Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ή τα fake news της Λουντμίλα!!!

 

Φωτογραφία από το άρθρο "αποκαθήλωσης" της Λουντμίλα στη γερμανική Ντόιτσε Βέλε.

(Ακούγαμε για σφαγές και βιασμούς ανηλίκων και βρεφών, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για κινητά κρεματόρια και άλλα τέτοια φρικτά στην Ουκρανία. Και δεν μπορούσαμε να τα πιστέψουμε. Ο πόλεμος είναι από μόνος του μια οριακή πράξη. Περιέχει σκοτωμούς, τραυματισμούς, ερείπια, και χιλιάδες άλλες ακραίες καταστάσεις. Όμως αυτά που ακούγαμε από ουκρανικής πλευράς και δη της καθ΄ ύλη αρμόδια επιτρόπου του ουκρανικού κοινοβουλίου Λουντμίλα Ντενίσοβα δεν είχαν προηγούμενο.

Μέχρι που έφτασε η στιγμή που το ίδιο το ουκρανικό κοινοβούλιο και ο πρόεδρος Ζελένσκι, αφού χρησιμοποίησαν όλες αυτές τις απίστευτες κατηγορίες - ξαφνικά ένα πρωινό διαπίστωσαν πως όλα αυτά ήταν ΨΕΜΑΤΑ της Λουντμίλα!!! Ήταν που ήταν τρομερός ο πόλεμος ήρθε και η Λουντμίλα και τον έκανε φρικτότερο με εγκλήματα που δεν έγιναν ποτέ. Και κάπου εκεί άρχισαν ανακρίσεις για τα "εγκλήματα" της Λουντμίλα!!! Και τότε "ανακάλυψαν" πως έλεγε ΨΕΜΑΤΑ!!!

Δεν ήξεραν οι άνθρωποι!!! Η Λουντμίλα τα έλεγε μόνη της. Και το ανακάλυψαν στις 31/5/22! Και την καθαίρεσαν σχεδόν ομόφωνα. Αυτή δικαιολογήθηκε πως το έκανε... "για την πατρίδα". Το "παράδοξο" είναι οι αποκαλύψεις για το ρόλο της, η καθαίρεση και η απολογία της πέρασε στα "ψιλά" του διεθνούς Τύπου. Ενώ οι "βιασμοί" βρεφών που περιέγραψε η Λουντμίλα έγιναν πρωτοσέλιδα στον ευρωπαϊκό Τύπο. Ποιος είπε πως το πρώτο θύμα ενός πολέμου είναι η αλήθεια; Ο Αμερικάνος ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Χ. Τζόνσον το 1917. Επιβεβαιώνεται η ρήση του απόλυτα και στην περίπτωση της Λουντμίλα και της Ουκρανίας. Αυτά. - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Από τα "ψιλά" της αποκαθήλωσης της στο αμερικάνικο NEWSWEEK 

 Άδοξο τέλος είχε η περιβόητη Λουντμίλα Ντενίσοβα, ο άνθρωπος που έβγαζε προς τα έξω διάφορες απίστευτες «αποκαλύψεις» με την ιδιότητα της επιτρόπου του ουκρανικού Κοινοβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, για τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» των ρωσικών στρατευμάτων στο ουκρανικό μέτωπο.

Ήταν η «φωνή» της Ουκρανίας που μίλαγε για σφαγές εκατοντάδων αμάχων στην Μπούτσα και στο Κραματόρσκ, για ισοπέδωση ολόκληρων πόλεων, ομαδικούς τάφους και κινητά κρεματόρια των Ρώσων που εξαφάνιζαν χιλιάδες νεκρούς αμάχους.

Από το στόμα της ακούστηκαν και οι ιστορίες για μαζικές απαγωγές παιδιών και στρατόπεδα συγκέντρωσης «τύπου Μπούχενβαλντ», για ανατιναγμένα μαιευτήρια και θέατρα στη Μαριούπολη, ακόμα και για τον συστηματικό βιασμό χιλιάδων Ουκρανών γυναικών, έως και νεογέννητων βρεφών από Ρώσους διεστραμμένους στρατιώτες…

Ωστόσο η ουκρανική Βουλή, με συντριπτική πλειοψηφία 234 ψήφων υπέρ και μόλις 9 κατά, και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της χώρας Ζελένσκι, την απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες από το πόστο της. Αυτό που εξηγεί το φαινομενικά παράδοξο είναι ότι η Ντενίσοβα εστάλη σπίτι της επειδή «προωθούσε ψέματα και κατασκευασμένες από την ίδια ειδήσεις… που μόνο ζημιά έκαναν στην Ουκρανία μας… για αφύσικα σεξουαλικά εγκλήματα και κακοποιήσεις παιδιών και βρεφών, που δεν υποστηρίζονταν από κανένα στοιχείο», σύμφωνα με τον Πάβλο Φρόλοφ, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

«Διέμενε στη ζεστή και ειρηνική Ευρώπη!»

Ο Πάβλο Φρόλοφ κατηγόρησε επίσης την Ντενίσοβα ότι πέρασε αρκετό χρόνο στο εξωτερικό μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα στις 24 Φεβρουαρίου. Όπως είπε, αντί να ταξιδέψει στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία, όπου θα μπορούσε να είχε εργαστεί για να απελευθερώσει Ουκρανούς κρατούμενους ή να ανακουφίσει τον πόνο των ανθρώπων στην κατεχόμενη Χερσόνα, η Ντενίσοβα διέμενε στη «ζεστή, ειρηνική δυτική Ευρώπη»!

Προκλητικές δικαιολογίες

Η ίδια η Ντενίσοβα πάντως έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της δηλώνοντας ότι ήταν αναγκασμένη να υπερβάλει «για να πετύχω το στόχο μας», όπως είπε χαρακτηριστικά! Κι έφερε και παράδειγμα από την παρέμβασή της στην ιταλική Βουλή: (…) υπήρχε ένα κόμμα, τα Πέντε Αστέρια, που αρχικά ήταν ενάντια στην αποστολή όπλων προς εμάς.

Οπότε τους μίλησα για τρομερά πράγματα, ώστε με κάποιο τρόπο να τους πιέσω να πάρουν τις αποφάσεις που χρειαζόταν η Ουκρανία και ο ουκρανικός λαός… Και όντως, μετά την ομιλία μου, ένα ηγετικό στέλεχος του κόμματος είπε ότι θα στηρίξει την αποστολή όπλων»!

Και πιο κάτω: «Η Ρωσία πρέπει να τιμωρηθεί… Ναι, το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησα ήταν πολύ σκληρό και βίαιο, μπορεί και να υπερέβαλα… Αλλά έπρεπε να πετύχω τον σκοπό μας, να πείσω τον υπόλοιπο κόσμο να μας δώσει όπλα και στήριξη»!

ΠΗΓΕΣ:

https://dialogos.com.cy/

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά το προηγούμενο επιφυλακτικό σχόλιό μου διάβασα τα σχετικά άρθρα της Deutsche Welle και του Newsweek και διαφωνώ απόλυτα με το πνεύμα του άρθρου και λέξεις όπως "ψέμα" και "fake news" που χρησιμοποιεί. Η εν λόγω Ουκρανή αξιωματούχος παύθηκε για την υπερβολική γραφικώτητα των σχολίων της που αφορούσαν παιδιά και τις πρόωρες κατηγορίες για μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτα εγκλήματα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως συνηθίζεται να λέγεται, ‘το πρώτο θύμα του πολέμου είναι η αλήθεια’. Ας περιμένουμε λοιπόν να σωπάσουν τα κανόνια και μετά να ψάξουμε να βρούμε τι πραγματικά έγινε! Γιατί χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει, και φαίνεται ότι η φωτιά είναι μεγάλη