ΔΙΑΨΕΥΣΗ Γ. ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ Θ.ΚΡΑΨΙΤΗ

(Συνεχείς οι πολιτικές αντιδικίες με την διοίκηση του λιμενάρχη Άνδρου Θ. Κραψίτη. Αυτή τη φορά σε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα προσκείμενη στον κ. Σουσούδη υπήρχαν προσωπικές κατηγορίες κατά του Γ. Μαντζώρου με αναφορά την απόρριψη της πρότασης του από εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία που προσέλαβε το Λιενικό Ταμείο για τα όρια του λιμένα Γαυρίου. Το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας παίρνει σαφώς θέση υπέρ του Θ. Κραψίτη κατηγορώντας αβάσιμα όπως φαίνεται τον Γ. Μαντζώρο. Με τον τρόπο αυτό ο απερχόμενος λιμενάρχης βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Άνδρο.

Ο Γ. Μαντζώρος απάντησε προχθές επώνυμα στο ψευδές δημοσίευμα της ιστοσελίδας, που έσπευσε να πάρει υπό τις φτερούγες της τον Θ. Κραψίτη δείχνοντας τις εκλεκτικές πολιτικές προτιμήσεις που υπάρχουν στην Άνδρο. Το γράμμα του δημοσιεύθηκε χτες. Είχε σταλεί όμως και σε εμάς προς γνώση και των δικών μας αναγνωστών. Το δημοσιεύουμε σήμερα αφού η προσκείμενη ιστοσελίδα στην αντιπολίτευση το είχε δημοσιεύσει "αυτοδιαψευδόμενη" - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ

Κα Φωτοπούλου, 

Πρωτη φορα επικοινωνώ μαζί σας, σιγουρα δεν γνωριζομαστε  και δεν εχουμε συναντηθει ποτε μεχρι σημερα. Εικαζω οτι το σημερινο αρθρο της andriakipress.gr, για το προσωπο μου εχει την υπογραφη σας.

Γνωριζω την πηγη των λανθασμενων  πληροφοριων σας και εχω βασιμες υποψιες για την ταυτοτητα του «πληροφοριοδοτη» σας, μιας και στην  χθεσινή επιστολή μου στο «Εν Άνδρω» ειχα προνοήσει να βαλω, κρυφες κοινοποιήσεις σε πολυ συγκεκριμένα και αρμοδια για το θεμα, προσωπα. 

Σιγουρα γνωρίζετε οτι η διαστρέβλωση της αλήθειας και ο η διασπορα απο το διαδικτυο ψευδων ειδησεων, περαν απο τις σοβαρες  νομικες κυρωσεις, ειναι και απολυτως υποτιμητική για το μεσο που ειδησεογραφείτε, εστω και αν αυτο εχει μικρή ή μεγαλη απηχηση στο Ανδριακό κοινο . 

Επειδη το σημερινό δημοσίευμα της andriakipress.gr,  στρεφεται προσωπικα εναντιον μου, παρακαλω προς αποκατασταση της αληθειας (που ειναι παντα μια και μοναδική) να δημοσιεύσετε αυριο την επιστολη που σας επισυνάπτω σημερα. Ομως ταυτοχρονα σας παρακαλω βασιζομενος, στις δημοκρατικες σας ευαισθησιες και στην νομικη σας υποχρεωση, να διορθωσετε  δημοσια και ενυπογραφως στα παρακατω: 

  1. Ψεύδεστε, οταν με κατηγορείτε οτι εγω ο Γ. Μαντζώρος,  επιρρίπτω ευθύνες στον κο Λιμενάρχη Άνδρου Πλωτάρχη Λ.Σ. Θεόδωρο Κραψίτη, για το ναυαγιο/αξιολογηση του λιμενα Γαυριου για το ISPS ή (ΣΑΛΕ ). Δεν εχω κανενα λογο να τον στοχοποιησω . Εξάλλου συντομα θα ειναι παρελθόν για την Άνδρο μας. Περιμενω να επανορθωσετε!

Το ναυαγιο  αποκαλυφθηκε  και το μαθαμε και εμεις, οταν  η πιστοποιημένη, υπεύθυνη και εξειδικευμένη εταιρεια ESA Securities sa, επικοινωνησε εγγραφως μαζι μας  και μας ενημερωσε λεπτομερως για τα προβλήματα με τα ορια στο λιμανι Γαυριου ..

Προηγουμένως της ειχε  ανετέθη νομιμως απο το ΔΛΤΤΑ, να εκπονήσει το σχεδιο ασφαλείας ΣΑΛΕ , βασει των οριων κλπ που εθεσε η αποφαση του λιμεναρχη

Οι λογοι που αναφερει η ESA , αναφερονται  λεπτομερως.  Περιμενω να επανορθωσετε !

  1. Η Επιστολή μου- απάντηση στην εταιρεια που συνεργαζεται το ΔΛΤΤΑ , δεν ειναι ‘’αστοιχειωτη’’ ουτε ‘’αβασιμη’’. Ηταν θεσμική η υποχρεωση να απαντησω αμεσα, απο την θεση ευθυνης που κατέχω. Περιεχει  πολυ συγκεκριμενα στοιχεια . Ηδη εχει γινει αποδεκτη απο την
  2. Ολες οι ομοφωνες αποφασεις , αναφέρονται στην επιστολή μου .Συνεπως δεν τις ‘’αγνοώ ‘’.
  1. Επιτελους καταλάβετε οτι το προβλημα για τις κρουαζιερες στην Ανδρο , ειναι ενα και μοναδικο .

Τα ορια που αναγράφει στην απόφαση ο κος Κραψίτης , χωρις καμια συνεννόηση μας,   την καθιστούν ανεφάρμοστη για το Γαυριο, σύμφωνα με τον πιστοποιημένο αξιολογητή  και τις προϋποθέσεις του νομου.

  1. Εν πασει περιπτώσει το ζητούμενο ειναι να βρεθει μια βιώσιμη λύση στο θεμα κρουαζιέρα  και αυτο κανουμε με την συνεργασια του Δημου μας.

Εχουμε υποχρέωση  σαν Ανδριωτες , να αναζητήσουμε εναλλακτική προταση και για τον σκοπο αυτο ζητήσαμε η νεα μας πρόταση για αξιολόγηση του λιμενα Μπατσίου να τεθει σε ψηφοφορία στο επομενο ΔΣ του ΔΛΤΤΑ. Ευχόμαστε να ψηφιστεί ομοφωνα. Ηδη εχει χαθει πολύτιμος χρονος  και οι ανούσιες αντιπαραθέσεις δεν βοηθουν την Ανδρο.

  1. Ο αγαπητος λιμενάρχης ‘’ξεχασε ‘’ στα έγγραφα που σας εστειλε να συμπεριλάβει το σημαντικότερο. Την επιστολή κόλαφος της ESA Securities προς το ΔΛΤΤΑ. Εκανε ενα ανθρώπινο λαθος για αλλη μια φορα .
  2. Σας παρακαλώ στο μέλλον να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που με αφορούν  .
  1. Γνωρίζω καλα τα νόμιμα δικαιώματα μου ! 

Με τιμη  

Γιωργος Βαλ.Μαντζώρος

Σύμβουλος του Δημάρχου Ανδρου

Μελος του ΔΣ στο ΔΛΤΤΑ 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το συμπέρασμα λοιπόν όλων αυτών είναι ότι εσείς θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον λιμεναρχη και αλλάξετε το άρθρο σας

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ποιο άρθρο; Δεν είδατε πως είναι επιστολή του Γ. Μαντζώρου; Δεν διαβάσατε πως η προηγούμενη κοινοποιήθηκε αρμοδίως στις υπηρεσίες; Δεν είδατε πως τα λάθη τα χρέωσε η πιστοποιημένη εταιρεία στον λιμενάρχη σύμφωνα με τις επίσημες επιστολές που ανταλλάχτηκαν; Ποιο άρθρο λοιπόν τσαμπουνάτε;
Αυτά τα περί συγνώμης στην κυρία που δημοσίευσε την διάψευση του Γ. Μαντζώρου παρακαλώ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro