ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος του Οικοπέδου που θα κατασκευαστεί το Κλειστό Γυμναστήριο Γαυρίου από την αρχαιολογική υπηρεσία. Έγιναν οι πρώτες τομές επί του οικοπέδου και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ολοκλήρωση του ελέγχου και έκδοση της σχετικής γνωμοδότησης.

Υπενθυμίζεται, ότι το Κλειστό Γυμναστήριο θα κατασκευαστεί στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου, όπου ήδη στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο Λύκειο, καθώς και αθλητικοί χώροι. Ο Δήμος διευκολύνει με κάθε τρόπο την αρχαιολογική υπηρεσία, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όντως καμία σχέση το γυμναστήριο με το γήπεδο. Γήπεδο μπάσκετ είναι αυτό που υπάρχει στην Χώρα. Στην περίπτωση του είναι ανοικτό. Αυτό που μελετήθηκε και θα κατασκευαστεί κλειστό στο Γαύριο θα είναι γήπεδο μπάσκετ (που θα μπορεί να γίνει και βόλεϊ). Θα είναι 500 θεατών (και 50 επίσημοι, ομάδες, δημοσιογράφοι). Θα έχει επιπλέον και αίθουσα γυμναστικής και αγωνισμάτων αντίστοιχων. Επίσης αποδυτήρια, γραφεία και χώρους αθλητικών σωματείων. Δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο. Γι' αυτο και το κόστος του θα είναι αρκετά εκατομμύρια όπως προβλέπει η μελέτη και η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καμμία σχέση το γυμναστήριο με το γήπεδο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια και σχεδιάζεται από την αρχή το νέο κλειστό γήπεδο, να πρόβλεψαν οι μελετητές στο σχεδιασμό και το άθλημα τού χάντμπολ; Θα μπορούσαμε να το μαθουμε;