Επιστολή Γ. Μαντζώρου: Για το ξεκίνημα του νέου Λιμενικού Ταμείου Άνδρου

  

Αγαπητοί φίλοι πιστεύω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία στην κοινη μας προσπάθεια είναι το Π.Δ. 154 /22 με το οποίο ιδρύεται το νέο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου. Αυτή είναι η νέα πρόκληση, που σηματοδοτεί μια πολλά υποσχόμενη πορεία, αρκεί να οργανωθεί σωστά από εμάς. 

Και εδώ οφείλω να ομολογήσω πως τελικά μπήκε και η πολιτική στην συλλογή των πολυτίμων εμπειριών της ζωής μου. Όλα ξεκίνησαν με μια υπόσχεση, ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορούσα ανιδιοτελώς για την Άνδρο.

Ξεκίνησα σε θεση ευθύνης σαν εθελοντής  άμισθος σύμβουλος του δημάρχου, το 2019, όταν ο Δημ. Λοτσάρης το ζήτησε ευγενικά. Όλοι μαζί κάναμε ένα αξιοζήλευτο έργο, για πρώτη φορά τόσο στο λιμάνι της Άνδρου όσο και στα άλλα λιμάνια το οποίο θα φανεί προσεχώς γι΄ αυτά. Συνεργάστηκα με διαφάνεια και  ειλικρίνεια με όλα τα μέλη της ομάδας μας. Απέκτησα γνώσεις και εξαιρετικές φιλίες. Και βεβαίως έκανα λάθη, αλλά είμαι εδώ για να τα διορθώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες: αιρετούς , υπάλληλους, εθελοντές, τον Δήμο Άνδρου, αλλά και Δήμο Τήνου. Επίσης  όλους τους ανθρώπους του πρώην Λιμενικού Ταμείου Τήνου -Άνδρου.

Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της 18ης Σεπτέμβρη δείχνει σε όλους, ότι στα πλαίσια  της δεδομένης πραγματικότητας, με την παρούσα συσχέτιση των πολιτικών δυνάμεων, καταφέραμε και ξεπεράσαμε τις τριβές και  τις αντιθέσεις μας και τηρήσαμε το γράμμα του νόμου. Και προχωράμε με αισιοδοξία στο κοινό μας μέλλον για την Άνδρο μας .

Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet