ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ!

(Πολλοί το εξήγγειλαν, αλλά έμειναν στα λόγια. Ένας όμως εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις, δημιούργησε καταστάσεις, έτρεξε το θέμα επί ενάμιση χρόνο μεταφέροντας ακόμα και ο ίδιος τα διατάγματα και τις υπογραφές από υπουργό και υπουργό και σήμερα μπορεί να πει: "τα κατάφερα"! Είναι ο σημερινός δήμαρχος Άνδρου που μέσα σε ενάμιση χρόνο από την πρώτη μεγάλη και μετωπική σύγκρουση με το πρώην πρόεδρο Γ.Σανταμούρη και τους θερμούς υποστηρικτές του από την Άνδρο Β.Αδάμη-Τ.Μαμαή-Γ.Τρανάκο κατάφερε και να τον ανατρέψει (μετά την βοήθεια της εναντίον του κατακραυγής από το Εν Άνδρω και τα ΜΜΕ της Ελλάδος για τις ύβρεις που εκστόμισε) και να οδηγήσει στην ίδρυση του νέου Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

Ο λόγος για τον σημερινό δήμαρχο Άνδρου που συγκρούστηκε μετωπικά με όσους απέκλειαν την Άνδρο από τις αποφάσεις του Ταμείου, έτρεξε προσωπικά σε δύο υπουργούς και πέτυχε και την πολιτική απόφαση τους και τις υπογραφές τους και την έκδοση του προεδρικού διατάγματος μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Σήμερα την ώρα που οι αντιπολιτευόμενοι του είναι σε διακοπές ο δήμαρχος ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες και βλέπει να εκδίδεται δύο μέρες πριν τον 15αύγουστο το προεδρικό διάταγμα ίδρυσης του νέου Λιμενικού Ταμείου Άνδρου, που παρουσιάζουμε παρακάτω - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

ΑΡΙΘΜ. Σύσταση Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου» και τροποποίηση του π.δ. 125/2001 (Α’ 113)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις των παρ. 1, 2 του άρθρου 28 του ν. 2738/1999 (Α΄ 180), όπως η παρ. 1 αντικαταστάθηκε με την παρ. 5 του άρθρου 26 του ν. 3013/2002 (Α’ 102) και η παρ. 2 συμπληρώθηκε με την παρ. 12 του άρθρου 11 του ν. 2839/2000 (Α’ 196).
  2. Την Υ22/17.06.2021 απόφαση του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα» (Β΄2607), όπως τροποποιήθηκε με την Υ9/12.5.2022 (Β’ 2357) απόφαση του Πρωθυπουργού.
  3. Τις 216/2018 και 61/2021 γνώμες του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου.
  4. Την 158/2019 γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.
  5. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις του παρόντος δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού. 6. Την 70/2022 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Αποφασίζουμε Άρθρο 1 Το π.δ. 125/2001 «Μεταφορά αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου Ν. Κυκλάδων στους Δήμους Άνδρου, Εξωμβούργου, Κορθίου, Τήνου, Υδρούσας και στην Κοινότητα Πανόρμου Τήνου» (Α΄113) τροποποιείται ως εξής:

  1. Οι αρμοδιότητες που αφορούν τον Δήμο Άνδρου αφαιρούνται από το «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου» και μεταφέρονται σε συνιστώμενο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου» που ασκεί τις εν λόγω αρμοδιότητες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2738/1999, όπως ισχύει. Ελληνική
  2. Το υφιστάμενο «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου» παύει να έχει διαδημοτικό χαρακτήρα και μετονομάζεται σε «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου».
  3. Το «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου» υπεισέρχεται σε όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, πόρους, δικαιώματα, εν γένει, και υποχρεώσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου, που αφορούν τον Δήμο Άνδρου. Η κατανομή και μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων γίνεται σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στις διατάξεις του άρθρου 118 του ν. 4547/2018 (Α΄102), όπως ισχύουν. Άρθρο 2

Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στον Υπουργό Εσωτερικών αναθέτουμε τη δημοσίευση και εκτέλεση του παρόντος διατάγματος. Αθήνα, 2022

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατι δεν ανεβάζετε ολα τα σχολια; Τι θα πει δεν ανεβάζετε τρολαρισματα; Στο κατω κατω δεν εκτίθεστε εσείς αλλα αυτος που τα γραφει. Αφήστε τον καθένα να γραφει την άποψη του (αν δεν ειναι υβριστική βεβαίως) και θα κριθεί γι αυτήν απο τους αναγνώστες και τους λοιπούς σχολιαστές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δυστυχώς έτσι αφήναμε πολλές φορές τον καθένα να γράφει "απόψεις" και είτε μας ζητάνε τα ρέστα δικαστικά είτε ανεβάζουμε 4-5 σχόλια του ιδίου σχολιαστή με διαφορετικά ψευδώνυμα, που δεν λέει απόψεις αλλά ένα ψέμα 4-5 φορές παριστάνοντας το... πλήθος! Ξέρετε πόσα σχόλια είχαν γραφτεί κατά του προέδρου Μπατσίου από δύο "ευγενικές" κυρίες που τον έλεγαν Ερντογάν μέχρι να πάρουμε είδηση το τρολάρισμα. Τουλάχιστον 100!!!
Και τώρα έχουν γραφτεί 4-5 σχόλια κάτω από δύο αναρτήσεις που μιλάνε "για εμετούς", "χαρτί τουαλέτας", κλπ. Μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν κλίμα. Όσοι έχουν λοιπόν τέτοιες απόψεις στο σάιτ του πρώην δημάρχου (γνωστό πιο είναι) και στο σάιτ του πρώην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας (υπάρχει και αυτό) ή στο σάιτ που φιλοξενεί συχνά ύβρεις σαν "απόψεις" (κι αυτό υπάρχει ως γνωστόν). Θα μου πείτε πως διαβάζονται πολύ λιγότερο ή καθόλου. Αυτό είναι πρόβλημα τους. Δεν είναι δικό μας.
ΥΓ 1. Σας ευχαριστούμε για την προτροπή, αλλά δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και να κάνουμε "ήρωα" τον κάθε Β.Λ. ή Β.Α. ή Β.Β. που νομίζουν πως δεν αναγνωρίζονται πίσω από αστεία ψευδώνυμα με τα οποία προσπαθούν να μας τρολάρουν...
ΥΓ 2 Το ΙΡ 5.203.250.129 έχει γράψει σαν "απόψεις" τρία χυδαία και διαφορετικά μισογυνικά σχόλια με τρια διαφορετικά ονόματα κάτω από δύο αναρτήσεις. Αν μας ξέφευγε και τα ανεβάζαμε κατά λάθος (συνέβη μια φορά πέρσι και παρόλο που το κατεβάσαμε και ζητήσαμε και συγνώμη ξεσήκωσαν τον κόσμο) ο πρώην δήμαρχος, οι φίλες του, το σαιτ του, κλπ θα έκαναν "πάρτι" εναντίον μας!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους η δικαίωση...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δυστυχώς για εσάς δεν ανεβαζουμε τρολαρίσματα. Κάντε μια προσπάθεια κάπου αλλού...
ΥΓ Ευχαριστούμε για την κατανόηση αγαπητέ Β.Α....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro