ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ: Ζωντανεύουμε τις λέξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Προσκαλούνται οι μαθητές των γυμνασίων της Άνδρου στο διαδραστικό σεμινάριο που διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Άνδρου, με τίτλο “Ζωντανεύουμε τις λέξεις’’, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Άνδρο. 

Πρόκειται για δράση, που θα συνδυάσει την ποίηση με την εικόνα και το βίντεο. Οι μαθητές χρησιμοποιώντας απλές εφαρμογές που γνωρίζουν (TIΚTOΚ, YouTube, Instagram) θα οπτικοποιήσουν ένα ποίημα, που θα επιλέξουν κατά την πρώτη συνάντησή τους με τους συντονιστές.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, θα πρέπει να στείλουν αίτημα  με το ονοματεπώνυμο τους, το e-mail και ένα τηλέφωνο, καθώς και το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούν, ως τις 24/9/2021 στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο τέλος του σεμιναρίου, θα γίνει στη Χώρα της Άνδρου παρουσίαση των video των παιδιών και βράβευση του καλύτερου video. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη σε Χώρα, Κόρθι και Γαύριο (ανάλογα με τη συμμετοχή). Η συμμετοχή των μαθητών  είναι δωρεάν.

Η δράση πραγματοποιείται  με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet