Το 23ο Συνέδριο Κυκλαδικού Τύπου στη Μονή Παναχράντου

Μέχρι πριν μια δεκαετία ο έντυπος Τύπος άντεχε στις Κυκλάδες. Με την ραγδαία εξάπλωση του διαδικτύου ο έντυπος Τύπος έχασε τον βηματισμό του. Και σήμερα - όπου ακόμα υπάρχει στις Κυκλάδες - επιχειρεί να βρει το νέο ρόλο του, καθώς ο ηλεκτρονικός Τύπος έχει εξαπλωθεί πλέον με μεγάλη δυναμική σε όλα τα νησιά.

Ο Γεράσιμος Θ. Μαγγανιώτης, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, είναι ένας από τους παλιούς και παραδοσιακούς εκδότες εφημερίδων στις Κυκλάδες αναγνωρίζοντας την εξέλιξη στα ΜΜΕ συντονίζει μια προσπάθεια ώστε ο έντυπος Τύπος, να παίξει και πάλι ρόλους στα νησιά μας συμπληρώνοντας τον ηλεκτρονικό. Διοργανώνει, λοιπόν, η Ένωση μαζί με τον Δήμο και το Επαρχείο της Άνδρου το 23ο συνέδριο της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, το Σάββατο 16/6 από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Η θεματολογία του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στην Άνδρο και ως χώρος διεξαγωγής του επιλέχθηκε η Μονή Παναχράντου.

Στο συνέδριο θα υπάρχουν δύο κύκλοι ομιλητών. Στον πρώτο (11:00-13:00) θα μιλήσουν ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο Γιώργος Δαρδανός, ο Γιώργος Πίττας και ο Διαμαντής Μπασαντής. Στον δεύτερο (13:30-15:00) η Λυδία Παλαιοκρασσά, ο Παναγιώτης Καμηλάκης, η Ελένη Πολίτου, και τέλος ο Γιώργος Δάμπασης θα προβάλει βίντεο για τα 60 χρόνια της εφημερίδας Ανδριακή. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα, η θεματολογία των ομιλιών και οι ομιλητές έχουν ώς εξής:

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet