ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ...

Το ειδικό εκχιονιστικό μηχάνημα-αλατιέρα που ήρθε απόψε Κυριακή για να βοηθήσει την Άνδρο τις επόμενες δύο κρίσιμες μέρες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 23.01.2022

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ευχαριστεί θερμά όλους όσους εθελοντικά ή στα πλαίσια ασκήσεως των καθηκόντων τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διαχείριση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στο νησί μας, από την πρωτοφανή κακοκαιρία.

Ειδικότερα ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ, τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυρόσβεσης Άνδρου (ΣΕΔΑ), τους χειριστές των μηχανημάτων, τους εργαζόμενους του Δήμου καθώς και όλους όσους εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το φορτηγό με το αλάτι για τα μηχανήματα με τις αλατιέρες, που ήρθε κι αυτό απόψε.

Ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον Έπαρχο Άνδρου, Δημήτρη Λάσκαρη για την άψογη συνεργασία.

Επίσης, τα σούπερ-μάρκετ Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, την πιτσαρία Hot Spot για τις τροφοδοσίες, το ξενοδοχείο Όστρια για την φιλοξενία των χειριστών που έρχονται από Αθήνα, τα ΜΜΕ και τα ενημερωτικά site που δίνουν την δυνατότητα της άμεσης και έγκαιρης πληροφόρησης των πολιτών.

Τέλος, ευχαριστεί την Fast Ferries, για την συνέπεια των δρομολογίων της, παρά τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και την μηδενική κίνηση.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με τη συνεργασία όλων, ώστε να ξεπεραστεί η κακοκαιρία που πλήττει το νησί μας.

 Ο δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης