ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Παρουσίες και απουσίες με νόημα…

Ολοκληρώθηκε με τηλεδιάσκεψη και σε ελάχιστο χρόνο (από τις 18:00 μέχρι τις 18:30) το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Νοεμβρίου 2022. Πέρασαν μια σειρά σημαντικά θέματα όπως: αναμορφώσεις του προϋπολογισμού, ψήφιση της διατήρησης των περσινών δημοτικών τελών εν όψη του προϋπολογισμού έτους 2023 κτλ.

Η αιτία της απρόσκοπτης και γρήγορης διεκπεραίωσης του συμβουλίου ήταν η προφανώς η απουσία άκαρπων αντιπαραθέσεων λόγω απουσίας των τεσσάρων μελών της ομάδας ΚΑΠΑΚΗ και του συμπορευόμενου «ανεξάρτητου» Γ. Μπακέλα. Ακόμα έλειπαν τέσσερα μέλη της ομάδας Σουσούδη και ο ίδιος ο κ. Σουσούδης, που όμως είχε ενημερώσει πως θα απουσίαζε. Να σημειώσουμε πως από την αντιπολίτευση προσήλθαν μόνο τρεις σύμβουλοι του κ. Σουσούδη: οι Ν. Βιδάλης, Α. Τσατσομοίρου και Δ. Θεοδωράκης.

Έτσι η συμμετοχή των τριών μαζί με τους οκτώ της συμπολίτευσης έφεραν τον αριθμό των παρόντων στους 11 και έτσι υπήρξε πλειοψηφία, η οποία ήταν απαραίτητη ώστε να ψηφιστούν τα τέλη τα οποία είναι απαραίτητα για την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2023. Στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Άνδρου ευχαρίστησε προσωπικά και τους 3 της ομάδας Σουσούδη που παραβρέθηκαν και επέτρεψαν την συνεδρίαση του ΔΣ, αλλά και την ολοκλήρωση του προϋπολογισμού του 2023.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ατέλειωτες ήταν οι διαμαρτυρίες της ομάδας Καπάκη για την λειτουργία τηλεδιασκέψεων και για τις ώρες των συμβουλίων (ιδίως του Σ. Τσαούση). Τώρα που όλα γίνονται όπως τα θέλανε… δεν παρουσιάζονται! Αυτά για τα περί συνέπειας…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet