του Νησιού!!
 
Δημήτρης Λοτσάρης 
Δήμαρχος 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αύριο θα προεδρεύει ο πρώτος σε ψήφους Γιάννης Μπακελας ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο δήμαρχε. Ερωτική πρωτοβουλία, την έχει ανάγκη το νησί. Ελπίζω όλοι να ανταποκριθούν θετικά

This comment was minimized by the moderator on the site

Έλα ρε..γελάσαμε και σήμερα!