• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

  • Facebook
  • Twitter
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
Άνδρος enandro.gr@gmail.com
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Εν Άνδρω Εν Άνδρω Εν Άνδρω
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Παρέμβαση Μπάλλα ή δεν θα το κάνετε εδώ πάλι αρένα κύριοι…

Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσίευση: 10/11/2017 Σχόλια: 16

 Του Λευτέρη Μπάλλα

Προέδρου ΔΣ Δήμου Άνδρου

 

“Δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι”. Τιτλος ταινίας που ταιριάζει στην περίπτωση του Λ. Μπάλλα και του Θ. Σουσούδη όπως παρακάθονται χθες “μαζί και απόμακροι” στο ίδιο τραπέζι… (φωτ. Εν Άνδρω). 

(Από τον Λ. Μπάλλα λάβαμε την παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις εκτοξευθείσες δημόσια προσωπικές ύβρεις προς τους διαφωνούντες και ανεξαρτητοποιούμενους συμβούλους της διοικησης Σουσούδη. Την δημοσιεύουμε με την ελπίδα πως ο ίδιος με τον θεσμικό του ρόλο πρέπει από εδώ και πέρα να φροντίσει να μην επαναληφθούν θλιβερά φαινόμενα που μετέβαλαν κατά το παρελθόν το ΔΣ σε αρένα, ορισμένα εκ των οποίων θυμιζουμε πως στράφηκαν εναντίον μας…  Εν Άνδρω.)  

Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,

ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει υποχρέωση από τον Νόμο και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ. Σ. να φροντίζει να επικρατεί η κοσμιότητα και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων.

Με την υποχρέωση  μου αυτή πληροφορώ αρχικά το σώμα ότι με προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του, ο κ. Λάσκαρης την 1 Νοεμβρίου 2017 με τίτλο «άνανδρες ημιπαραιτήσεις και ψιψινισμοί» προέβη σε πρωτόγνωρη προσβολή όλων των δημοτικών συμβούλων (συναδέλφων μας) που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την δημοτική παράταξη Νέοι Ορίζοντες.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω ανάρτηση  επιτίθεται χωρίς να αναφέρει τα ονόματα τους στους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Βώσσο, Μαρία Μαμάη, Αννα Βολίκα, Χρήστο Βουαραζέρη και σε εμένα με φράσεις από τις οποίες γίνεται αντιληπτό ότι εμείς δεν έχουμε λάβει ορθή ανατροφή και ήθος από τους γονείς μας, ότι πηδήξαμε στο τραίνο της νίκης το 2014 και με τον ίδιο τρόπο πηδήξαμε έξω (σαλταδόροι κατά την καθομιλουμένη), ότι είμαστε άνανδροι, αποστάτες, γλάστρες του Δημ. Συμβουλίου, καιροσκόποι, παρωδία κ.λ.π Και σε εμένα επιφυλάσσει και ειδική  αναφορά στο site «Εν Ανδρω» όπου με την φράση σε εισαγωγικά «Του Μπάλλα θα ζητήσουμε εμείς την παραίτηση» και «τώρα που έφυγαν οι καιροσκόποι…».

Κύριε Λάσκαρη δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας προσβάλλετε αλλά και να ζητάτε παραιτήσεις και τούτο γιατί  δεν μας στήριξε κανένα κόμμα για να εκλεγούμε, αλλά οι Ανδριώτες που θέλουν από εμάς να υπερασπιστούμε με την δύναμη που μας έδωσαν το δίκαιο και να στηρίζουμε τον Δήμαρχο μόνο όταν πιστεύουμε ότι κάνει το σωστό.

Οι φράσεις και το ύφος της ανάρτησης, αλλά και των λεγομένων που αναδημοσιεύτηκαν, χωρίς μέχρι σήμερα διάψευση από τον κ. Λάσκαρη, προσβάλουν βάναυσα πέντε από τους 21 δημοτικούς συμβούλους του παρόντος Δημ. Συμβουλίου.

Ο κ. Καπάκης σε συνέχεια με ανάρτηση του στην ομάδα «Η Άνδρος της ζωής μας» την 6-11-2017 αναφέρει επί λέξει: «παράλληλα κάποια ποντίκια πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει γιατί νομίζουν ότι έτσι θα ξεπλυθούν και θα επιπλεύσουν..».

Με την ανάρτηση αυτή εκτόξευσε  ύβρεις κατά των συναδέλφων του. Την επομένη έσπευσε όμως και εξαίρεσε τους κ.κ. Βώσσο, Μαμάη και Βολίκα από τον χαρακτηρισμό ποντίκια, αλλά και πάλι δεν ανακάλεσε τον χαρακτηρισμό αυτό για άλλους.

Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,

η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από αυτές τις ανάρμοστες συμπεριφορές είναι εικόνα αρένας κατά των διαφωνούντων. Είμαι υποχρεωμένος εκ της θεσμικής μου ιδιότητας να διαφυλάξω την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου και να προστατέψω την λειτουργία του κρατώντας ίσες αποστάσεις τόσο από τους συναδέλφους της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας όταν παρεκτρέπονται.

Ζητώ λοιπόν από τον κ. Λάσκαρη και τον κ. Καπάκη να ανακαλέσουν τώρα, ζητώντας συγγνώμη από τους συναδέλφους που έθιξαν προσωικά με τις ανωτέρω αναρτήσεις τους.

Σας υπενθυμίζω ότι με την συμπεριφορά σας έχετε παραβιάσει και το άρθρο 6 του Ευρωπαϊκού Κώδικα Δεοντολογίας το οποίο προβλέπει «κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του ο αιρετός σέβεται τις αρμοδιότητες και τις προνομίες κάθε άλλου φορέα πολιτικής εντολής». Σας τονίζω λοιπόν ότι όλοι όσοι ευρίσκονται ως δημοτικοί σύμβουλοι εντός αυτής της αίθουσας έχουν την πολιτική εντολή προς τούτο την οποία οφείλετε να σέβεστε.

Τέλος όσον αφορά την επίθεση που δέχθηκα από εσάς κ. Λάσκαρη, πρέπει να γνωρίζετε ότι η επίθεση αυτή δεν ήταν επίθεση εναντίον εμού αλλά εναντίον του θεσμού του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος οφείλει να είναι πρόεδρος όλων των Δημοτ. Συμβούλων και όχι μόνο της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης, της πλειοψηφίας ή της μειοψηφίας έννοιες ασυμβίβαστες με την αποστολή του Δημοτικού συμβούλου.

Την λειτουργία και την αποστολή του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να περιφρουρήσω με νομιμότητα (όσον αφορά εμένα) και κοσμιότητα (όσον αφορά όλους μας). Και επειδή υποθέτω ότι γνωρίζω την απάντηση σας, να σας τονίσω ότι οι εν λόγω αναρτήσεις δεν ήταν πολιτική άποψη αλλά πολιτική ύβρις και αναμένω την συγγνώμη σας προς το σώμα και τους θιγόμενους δημοτικούς συμβούλους. Σε διαφορετική περίπτωση να γνωρίζετε ότι στα μάτια μου είσθε έκπτωτοι δημοτικοί  σύμβουλοι και θα διαβιβαστούν τα πρακτικά στον ελεγκτή νομιμότητας.

16 Comments

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:
    10/11/2017 στις 13:09

    Πρόσεξε μπάλα θα σου φέρει καμία μολότοφ ο κομμουνιστής Γενικός να σου ρίξει στο συμβούλιο.

    Απάντηση
  2. Ο/Η ΧΩΡΑ λέει:
    10/11/2017 στις 13:10

    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Ο Κ ΛΑΣΚΑΡΗΣ Ο ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΞΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. 1. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΛΑΣΚΑΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΕΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΜΕΡΙΑ Ο ΝΟΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ Κ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ .2.ΑΡΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑΧΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ

    Απάντηση
  3. Ο/Η Απορία από το Μπατσί. λέει:
    10/11/2017 στις 13:10

    Πότε θα βγει ο Γιάννης Καπάκης ετσι για την ιστορία να μας πει ότι στηρίζει το χυτυ μαζί με τον Θ. Σουσουδη. Θα ζήτησει συστράτευση όλων για το καλό της Ανδρου.

    Απάντηση
  4. Ο/Η Μπραβο. λέει:
    10/11/2017 στις 13:10

    Μπραβο Λευτέρη, Χρήστο, Μαρία, Άννα, Ανδρέα έχετε ήθος και τόλμη συνεχίστε είμαστε μαζί σας. Δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε είσαστε πολλοί. Πάμε γερά!!!!!!!

    Απάντηση
  5. Ο/Η ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΣ λέει:
    10/11/2017 στις 13:10

    Ο ΚΑΠΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Απάντηση
  6. Ο/Η Χωραίτης λέει:
    10/11/2017 στις 13:10

    Μπράβο Λευτέρη Συγχαρητήρια δεν μασάς τα λόγια σου Εσύ μπορείς να φέρεις ενότητα στην Ανδρο

    Απάντηση
  7. Ο/Η Θυμαμαι λέει:
    10/11/2017 στις 18:02

    Μαλλον ο προεδρος ξεχασε ττον κολλητο τοΥ, οντας αντιδημαρχος, που φωναζε μεσα στην αιθουσα του ΔΣ “κοπριτη κοπριτη κοπριτη κοπριτη κοπριτη….” ερε κωλοτουμπεςςςςςς
    ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
    Εμείς πάντως όπως υπαινισόμαστε και στο πρώτο άρθρο μας, αλλά και το λέμε και στον πρόλογο του προέδρου δεν έχουμε ξεχάσει και χαιρόμαστε που κι εσείς θυμάστε. Εμεις τότε μόνοι μας βρεθήκαμε απέναντι σε εκείνη την “καταιγίδα” (έστω κι αν μετά ζήτησαν συγνώμη)…

    Απάντηση
  8. Ο/Η ΚΟΥΡΑΣΗ λέει:
    11/11/2017 στις 06:12

    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΠΑΛΛΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ

    Απάντηση
  9. Ο/Η Γαυριωτης λέει:
    11/11/2017 στις 08:15

    Τον προεδρο τωρα τον πηρε ο πονος για κοσμιοτητα οταν ο τεως τσαρος οικονομιας εκανε τ… το ΔΣ η μιλαγε διπλασιο του χρονου που αναλογουσε τα ξεχναγε. Και δυστυχως οι ιδιοι ανθρωποι θα ειναι στο ΔΣ σε 2 χρονια παλι….

    Απάντηση
  10. Ο/Η Σκεπτόμενη Χωραΐτισσα λέει:
    11/11/2017 στις 08:16

    Μετά από χρόνια σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου λίγο αργά δεν το αποφάσισε ο κ. Μπάλλας να μην γίνεται αρένα το δημοτικό συμβούλιο;
    Να προσέξει όμως γιατί θέατρο θα είναι σίγουρα και πρωταγωνιστής φυσικά ο κ. Σουσούδης αν και την θέση του την θέλει ο κ. Βουραζέρης και οι εξελίξεις έρχονται λίαν συντόμως.Τότε θα δούμε τον κ. Μπάλλα.

    Απάντηση
  11. Ο/Η Andros λέει:
    11/11/2017 στις 13:38

    Κύριοι με τον τρόπο που χειρίζεστε τις διαφωνίες σας απαξιώνεται κάθε προσπάθεια του δήμου. Αφήστε τις δήθεν πολιτικές κόντρες που κανέναν δεν ενδιαφέρουν και προχωρήστε όλοι, ΌΛΟΙ μαζί για το καλό του νησιού μας.
    Ο κύριος Μπασαντής καλό θα είναι να μην βλέπει μόνο τα στραβά αλλά και τα καλά τα οποία ποτέ δεν αναφέρει.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
    Μάλλον δεν παρακολουθείτε το site διαφορετικά θα βλέπατε δεκάδες αναρτήσεις από οδοιπορικά μας που έκαναν την Άνδρο γνωστη και ήρθαν και ξένα κανάλια να μας βρουν να μιλήσουμε γι΄αυτά. Θα βλέπατε για τις νέες επενδύσεις, τα νέα δρομολόγια που γράψαμε και ταξιδέψαμε συγκρίνοντας τόσα νησιά με την Άνδρο. Το ότι δεν γίνεται κάτι από τους πολιτικούς της Άνδρου δεν φταίμε εμείς. Δυστυχώς στο δημοτικό συμβούλιο τσακώνονται τώρα -και αλληλοϋβρίζονται. Όμως γι αυτό δεν φταίνε εμείς.

    Απάντηση
  12. Ο/Η Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ λέει:
    11/11/2017 στις 18:10

    ΑΧ ΚΥΡ-ΑΛΕΚΟ, Ο ΕΛΛΑΣΣΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ‘ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ’.
    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ, ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ. ΤΩΡΑ Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ… ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΕΠΙΣΤΟΛΕΥΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ– Ο ΔΕΞΙΟΣ ΨΑΛΤΗΣ

    Απάντηση
  13. Ο/Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ λέει:
    12/11/2017 στις 04:51

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ….
    ΣΧΟΛΙΟ
    Διαγραφηκε μια λέξη. Παρακαλούμε λίγο αυτοσυγκράτηση από όλους… Ιδιως τη “νεοαριστερή φιλόλογο” και όλους εν γένει τους νεοριστερούς!!!…

    Απάντηση
  14. Ο/Η Απορία από το Γαύριο. λέει:
    13/11/2017 στις 06:28

    Πότε θα βγει ο Θεοδόσης Σουσούδης ετσι για την ιστορία να ζήτησει συστράτευση όλων για το καλό της Ανδρου μιας και έχει χάσει την πλειοψηφία ?

    Απάντηση
  15. Ο/Η Κορθιανός φίλος του εν Άνδρω λέει:
    13/11/2017 στις 08:56

    Να δω τον Μπάλλα ταυρομάχο και να προσπαθεί να μη γίνει αρένα το δημοτικό συμβούλιο με ταύρο τον Βουραζέρη

    Απάντηση
  16. Ο/Η Η ΨΙΨΙΝΟΠΑΡΕΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ λέει:
    13/11/2017 στις 08:56

    Αχ κυρ-Αλέκο, ο Δημητράκης την πάτησε κατά που λέει ο λαός ‘άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς, τι περιμένεις’.
    Έτσι την πάτησε, άλλη του γράψε το διάγγελμα και τώρα τσιμουδιά, έφαγε την πεπονόφλουδα αμάσητη που ο ίδιος έστησε.
    Τώρα η ψιψινοπαρέα το φυσάει και δεν κρυώνει.

    Υπογραφή Μεσαίος ψάλτης

    Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα άρθρα

  • ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
  • Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ: Το αέναο ταξίδι ανθρώπων και ονομάτων στον χώρο και στον χρόνο…
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία
  • ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Άνδρο. Όμως παραμένει κρίσιμη η κατάσταση με τα νερά…

Πρόσφατα Άρθρα

  • ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ21/02/2026
  • ΓΥΑΛΙΑ & ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ: Όταν η θάλασσα βγήκε στην στεριά…20/02/2026
  • TΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τo “Εν Άνδρω” και η ΕΡΤ19/02/2026
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: Αναγκαία η σωστή αποκατάσταση του δρόμου στις Στενιές19/02/2026
  • Π.Ν.Ο. 24ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία18/02/2026

Ναυτικές Ιστορίες

    Πρόσφατα Σχόλια

    1. ATH στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»
    2. Παναγιώτης στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    3. enandro στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    4. Γιάννης Κ. στο Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ…
    5. Γρίπη στο ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ… «και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!…»

    Βίντεο

    • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιδιωτική υπόθεση το ΔΣ του Δήμου Άνδρου για την κ. Τσατσομοίρου!
    • Λιμάνι Ραφήνας 1945-2015 (χρονογράφημα και βίντεο)
    • Η Μονή Παναχράντου της Άνδρου (βίντεο)
    • Το τελευταίο ρεμέτζο (βίντεο)
    • Δύο ανδριώτες ζωγράφοι – Δ.Βαρδακώστας & Γ.Σεργουλόπουλος (βίντεο)

    Ακολουθήστε μας

    • Facebook
    • Twitter

    Κατηγορίες Άρθρων

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (239)
    • ΑΡΘΡΑ (84)
    • ΘΕΜΑΤΑ (8)
    • ΙΣΤΟΡΙΑ (333)
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3.710)
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (23)
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (1.476)
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (770)
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2.716)
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1.083)
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (82)
    • ΧΡΗΣΙΜΑ (5)
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ (351)

    Εν Άνδρω

    Όσοι φίλοι θέλουν, μπορούν να στείλουν κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις, απαντήσεις κλπ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

     
       enandro.gr@gmail.com

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
    • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    • ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΘΕΜΑΤΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    • ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    © Εν Άνδρω 2026. Powered by NinjaWeb