• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

  • Facebook
  • Twitter
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
Άνδρος enandro.gr@gmail.com
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Οι 15 προτεραιότητες του Θ. Σουσούδη. Εξαγγέλλει πάλι τον ΧΥΤΥ!!! Που έχει ήδη… δημοπρατηθεί!!!

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσίευση: 12/09/2023 Σχόλια: 11

 

Ειλικρινά δεν κατανοούμε πως ο κ. Σουσούδης “εξαγγέλλει” σαν έργο “την δημιουργία ΧΥΤΥ”, όταν το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί και ξεκινά; Μήπως εννοούσε την ολοκλήρωση του; Ή, μήπως κάτι άλλο κρύβει μια “εξαγγελλία” για έργο, που ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε τις 15 προτεραιότητες του υποψηφίου δημάρχου Θ. Σουσούδη, που έστειλε σε δελτίο τύπου και τον ευχαριστούμε. Αν καταλαβαίνουμε καλά αυτές οι 15 προτεραιότητες είναι και το προεκλογικό του πρόγραμμα. Από τις 15 κάποιες όπως ο ΧΥΤΥ είναι πλεον στην φάση της κατασκευής (δημοπρατήθηκε πριν λίγες μέρες και είναι στη φάση της συμβασιοποίησης). Η εκ νέου εξαγγελία της “δημιουργίας” του “σε συνεργασία με τον ΦοΔΣΑ, δημιουργία ΧΥΤΥ βάσει των αυστηρών προδιαγραφών που έχουν τεθεί” δεν έχει νόημα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί για τον ΧΥΤΥ. Μπορούσε πχ να γράψει “ολοκλήρωση του ΧΥΤΥ που δημοπράτησε ο ΦΟΣΔΑ στη βάση των αυστηρών προδιαγραφών που έχουν τεθεί”! Το να εξαγγέλλεται όμως εκ νέου η δημιουργία του δείχνει είτε αμηχανία είτε άγνοια του τι έχει γίνει. Είτε κουτοπονηριά προς κάποιους λίγους ψηφοφόρους που αντιδρούν με εκείνο το αόριστο “δημιουργία”. Τους παραπέμπει στο μέλλον. Ακολουθεί εκείνο το “αυστηρών προδιαγραφών που έχουν τεθεί” που καλύπτει και αυτούς που αντιδρούν και εκείνους που περιμένουν να ξεκινήσει το έργο τους επόμενους μήνες. Αν οι εξαγγελίες είναι αυτού του χαρακτήρα μάς επιτρέπει ο πρώην δήμαρχος να αμφιβάλουμε για τις προτεραιότητες του.

Ο δρόμος προς τον ΧΥΤΥ, που δημοπρατήθηκε και κατακυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Αλλά εξαγγέλθηκε και πάλι προς “δημιουργία” από τον κ. Σουσούδη αυτή την εβδομάδα!!!

Κατά τα άλλα σε όλες τις υπόλοιπες 14 εξαγγελλίες του υπάρχει επίσης μια αοριστία ή και μια άγνοια του σε πιο επίπεδο βρίσκονται τα έργα. Για παράδειγμα: στο Μπατσί έχει ολοκληρωθεί το 2023 η ακτομηχανική μελέτη που εξαγγέλλει και ξεκινά πλέον η οριστική μελέτη της ολοκλήρωσης της μαρίνας. Γιατί λοιπόν λέει πως είχαν ολοκληρωθεί οι μελέτες το 2019; 

Ανάλογης ασάφειας είναι και τα υπόλοιπα έργα, μη δηλώνοντας ευκρινώς που θα βρει τα χρήματα για να γίνουν ή σε πια φάση είναι οι δυνατότητες ή οι μελέτες για την κατασκευή τους. Ένα ακόμα παράδειγμα για να καταλαβαινόμαστε. Μιλά για την αξιοποίηση των “οριστικών μελετών” Πισσία, που έγιναν κοντά 15 χρόνια πριν. Όμως δεν λέει τίποτα για το αν ισχύουν εκείνες οι μελέτες, που είχαν εκπονηθεί τότε, για το αν χρειάζονται χρειάζονται επικαιροποιήση. Νομίζει, άραγε, πως το κόστος των 750.000 ευρώ ανά λιμνοδεξαμενή ισχύει 15 χρόνια μετά την προμελέτη τους; Νομίζει πως είναι “οριστικές μελέτες” χωρίς να τις συνοδεύει μια σύγχρονη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων; Ή, απλώς πετά προτάσεις προς “μη γνωρίζοντες” κι όποιους ψηφοφόρους ψαρέψει;

Δεν σχολιάζουμε τα περί “τοξικότητας” που αναφέρει. Αρκεί η νηφάλια απάντηση μας στην εχθροπαθή και προσωπική επίθεση και στα νοσηρά υπονοούμενα – χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα – που εξαπέλυσε εναντίον μας πριν λίγες μέρες ο “μη τοξικός” κ. Σουσούδης. Απάντησε στην παρουσίαση σχετικής με τις προσεχείς εκλογές δημοσκόπηση με προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις, αλλά και με θλιβερά υπονοούμενα, χωρίς αποδείξεις φυσικά. Δυστυχώς η τοξικότητα είναι μέρος της πολιτικής ύπαρξης του κ. Σουσούδη εδώ και χρόνια. Πως θα τα διώξει από την τοπική πολιτική αν δεν τα σταματήσει ο ίδιος; 

Αυτά ως κριτική του “προγράμματος Σουσούδη”, που η αοριστία του θυμίζει κάτι από το “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” του κ. Τσίπρα. Περιμένουμε λοιπόν μια πιο εμπεριστατωμένη εξαγγελλία των 15 προτεραιοτήτων του προσεχώς…

“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΑΝΔΡΟΣ-ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”

  

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η 1η μεγάλη συνάντηση των υποψηφίων μας από όλες τις ενότητες και κοινότητες του νησιού μετά την κατάθεση του συνδυασμού μας «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες», στο Παραπόρτι της Χώρας. 

Ο επικεφαλής της παράταξης, Θεοδόσης Σουσούδης, ανέπτυξε το βασικό πρόγραμμα της επόμενης μέρας για την Άνδρο, που εκτός από την βελτίωση της καθημερινότητας και τα αναγκαία κατά τόπους έργα, θέτει για την επόμενη 5ετία 15 βασικές προτεραιότητες. Διαβεβαίωσε προς κάθε κατεύθυνση πως οι προτεραιότητες αυτές θα τεθούν αμέσως σε εφαρμογή την επομένη των εκλογών. Είναι έργα που θα χρηματοδοτηθούν, μεταξύ άλλων, με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ.

Οι 15 προτεραιότητες

1. Ολοκλήρωση μαρίνας Μπατσίου και ακτομηχανική μελέτη: Έργο το οποίο είχαμε ετοιμάσει πλήρως το 2019 και ήταν έτοιμο προς υλοποίηση. Η παρούσα δημοτική αρχή όμως το άφησε στο συρτάρι. 

2. Ολοκλήρωση λιμένων Χώρας και Κορθίου: Έργα που βρίσκονται στην αρμοδιότητα του Δήμου από το 2020. 

3. Υλοποίηση Γ’ φάσης λιμανιού Γαυρίου: Αναβάθμιση του λιμένος (μελέτη ΠΕΑΛ) και κατασκευή περιφερειακής Οδού. 

4. Εκτεταμένες αποκαταστάσεις οδικού δικτύου, με έμφαση στα χωριά. Συνεργασία με την περιφέρεια Ν. Αιγαίου και διεκδίκηση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

5. Αξιοποίηση της οριστικής μελέτης Πισσία για την υδροδότηση του νησιού. Μελέτη για την αξιοποίηση και την διαχείριση συνολικά των Υδάτων της Άνδρου. 

6. Πολιτισμός και Αθλητισμός: Οικονομική στήριξη του Φεστιβάλ Άνδρου. Χρηματοδότηση όλων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Αναβίωση παλαιών πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων και δημιουργία νέων. Υποδομές για την ενίσχυση του αθλητισμού. 

7. Τουρισμός: Επαγγελματική παρουσία στις εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Ενέργειες για αύξηση της τουριστικής κίνησης και επέκταση της τουριστικής σεζόν με ιδιαίτερη έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στον συνεδριακό τουρισμό. 

8. Δημιουργία χώρων parking σε Χώρα, Μπατσί, Γαύριο και Κόρθι, αξιοποιώντας τόσο δημοτική περιουσία όσο και τη δυνατότητα εκμισθώσεων κατάλληλων χώρων. 

9. Δημιουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας, συμβουλευτικού χαρακτήρα για νέους επιχειρηματίες, εντός του Δημαρχείου, με στόχο την δωρεάν σύνταξη φακέλων για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα. 

10. Ίδρυση Ναυτικής Σχολής σε συνεργασία με τον εφοπλιστικό κόσμο της Άνδρου. Επέκταση του Ναυτικού Μουσείου Άνδρου, καθιστώντας το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα. 

11. Δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού: Κατόπιν ενδιαφέροντος από ιδιώτη και σε συνεργασία με τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει για αυτό το έργο, συνεισφέρουμε για την δημιουργία ΜΤΝ.

Πιέζουμε για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με έμψυχο δυναμικό, επιχειρηματολογώντας προς το Υπουργείο. Αξιοποίηση της τηλεϊατρικής στο Κέντρο Υγείας. 

12. Δημιουργία Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων: Κατασκευή καταφυγίου για την διαφύλαξη των αδέσποτων. 

13. Περιβάλλον:
– Σε συνεργασία με τον ΦοΔΣΑ, δημιουργία ΧΥΤΥ βάσει των αυστηρών προδιαγραφών που έχουν τεθεί.
– Κατασκευή Βιολογικού στο Μπατσί και στο Γαύριο. Μελέτη χωροταξίας για τις ανεμογεννήτριες.
– Υποδομές και εντατικοποίηση της ανακύκλωσης. 

14. Ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού και χάραξη αιγιαλίτιδας ζώνης.

15. Τοπικά Συμβούλια: Οι Πρόεδροι θα λειτουργούν ως «τοπικοί αντιδήμαρχοι». Θα έχουν την στήριξη της κεντρικής διοίκησης και θα λαμβάνουν την ΣΑΤΑ. Δημοτικά συμβούλια ανά τοπική ενότητα (Χώρα, Κόρθι, Υδρούσα). Τουλάχιστον μια φορά το 6μηνο το ΔΣ θα συνεδριάζει με όλους τους προέδρους των χωριών.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ψηφίζουμε για να φύγει η τοξικότητα, η αλαζονεία και ο διχασμός, ψηφίζουμε την αληθινή ανάπτυξη μέσα από την συνεργασία και την αποτελεσματική διαχείριση, ψηφίζουμε για την επανεκκίνηση της Άνδρου.

11 Comments

  1. Ο/Η Λιμνοδεξαμενές λέει:
    12/09/2023 στις 05:27

    Η αναφορά του κ. Σουσούδη στην παλιά μελέτη του καθηγητή κ. Πισσία ως λύση για την υδροδότηση του νησιού δείχνει για άλλη μια φορά τη γνωστή προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα στο νησί και σχεδιάζει και προτείνει έργα πιθανόν ανώφελα. Αλήθεια ας πούμε ότι θα βγει και θα κάνει τις λιμνοδεξαμενές που προβλέπει αυτή η πρόταση. Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες και άλλα ακριβά έργα επεξεργασίας του νερού για να υδροδοτήσει οικισμούς. Η προτεραιότητα αυτή είναι στο ίδιο πνεύμα με το οποίο έλεγε το 2018 ότι έχει έτοιμες μελέτες για το κλειστό γυμναστήριο του Γαυρίου. Δηλαδή δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά τη διαδικασία ωρίμανσης των έργων, τη δυσκολία περιβαλλοντικής αδειοδότησης κάποιων και πολύ περισσότερο την πιθανότητα να μην αδειοδοτηθούν διότι υπάρχουν περιπτώσεις που όσο και οικολογικό να φαίνεται αρχικά ένα έργο, στο τέλος η μελέτη του καταδεικνύει ότι θα φέρει πιο πολλά προβλήματα στο περιβάλλον…

    Απάντηση
  2. Ο/Η Γαυριωτης λέει:
    12/09/2023 στις 07:46

    … καλά δήμαρχος δεν ήταν???
    …. γιατί δεν τα έκανε τότε???

    Απάντηση
  3. Ο/Η Νερό νερακι λέει:
    12/09/2023 στις 07:46

    Γι’αυτό να μείνουμε με θάλασσα νερό να ησυχασουμε

    Απάντηση
  4. Ο/Η Ακατονόητο λέει:
    12/09/2023 στις 08:40

    Η αλάζονια και η έπαρση που εκφράζουν ορισμένοι υποψήφιοι της παράταξης του Σουσούδη, σε σπρώχνουν να ψηφίσεις Λοτσάρη θες δεν θες. Κύριοι και κυρίες, εσείς που είστε επαγγελματίες του πληκτρολογίου και χαρίζεται την μικροψυχία σας απλόχερα, ο κόσμος που θα σας κρίνει σας βλέπει και σε λίγο καιρό θα σας μαυρίσει. Σταματήστε την ανθρωποφαγία, σκύψτε τα κεφάλια σας, δουλέψτε και προτείνετε λύσεις σοβαρές για τον τόπο. Μην αυτοπροβάλεστε συνεχώς, μια χούφτα άνθρωποι είμαστε όλοι κι όλοι σε αυτό τον τόπο. Ξέρουμε καλά τι καπνό φουμάρει ο καθένας.

    Απάντηση
  5. Ο/Η προς γαυριωτη λέει:
    12/09/2023 στις 09:58

    Γιατί σχεδίαζε τις μελέτες που υλοποιεί τώρα ο Λοτσάρης!!!

    Απάντηση
  6. Ο/Η Περίεργος λέει:
    12/09/2023 στις 10:28

    ΚΑΠΗ σε εκδρομή θυμίζει η φωτό……
    Εντάξει χιούμορ κάνω!!

    Απάντηση
  7. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:
    12/09/2023 στις 10:49

    Αυτός κοιμάται όρθιος.
    έχει χάσει επεισόδια.
    Ηθελα να ηξερα οι υποψήφιοί του πως τον ανέχονται ; Δεν τον εχουν παρει χαμπαρι ακόμη ;

    Απάντηση
  8. Ο/Η Κορδελες λέει:
    12/09/2023 στις 13:48

    Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι ότι την συγκεκριμένη παράταξη δεν την αφορούν μελέτες και χρηματοδοτήσεις να κόβει κορδέλες σε έργα άλλων και να παρουσιάζει δικά της είναι η μόνη έγνοια! Τι χρειάζονται οι μελέτες τα λεφτά και τι σημασία έχει αν ήδη έχουν προχωρήσει κάποια έργα υλοποίηση κ κορδέλες οι οριζοντες. Ωχου τόσο άσχετοι είστε!!!! Προβολή και έπαρση να υπάρχει!!!!!!!!!!

    Απάντηση
  9. Ο/Η Η παρέα λέει:
    12/09/2023 στις 16:21

    Αχ μακάρι ο Θεός να φωτίσει τους Αντριώτες να τον μαυρίσουν μπας και το πάρει απόφαση να φύγει απ’ τα κοινά, γιατί αυτή τη μεγαλοπρέπεια και την εγωπάθεια οικογενειακώς βαρεθήκαμε να τη βλέπουμε κάθε μέρα στην αγορά. Όσο για το τι λέει και τι κάνει το είδαμε, δεν μας πείθει κι όπως λεέι η παροιμία “μια φορά την πάτησε η γριά τη δεύτερη μανταλώθηκε”

    Απάντηση
  10. Ο/Η Χωραϊτης λέει:
    12/09/2023 στις 16:25

    Ειλικρινά το έχουμε απορία , οι υποψηφιοί του τα πιστεύουν αυτά που λέει. Εγώ προσωπικά αν ήμουν υποψήφιος μαζί του και έβλεπα να τάζει αυτά τα πράγματα θα έπαιρνα το καπελάκι μου και θα έφευγα γιατί είμαι σίγουρος οτι ούτε ένα απο όλα αυτά δεν πιστεύει ο ίδιος!
    Δηλαδή το δούλεμα πάει σύννεφο και μεταξύ μας.

    Απάντηση
  11. Ο/Η ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥ λέει:
    13/09/2023 στις 13:44

    Καλά δεν ντρέπεται ο Κος Σουσουδης; Έλεος πια. Απορώ με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο πρώην Δήμαρχος είναι ο Κύριος ΤΙΠΟΤΑ. Ελπίζω να ηττηθεί πανηγυρικά, να παραιτηθεί μετά τα αποτελέσματα, να μην ασχοληθεί ξανά με τα κοινά και να σηκωθεί να φύγει από την Άνδρο. Χορτάσαμε selfie με το Colgate χαμόγελο.

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα άρθρα

  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία
  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Άνδρο. Όμως παραμένει κρίσιμη η κατάσταση με τα νερά…
  • Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ: Το αέναο ταξίδι ανθρώπων και ονομάτων στον χώρο και στον χρόνο…

Πρόσφατα Άρθρα

  • TΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τo “Εν Άνδρω” και η ΕΡΤ19/02/2026
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές19/02/2026
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία18/02/2026
  • ΚΟΡΘΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 202618/02/2026
  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…18/02/2026

Ναυτικές Ιστορίες

    Πρόσφατα Σχόλια

    1. Παναγιώτης στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    2. enandro στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    3. Γιάννης Κ. στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    4. Γρίπη στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»
    5. Αχ-και-Βαχ στο ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Άνδρο. Όμως παραμένει κρίσιμη η κατάσταση με τα νερά…

    Βίντεο

    • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιωτική υπόθεση το ΔΣ του Δήμου Άνδρου για την κ. Τσατσομοίρου!
    • Λιμάνι Ραφήνας 1945-2015 (χρονογράφημα και βίντεο)
    • Η Μονή Παναχράντου της Άνδρου (βίντεο)
    • Το τελευταίο ρεμέτζο (βίντεο)
    • Δύο ανδριώτες ζωγράφοι – Δ.Βαρδακώστας & Γ.Σεργουλόπουλος (βίντεο)

    Ακολουθήστε μας

    • Facebook
    • Twitter

    Κατηγορίες Άρθρων

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (239)
    • ΑΡΘΡΑ (84)
    • ΘΕΜΑΤΑ (8)
    • ΙΣΤΟΡΙΑ (333)
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3.708)
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (23)
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.476)
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (770)
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2.716)
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1.083)
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (82)
    • ΧΡΗΣΙΜΑ (5)
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (351)

    Εν Άνδρω

    Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

     
       enandro.gr@gmail.com

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    • ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΜΑΤΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    © Εν Άνδρω 2026. Powered by NinjaWeb