Ξεκινούν οι συνδέσεις αποχέτευσης στο δίκτυο Λειβαδίων και Μεσαριάς

 

Το έργο των δικτύων αποχέτευσης στη Μεσαριά και στα Λειβάδια ολοκληρώθηκε, ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε και ήρθε η ώρα των συνδέσεων των κατοικιών.

(Με την ολοκλήρωση του δικτύου και τις επιτυχείς δοκιμαστικές εφαρμογές στα αντλιοστάσια και στις λοιπές εγκαταστάσεις Λειβαδίων και Μεσαριάς ξεκινούν οι συνδέσεις με τις οικίες. Ο Δήμος Άνδρου καλεί τους κατοίκους των δύο κεντρικών χωριών να προσέλθουν για την άδεια σύνδεσης. Ένα χρόνιο πρόβλημα που διαρκεί από το 2015 που λειτούργησε ο βιολογικός της Χώρας λύθηκε επιτέλους - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Το έργο ξεκίνησε τέλος του 2020 μέσα στην πανδημία. Ολοκληρώθηκε το 2021. Και τον Μάΐο του 2022 ξεκινούν οι συνδέσεις σπίτι-σπίτι... 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΙΚΙΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

Ολοκληρώθηκε το δίκτυο αποχέτευσης, καθώς και οι δοκιμές των αντλιοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεων στους οικισμούς Λειβάδια και Μεσαριά του Δήμου μας. Τώρα πλέον οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα πρέπει να απευθύνονται στον δήμο μας και αφού πάρουν την άδεια σύνδεσης, καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο, θα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης.

Κατά την επίσκεψη τους στον Δήμο θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο του Ε9 καθώς και έναν λογαριασμό ΔΕΗ του ακινήτου που θέλουν να συνδέσουν.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα και των δύο οικισμών βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των δημοτών και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2282360208 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ