Οι όμορφες τελευταίες μέρες του Αυγούστου!...

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με ενισχυμένο μελτέμι, κόσμο και ζέστη. Η Άνδρος στα καλύτερα της…

Από τον ειδυλλιακό Πισωλιμνιώνα μέχρι τις πολύβουες οργανωμένες παραλίες οι τελευταίοι παραθεριστές του καλοκαιριού απολαμβάνουν μέχρι αργά το απόγευμα το μπάνιο και τα θαλάσσια σπορ.

Στις ακρογιαλιές του Κάβο Ντόρο τα κρυστάλλινα νερά συγκεντρώνουν λιγότερο κόσμο που χαίρεται τη φύση ενώ στα beach bar κυριαρχούν η μουσική και οι νεανικές συντροφιές. Το νησί «κρατάει» ακόμα κόσμο.

Σύμφωνα με τις κρατήσεις των εισιτηρίων της επιστροφής το σαββατοκύριακο φεύγουν πολλοί και το… «τέλος της ανεμελιάς και της ξεκούρασης» συνεχίζεται και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα.

Αυτές πάντως οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου είναι ίσως οι πιο γλυκείες του καλοκαιριού…

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό ανήκει σε μια φτωχουλα επενδυτρια από Γαλλία γιαυτό δεν ενοχλεί. Αν πηγαίναμε εμείς να χτιζαμε όμως θα πληρώναμε τα πρόστιμα μας κανόνικα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Προς πληροφόρηση το σπίτι είναι πάνω από 100 μέτρα. Επίσης προς πληροφόρηση εκατοντάδες σπίτια σε όλη την Άνδρο είναι πολύ κοντύτερα χτισμένα. Με προηγούμενους νόμους ή χωρίς νόμους.
Όμως στην Άνδρο ενοχλούνται κάποιοι με τους νόμους όταν αφορούν τους... άλλους. Όχι τον εαυτό τους. Κι ενοχλούνται αν ευκατάστατοι ξένοι δεν επιλέγουν την Μύκονο, αλλά την Άνδρο και χτίζουν νόμιμα ωραία σπίτια.

Λογικό η μιζέρια τους δεν αντέχει το ωραίο και τους πλούσιους ξένους. Ιδίως αν ανακαλύπτουν ωραίες μακρινές παραλίες που οι ντόπιοι δεν έδιναν δεκάρα ποτέ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα σας. Βλέπω ένα ''σπιτάκι'' σε απόσταση αναπνοής από το κύμα καλά δεν απαιτείται απόσταση 100 μέτρων από τον αιγιαλό για να κτίσεις;;;;είτε όποιος πρόλαβε .....