• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

  • Facebook
  • Twitter
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
Άνδρος enandro.gr@gmail.com
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Στο Γαύριο εκπέμπουν SOS…

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσίευση: 14/08/2017 Σχόλια: 25

(Χρονιάρα μέρα δύσκολο να γράφεις για τα δυσάρεστα. Όμως η επιστολή του αναγνώστη μας – και μάλιστα δύο φορές – μας αναγκάζει να γράψουμε ακόμα μια φορά για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκομμιδή των σκουπιδιών στην Υδρούσα όπου η αμέλεια, η απρονοησία και η ανικανότητα έχυν οδηγήσει τους ανθρώπους στην απελπισία. Μήπως μπορεί κάποιος εκεί στο δημαρχείο να λάβει υπόψη του τέτοια μέρα αυτή την διαμαρτυρία και να κάνει κάτι για το Γαύριο; – Εν Άνδρω).

Το γράμμα του αναγνώστη μας:

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα της ντροπής παραμονή της Παναγίας  μέσα στα σπίτια μας από ένα Δήμαρχο άοσμο άχρωμο και χωρίς πρωτοβουλίες για λύση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Πρόκειται για τον επαρχιακό δρόμο του Γαυρίου πίσω από τους φούρνους συγκεκριμένα Να σκεφτείτε ότι απέναντι στον Χάρακα που είναι ένα μικρό χωριό – τα σπίτια που μένουν είναι περισσότερα των 50 – δεν έχουν ούτε ένα κάδο και όλοι τα φέρνουν εδώ. Το ίδιο ισχύει και στα χωριά και από τον πάνω Άγιο Πέτρο και ποιο κάτω όλα τα σκουπίδια τα ρίχνουν στο συγκεκριμένο χώρο.

Οι ενέργειες που έχω κάνει: πήγα στο δημαρχείο και έκανα αναφορά στον δήμαρχο τον Απρίλιο. Ούτε μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει. Έκανα γράμμα στην εισαγγελία Σύρου. Δεν έχω ενημερωθεί από την εισαγγελία τι έπραξε αλλά πιστεύω ότι έχει δώσει εντολή απομάκρυνσης διότι από 14 κάδους έχω τώρα 7 ντενεκέδες.

Αλλά το πρόβλημα υπάρχει διότι καθυστερούν στην περισυλλογή και η βρώμα είναι ανυπόφορη. Δεν σας λέω ότι τα ποντίκια είναι μεγαλύτερα από γάτες. Έχει επωφεληθεί και ο ΟΤΕ που το κτίριο του είναι σκουπιδότοπος από καλώδια γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των κατοίκων.

Υπάρχει δυστυχώς στην Άνδρο ο νόμος του ισχυρού: Δήμαρχος και ΟΤΕ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσπάθεια σας

Παναγιώτης Κατσιώτης

Γαύριο

25 Comments

  1. Ο/Η Νικος Βιταλι λέει:
    14/08/2017 στις 20:40

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ,ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΟΙΝΩΣ …ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    Απάντηση
  2. Ο/Η ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΔΗΜ.ΓΑΥΡΙΟ λέει:
    14/08/2017 στις 20:40

    ΡΕ….ΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ? ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ?
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ…ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ !
    ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΦΕΙΣ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ !

    Απάντηση
  3. Ο/Η Σταματης και Γιαννης Κατω Αγιος Πετρος λέει:
    14/08/2017 στις 20:41

    Ο γραφικος υποστηρικτης της Χρυσης Αυγης, Προεδρος της Τοπικης Κοινοτητας Γαυριου,ερχεται να εγκαλεσει το ΕΝ ΑΝΔΡΩ και ολους τους Γαυριωτες για τα σκουπιδια και τις χωματερες ,δεξια και αριστερα στις γωνιες του Γαυριου.Στο επαρχιακο δρομο,στα σχολεια παντου ! Δεν τον ειδαμε μια φορα να συμετασχει με τα ιδια του τα χερια και να μαζευει σκουπιδια ολου του Γαυριου,βοηθωντας τους υπαλληλους που δηθεν κοπτεται.Η αποσταση απο λογια με εργα,δυστυχως,μονον απο καποιους αλλους συμπολιτες μας εγινε,πριν χρονια,σε αναλογες τετοιες καταστασεις και σημερα φαινεται οι καλομαθημενοι Συμβουλοι του Δημαρχου ,αρκουνται με το facebook, /να ” μαχονται”, τοσο λιγοι ….

    Απάντηση
  4. Ο/Η Ελενη Κοντ.Μπατσι λέει:
    14/08/2017 στις 20:41

    Δυστυχως η διοικηση Σουσουδη εχει γεμισει την Ανδρο με μοκρες χωματερες μεσα στα σπιτια μας σε ολη την Υδρουσσα.Ειναι τραγικο απο την αλλη ο κ.Βουραζερης να γραφει στο facebook, οτι εχει λεει το Κορθι καθαρο ! Ας το δηλωσει και επισημως οτι δεν υπαρχει πλεον επι Δημαρχιας Σουσουδη,ενας ενιαιος Δημος και ας παραιτηθουν ολοι,ναι ολοι για ολοι,εκλεγμενοι και επιλαχοντες,να οδηγηθουμε σε νεες εκλογες για την εκλογη- οσο δυσκολο και να ειναι- σε ανθρωπους που με λογια και ςργα ,θεωρουν την Ανδρο ενιαια,τον Δημο Ανδρου ενιαιο και οχι ετσι οπως τον εχει διαχωρισει ο κ.Σουσουδης και η παρεα του,απο το Κορθι και την Χωρα.
    Τελος η ευθυνη ολων των εκλεγμενων και υποχηφιων και των τριων Συνδυασμων της περιοχης τεως Δημου Υδρουσας ειναι μεγαλη και πρεπει ολοι να ενεργοποιηθουν για την σωτηρια και της δικης μας γεωγραφικης περιφερειας τεως Δημου Υδρουσας.

    Απάντηση
  5. Ο/Η Μαμάη Ελευθ. λέει:
    14/08/2017 στις 20:41

    Μα τι λέτε κατά το δήμαρχο την αντιδήμαρχο κ. Νίκη Μαμάη και τον πρόεδρο τοπικού Γαυρίου όλα είναι άψογα στο θέμα της καθαριότητας και στη αποκομιδή των σκουπιδιών.
    Αύριο θα τα έχουν μαζέψει και θα τα έχουν πάει στα σχολεία του Γαυρίου που είναι 50 μέτρα πιο κάτω.
    Όσο για την ανακύκλωση και αυτή για τους ανωτέρω αιρετούς όλα δουλεύουν άψογα.
    Από το Κυπρί και προς το Γαύριο και τα γύρω χωριά μια απέραντη ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
    Το λιγότερο που μπορούν πλέον να κάνουν είναι να δηλώσουν αδυναμία γιατί η ανικανότητα τους είναι δεδομένη και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

    Απάντηση
  6. Ο/Η Ανδριώτης λέει:
    14/08/2017 στις 20:42

    Φίλε Παναγιώτη ο δίστιχος βρίσκεσαι μακριά από τα σύνορα της ανδρου όπως έγραψε εσένα έχει γράψει όλοι την
    Υδρουσα στα αμελέτητα του μαζί του και ο πρόεδρος θίασος καραγκιόζης

    Απάντηση
  7. Ο/Η IVAN λέει:
    14/08/2017 στις 20:42

    Μα τώρα είναι θέμα αυτό??? Τέτοια μέρα που ο πολυχρονεμένος μας δήμαρχος βάζει τα καλά του να πάει στη γιορτή της Παναγίας (μεγάλη η χάρη Της), εσείς να τον απασχολείτε με τόσο ταπεινά ζητήματα? Ντροπή!!!!

    Απάντηση
  8. Ο/Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΓΑΥΡΙΟΥ λέει:
    15/08/2017 στις 05:33

    Οι αναρτησεις στη προσωπικη σελιδα του κυριου Κωστα Μουλα, αν τις παρακολουθησεις, διαπιστωνεις, οτι δεν θελει και πολυ ο ανθρωπος,οπως λεει και η λαικη παροιμια,να καβαλησεις το καλαμι…απο την θεση που ….ελεω Μιλτιαδη Καρλου,σημερα βρεθηκε ο συμπαθης και αγνος Κωστας και με την παροτρυνση του Δημαρχου και του Αντιδημαρχου,να οδηγηθεις σε αλους ατραπους.
    Η νομιμοτητα των πραξεων μεχρι σημερα του Κωστα Μουλα ελεγχονται για το αν υπαρχουν πισω τους ,αποφασεις και πρακτικα Τοπικου Συμβουλιου και φυσικα μπορει τωρα να τρεξουν να γραψουν ισως,αλλα δεν προκειται να κουκουλωθει καμμια υποθεση στο Γαυριο.Ελεγχονται ολες, με υλικα και προμηθειες, τιμολογια και μια σειρα,δηθεν παρεμβασεων, που ομως ειναι συγκεκριμμενες και εκει που ισως θα επρεπε να επεμβει…πληρης ανυπαρξια!
    Που ειναι ο συμπαθεστατος και αγνος Προεδρος,στο θεμα του αλαλουμ των αυτοκιντητων,που ειναι στο θεμα των τραπεζοκαθισματων,των παιδικων χαρων,του γηπεδου 5χ5 που επεσε η περιφραξη και κινδυνευουν παιδια,που η πλατεια πισω απο το Κοινοτικο καταστημα,εχει καταντησει πλατεια,οχι του χωριου,αλλα μιας ταβερνας,πλατεια για αποκλειστικη χρηση του παρκινγκ του σπιτου του,χωρις αδεια και εχουν διωξει τα παιδια, που επαιζαν εκει χρονια τωρα,αποφευγοντας τα αυτοκινητα στη παραλια ?
    Κυριε Μπασαντηυ,μια καταγραφη χρειαζεται ωστε να μην ερχεται ο κατα τα αλλα συμπαθης αυτος Προεδρεος να εγκαλει τον τυπο οτι ψευδεται,ωστε ολοι να καταλαβουν,οτι για να κανει την δουλεια του ο ανυπαρκτος Δημαρχος,δεν δισταζει κατα περιπτωση,να χρησιμοποιει,ποτε τις αναρτησεις του στο facebook και αλλοτε να βαζει …ανθρωπους αγνους,που δεν εχουν την αισθηση του κινδυνου και την ευθυνη που εχουν απο καποιο αξιωμα, να κανουν την λεγομενη βρωμοδουλεια,κατα τα συμφεροντα τους και εξυπηρερωντας κολλητους του Δημαρχου στο Γαυριο.

    Απάντηση
  9. Ο/Η Νικος - Βιταλι λέει:
    15/08/2017 στις 05:33

    Παιδια ο Κωστας ο Μουλας εχει ξεφυγει.Θα βαλει λεει καδους στο Χαρακα ! Λες και οι καδοι μπαινουν ετσι απλα,οπου του ερθει του καθενα ! Να βαλει τοτε και κατω στη παραλια του Γαυριου,ωστε να μην πηγαινουν ολα τα μαγαζια να τα αφηνουν πισω απο τον ΟΤΕ ! Να βαλει στη Πλατεια της Κοινοτητας που ειναι εκει γυρω αρκετα σπιτια ,μαγαζια και να μην τα πηγαινουν στο καδο που ειναι στην ανηφορα του δρομου, εξω απο τα σκαλακια του παλιου Αφροδιτη !Να βαλει καδους περιμετρικα της εκκλησιας ωστε και εκει να πηγαινουν οι συμπολιτες μας τα σκουπιδια ! Παιδια ελεος ,μπορει να ειναι καλο παιδι,αλλα ο συμπαθης Προεδρος, εχει αγνοια του αντικειμενου.Αγεται και φερεται, μεσα απο τα “μπραβο” του Δημαρχου και του Βουραζερη, του καθενα που του γραφει….ποσο καλος ειναι!
    Αλλα δυστυχως δεν ξερει οτι, καθε δικη του,εστω καλη η και κακη επιλογη,πρεπει να συνοδευεται προηγουμενα απο αποφαση του Τοπικου Συμβουλιου,απο αποφαση του Δημοτικου Συμβουλιου και δεν μπορει να κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι ! Δεν ζουμε την εποχη του 1960…συμπαυεστατε Προεδρε προσεξε το για το καλο ολων των συγχωριανων μας!
    Η αποσταση, απο τα θελω ενος Προεδρου μεχρι το αποφασιζω και κανω του κεφαλιου μου,χωρις νομιμοτητα,περναει μεσα απο τα γραφεια του εισαγγελεα πρωτα και οφειλε ο κυριος Δημαρχος να σε ενημερωσουν και οχι να εισαι …προβατον επι σφαγει….

    Απάντηση
  10. Ο/Η Μαριαννα & Ελενη Γαυριο 14/5/17 λέει:
    15/08/2017 στις 09:48

    Η δηθεν καλη προσπαθεια του Προεδρου Κωστα Μουλα, που εχει παρει ενα πινελο – λες και ειναι ακομα στα καραβια ναυτης- και βαφει οτι βρει μπροστα του,δεν ειναι απλα για γελια η μπραβο,αλλα για κλαματα,ετσι οπως καταντησε τον θεσμο του Προεδρου της Κοινοτητας Γαυριου.Βολευει και τον Δημαρχο που δεν εχει ενα δυναμικο Προεδρο στο Γαυριο,για να του πατησει ποδι, με ολα οσα γινονται η δεν γινονται και βολευεται με εναν ακομη καθαριστη- μπογιατζη στο διαμερισμα Γαυριου….και ολα καλα !
    Ωσπου να καταλαβει ο κυριος Μουλας,οτι δεν ειναι καθαριστης αλλα Προεδρεος,θα εχει ληξει η θητεια του και θα εχει καταγραφει στον τοπο μας,σαν το απολυτο τιποτα σαν Προεδρος,αλλα με βαθμο λιαν αριστα,ως προς τα καθηκοντα του μπογιατζη- καθαριστη της Κοινοτητας Γαυριου!
    Δυστυχως και στο Γαυριο ηρθαν ανθρωποι,κατωτεροι των περιστασεων,στο να πανε τον τοπο δυναμικα ενα βημα παραπερα και συνολικα αυτη η σημερινγ διοικηση ειναι οντως η χειροτερη που εχει περασει απο το νησι ολοκληρο!

    Απάντηση
  11. Ο/Η Άνω Γαυριώτης λέει:
    15/08/2017 στις 09:49

    Η Αντιδήμαρχος Νίκη Μαμάη τι κάνει έχει καταντήσει το Γαύριο και όλη την ευρύτερη περιοχή ένα απέραντο σκουπιδότοπο και γελάει σαν χαζοχαρούμενο ΑΙΣΧΟΣ που δεν τιμά τους ανθρώπους που την ψήφισαν

    Απάντηση
  12. Ο/Η Γαυριώτης λέει:
    15/08/2017 στις 09:49

    Διαμαντή ο Μούλας είναι φερέφωνο του Σουσούδη όμη μέρα στα καφενεία βρίζει το σάιτ σου εσένα σαν μεγάλο αλήτη και τους συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν οι οποίοι είναι χωριανοί του από εκεί να καταλάβεις τι μυαλό έχει αλλά ότι του λέει ο ονειροπαρμένος αυτά λέει καλά δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά

    Απάντηση
  13. Ο/Η IVAN λέει:
    15/08/2017 στις 09:49

    Γράφει ο πρόεδρος της κοινότητας Γαυρίου στο FB για τα σκουπίδια: «Η περισυλλογή έγινε το πρωί και φυσικά μέχρι το βράδυ έχουν σχεδόν γεμίσει».
    Περισυλλογή σκουπιδιών δεν γίνεται. Αποκομιδή το λένε. Με περισυλλογή κάθεσαι ίσως μπροστά στην εικόνα της Παναγίας (μέρα που είναι μεγάλη η Χάρη Της).
    Αγράμματος του γράφει τις αναρτήσεις???? Τι στο καλό?!!!!!Βιάζουν το νησί, βιάζουν και την ελληνική γλώσσα. Kατά τα άλλα του φταίει το Εν Ανδρω.

    Απάντηση
  14. Ο/Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΑΡΤ.ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ λέει:
    15/08/2017 στις 15:14

    Κουτόφραγκος και κουτοπόνηρος ? ? ….Μήπως παρά-είναι ‘’καλό παιδί’’ο Πρόεδρος του Γαυρίου ? ?…Ή μήπως είναι ‘’κουτόφραγκος και κουτοπόνηρος’’
    ο Πρόεδρος του Γαυρίου ? ?
    Τι απο τα δύο να συμβαίνει ? ?
    Είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό που του κάνουν μέσα απο το facebook , που του γράφουν ότι είσαι καλός, τέλειος ,μπορείς να βελτιωθείς ακόμα….
    Βλέπεις υπάρχει ένα εγγενές πρόβλημα στο να είσαι το” καλό παιδί ”και μάλιστα αν εκπροσωπείς το θεσμό του Προέδρου αγαπητέ κύριε Κώστα Μούλα !
    Μπορεί το ‘’καλό παιδί ‘’ να είναι προβλέψιμο, σταθερό και …βαρετό ίσως, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε ,με ένα ολόκληρο Γαύριο και προφανώς δεν μπορούν να το εκπροσωπούν τέτοιοι κουτόφραγκοι ή κουτοπόνηροι εκπρόσωποι, που νομίζουν ότι θα μας κουνάνε και το δάχτυλο, όταν η τραγικότητα του Γαυρίου επιβάλλει τουλάχιστον σήμερα σιωπή !
    Παρέλαβε απο τον κύριο Μιλτιάδη Κάρλο, έναν άλλον θεσμό Προέδρου, που ήταν διεκδικητικός απέναντι στο κεντρικό δημοτικό συμβούλιο, που ύψωνε την φωνή και την απαίτηση να αποδοθεί στο Γαύριο, μεγαλύτερη ματιά και να μην είναι η …χαβούζα της υπολοίπου Ανδρου.
    Και φτάσαμε στο να έχουμε τώρα άλλον έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου στο Γαύριο, όχι Πρόεδρο, ο οποίος άγεται και φέρεται απο τον καθένα που γυρνάει και του λέει μιά καλή κουβέντα.
    Μιά καλή κουβέντα, μιά και εκείνος σαν ‘’ καλό παιδί’’ ….τσιμπάει, αλλά συγχρόνως όμως, κάνει και την κουτοπονηριά του, εξυπηρετώντας τα κολλητάρια του Δημάρχου στο Γαύριο!
    Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πραγματικά βρίζει και κατηγορεί, πρόσωπα και πράγματα, για τον τύπο της Ανδρου και τα δημοσιεύματα του, όταν δεν είναι φιλικά προς τον κύριο Σουσούδη, για ανθρώπους που καλά-καλά, δεν ξέρει και που δεν τολμά, να καλέσει ένα Τοπικό Συμβουύλιο,ώστε εκεί μέσα να δούμε τι γίνεται και τι αποφασίζετε ?
    Το ‘’καλό παιδί’’ το έχουν αφήσει μόνο του και κάνει ότι νομίζει και σκέφτεται λές και είναι στο σπίτι του και αυτό πρέπει να τελειώνει, γιατί κάποια στιγμή θα γίνει η λεγόμενη…στραβή και να δούμε τον κύριο Δήμαρχο αν θα τον σώσει ?
    Τι είναι τελικά ο κύριος Κώστας Μούλας στο Γαύριο ? ….καλό παιδί ή κουτόφραγκος και κουτοπόνηρος ? ?

    Απάντηση
  15. Ο/Η Γαυριώτισα λέει:
    15/08/2017 στις 15:16

    Όντως χαζοχαρούμενη…
    ΣΧΟΛΙΟ
    Θα σας παρακαλούσαμε όχι χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις. Αν έχετε κάτι πολιτικό μόνο… Ευχαριστώ…

    Απάντηση
  16. Ο/Η ΜΠΑΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ λέει:
    15/08/2017 στις 15:19

    NA MAΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    ΣΧΟΛΙΟ
    Όλο το κείμενο είναι γεμάτο προσωπικές αιχμές. Και τα νομικά ζητήματα δεν δημοσιεύονται μόνο αν έχουν ελεγχθεί νομικά. Θα παρακαλούσαμε μόνο πολιτικά σχόλια…

    Απάντηση
  17. Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΙΩΤΗΣ λέει:
    15/08/2017 στις 16:37

    Ο Μούλας είναι μακράν του Κάρλου ο Μιλτιάδης ο Κάρλος διεκδικούσαι δεν ήταν φερέφωνο του Σουσούδη γιατί σεβόταν τους ψηφοφόρους του και το χωριό του δεν ανεχόταν να σκύβει το κεφάλι για να λει ότι είναι πρόεδρος όταν έβλεπε τον Σουσούδξ να του γυρίζει την πλστη και βέβαια …….(διαγράφεται ένας χαρακτηρισμός) ο Μούλας ανέλαβε μετά χαράς όταν έφυγε ο Κάρλος και αρκέστηκε στα μπράβο του Βουραζέρη (λίρα 100) αντί να πατήσει πόδι για το χωριό του .Κρίμα οι σωστοί έφυγαν Μούλα δεν μας τιμά που σε έχουμε πρόεδρο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

    Απάντηση
  18. Ο/Η Πετρος Γαυριου λέει:
    15/08/2017 στις 20:03

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ 3-4 ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ” ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ” ?
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ?
    ΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ !
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ.

    Απάντηση
  19. Ο/Η Επαγγελματιας Γαυριου λέει:
    15/08/2017 στις 20:04

    Η ανυπαρξια του γραφικου Προεδρου,η λεγομενη κουτοπονηρια του,δεν του δινουν αφεση αμαρτιων,επειδη κανει τον εργατη του Δημου στο Γαυριο.Η παντελης απουσια του απο τα καυτα προβληματα του Γαυριου,οπως κυκλοφοριακο χαος,ελειψη παιδικων χαρων,διαλυση γηπεδου 5χ5,σκουπιδια σε καθε γωνια και σημειο και τοσα αλλα,κανουν επιτακτικη την αναγκη, η να τα διεκδικησει απο τον Δημαρχο του, η να παραιτηθει την αλλη μερα το πρωι!
    Μην σκεφτει κουτοπονηρα, η του πιπιλισουν το μυαλο,οτι ” βλεπεις για να γραφουν για σενα, τα πας καλα συνεχισε” γιατι δεν ειναι ετσι,απλα οι οποιες του πρωτοβουλιες εαν δεν εχουν να κανουν με κανενα…βαψιματακι,θα ελεχθουν και θα ζητηθουν ευθυνες απο εναν Προεδρο σαν και αυτον!
    Η υπογραφη του θα πρεπει να ελεχθει σε μια σειρα προμηθειων απο γνωστα του μαγαζια,γιατι τετοια φαινομενα,προσβαλλουν ολους εμας τους Γαυριωτες.

    Απάντηση
  20. Ο/Η Πετρή Ν. λέει:
    15/08/2017 στις 20:04

    Αναρωτιέμαι γιατί τα έχετε βάλει όλοι με τον πρόεδρο κ. Κώστα Μούλα όταν η υπεύθυνη για την καθαριότητα είναι η αντιδήμαρχος Γαυρίου κ. Νίκη Μαμάη.
    Το μόνο που θα μας μείνει από την θητεία της σαν αντιδήμαρχος Γαυρίου είναι που παρέλαβε έτοιμο το σφαγείο Γαυρίου από την προηγούμενη αντιδήμαρχο με την βοήθεια του Επαρχείου που είχαν ολοκληρώσει το έργο και τη δημιουργία μιας απέραντης χωματερής που ξεκινάει από το Κυπρί και καταλήγει στα σχολεία του Γαυρίου.
    Ας παραιτηθούν και οι δύο αιρετοί του Γαυρίου το μόνο που μας πρόσφεραν είναι τα γαλάζια παγκάκια.

    Απάντηση
  21. Ο/Η ΜΠΑΜΠΗΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ) λέει:
    16/08/2017 στις 06:11

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ…
    ΣΧΟΛΙΟ
    Δεν μπορούμε να απευθύνουμε σοβαρές προσωπικές κατηγορίες για οικονομικά ζητήματα χωρίς υπογραφή η χωρίς γνώση του προσώπου που γράφει. Λυπούμαστε αλλα πρέπει αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζι μας για τέτοια θέματα…

    Απάντηση
  22. Ο/Η ΠΕΤΡΗ Ν. λέει:
    16/08/2017 στις 13:05

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

    Απάντηση
  23. Ο/Η Γιάννης λέει:
    17/08/2017 στις 05:17

    (Εσείς βρίζετε και λέτε υπονοούμενα ως ανώνυμος, εμείς δεν δεχόμαστε ύβρεις και υπονοούμενα για κανέναν ως επώνυμοι. .Που βλέπετε το λάθος; )

    ….Φαίνεται ότι δημοσιεύετε ΜΟΝΟ τα σχόλια από την ίδια γραφίδα ή μάλλον από τις 2 με 3 γραφίδες.

    (Μα τι λέτε εδώ μέσα βγράφουν δεκάδες. Θετικά ή αρνητικά, αλλά μόνο πολιτικά. Τα άλλα μένουν έξω γιατί δεν έχυμε νομικό τμήμα να μας καλύπτει την υπερβολή ενός εκάστου)

    Συνεχίστε το ωραίο έργο σας.

    (Ευχαριστούμε για την ευχή σας. Ναι το έργο μας έχει αναγνωριστεί από τους χιλιάδες που μας διαβάζουν κοντά τέσσερα χρόνια. Καλημέρα σας).

    Απάντηση
  24. Ο/Η Μαμαη Ελευθερία συζ Αργυριου Μαμαξ λέει:
    19/08/2017 στις 15:48

    Απευθύνομαι στο σχόλιο με το όνομα Μαμάη Ελευθ. Που έχει γραφτεί παραπάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεως. Διότι είτε εσκεμμένα είτε όχι δεν ξεκαθαριζει ποια Μαμαη Ελευθερια ειναι και για αυτο και αναφερομαι μεολοκληρο το ονοματεπώνυμο μου. Δεν έχω καμία σχεση με τα αναγραφομμενα. Ελευθερία Κουρτη Μαμαη συζυγος του Αργυριου Μαμαη.

    Απάντηση
  25. Ο/Η ΒΟΗΘΕΙΑ λέει:
    21/08/2017 στις 21:45

    ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΝΙΚΗ ΜΑΜΑΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΛΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα άρθρα

  • ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
  • Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ: Το αέναο ταξίδι ανθρώπων και ονομάτων στον χώρο και στον χρόνο…
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία
  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Άνδρο. Όμως παραμένει κρίσιμη η κατάσταση με τα νερά…

Πρόσφατα Άρθρα

  • ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ21/02/2026
  • ΓΥΑΛΙΑ & ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ: Όταν η θάλασσα βγήκε στην στεριά…20/02/2026
  • TΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τo “Εν Άνδρω” και η ΕΡΤ19/02/2026
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές19/02/2026
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία18/02/2026

Ναυτικές Ιστορίες

    Πρόσφατα Σχόλια

    1. ATH στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»
    2. Παναγιώτης στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    3. enandro στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    4. Γιάννης Κ. στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    5. Γρίπη στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»

    Βίντεο

    • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιωτική υπόθεση το ΔΣ του Δήμου Άνδρου για την κ. Τσατσομοίρου!
    • Λιμάνι Ραφήνας 1945-2015 (χρονογράφημα και βίντεο)
    • Η Μονή Παναχράντου της Άνδρου (βίντεο)
    • Το τελευταίο ρεμέτζο (βίντεο)
    • Δύο ανδριώτες ζωγράφοι – Δ.Βαρδακώστας & Γ.Σεργουλόπουλος (βίντεο)

    Ακολουθήστε μας

    • Facebook
    • Twitter

    Κατηγορίες Άρθρων

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (239)
    • ΑΡΘΡΑ (84)
    • ΘΕΜΑΤΑ (8)
    • ΙΣΤΟΡΙΑ (333)
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3.710)
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (23)
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.476)
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (770)
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2.716)
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1.083)
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (82)
    • ΧΡΗΣΙΜΑ (5)
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (351)

    Εν Άνδρω

    Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

     
       enandro.gr@gmail.com

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    • ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΜΑΤΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    © Εν Άνδρω 2026. Powered by NinjaWeb