Κάτι αλλάζει στο νησί: εθελοντές και αιρετοί μαζί για την Άνδρο


Κάτι αλλάζει στο νησί. Οι νέες αρχές (δημοτικές & τοπικές) που προέκυψαν από τις δημοτικές εκλογές Μαΐου-Ιουνίου 2019 ανέλαβαν δράση και ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου το τοπικό στο Μπατσί, από το τέλος Οκτωβρίου ο Δήμος στο Γαύριο και τώρα αρχές Νοεμβρίου το τοπικό στο Κόρθι ξεκίνησαν ή ξεκινούν δράση: καθαρίζουν ρέματα, χαντάκια, δρόμους. Αφήνουν πίσω αδράνειες χρόνων των προηγουμένων. Αδιαφορούν για το τι δεν έγινε και κοιτάνε τι μπορεί να γίνει. Εκεί που προηγουμένως κάποιοι αναλώνονταν σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι κατηγοριών (ποιος είχε την ευθύνη και για ποια περίοδο) οι νέοι που ανέλαβαν αφήνουν στην άκρη το χτες και ξεκίνησαν με ορμή να καθαρίζουν και να ευπρεπίζουν το χωριό τους και την περιοχή τους.
ΚΟΡΘΙ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Πιο πρόσφατο παράδειγμα κινητοποίησης το Κόρθι, που την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το Τοπικό με επικεφαλής τον πρόεδρο του Γιάννη Αντωνέλλο καλεί τον κόσμο σε μια μεγάλη εθελοντική εξόρμηση να καθαρίσουν την περιοχή τους (δρόμους, ρέματα, χαντάκια) με την βοήθεια των μηχανημάτων του Δήμου Άνδρου και των χειριστών τους που θα είναι παρόντες. Δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη για την περιοχή τους όλοι. Αξίζει κάθε συμπαράστασης η προσπάθεια τους κι ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση.
ΜΠΑΤΣΙ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Εν τω μεταξύ από την Κυριακή 6-10-2019 πραγματοποιήθηκε με εθελοντική εργασία ο καθαρισμός του δρόμου του γηπέδου Μπατσίου. Επικεφαλής η πρόεδρος Άννα Βολίκα και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και μαζί πολλοί εθελοντές. Από το ευχαριστήριο της προέδρου αντιγράφουμε τις ευχαριστίες στους εθελοντές: Θεόδωρο Τουρλή, Μαγουλά Κώστα, Ειρήνη Κατσιώτη, Φώτη Χατζηθεοδώρου, Μανάλη Θωμά, Γρηγόρα Αντώνιο, Υπάτιο Κυρτάτα, Ανδρέα Κολάτσα.

Ο καθαρισμός όλου του δρόμου και του χώρου γύρω από το γήπεδο, καθώς και στο γήπεδο ολοκληρώθηκε την επόμενη Κυριακή. Καθαρίστηκε ο υπόλοιπος δρόμος (ρέμα) και το γήπεδο Μπατσίου. Στην προσπάθεια τους αρωγός ήταν και ο Δήμος με αυτοκίνητα του.

Συνολικά μέχρι στιγμής το νέο τοπικό συμβούλιο έχει καθαρίσει μαζί με την εθελοντική ομάδα του Μπατσίου (όπως γράφουν σε σημείωμα τους προς το Εν Άνδρω) το ρέμα γηπέδου Μπατσίου, το γήπεδο και έχουν αποκαταστήσει τις ζημιές που βρήκαν! Έχουν βάλει φωτισμό με προβολείς LED στη μαρίνα του Μπατσίου, έχουν φωτίσει την παιδική χαρά του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου, έχουν επισκευάσει την μόνωση του κοινοτικού καταστήματος Μπατσίου. Ακόμα έχουν καθαρίσει το οικόπεδο πίσω από την κοινότητα Μπατσίου και το Στιβάρι και τα χαντάκια από τα ογκώδη αντικείμενα. Έχουν τοποθετήσει χειρολαβές σε σκάλες του χωριού κι έχουν ανακαινίσει το κοινοτικό κατάστημα.
ΓΑΥΡΙΟ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Πριν τον καθαρισμό του Δήμου Άνδρου σε ρέμα του Γαυρίου…

Και μετά τον καθαρισμό στο ίδιο ρέμα!!!

Πριν τον καθαρισμό του Δήμου στο Γαύριο…

Και μετά τον καθαρισμό!!!

Εν τω μεταξύ στο Γαύριο την περασμένη εβδομάδα έγινε από τον Δήμο Άνδρου εκτενής καθαρισμός ρεμάτων και χαντακιών της περιοχής. Όπως είπε ο κάτοικος της περιοχής Κ.Π. “τα ρέματα και τα χαντάκια είχαν να καθαριστούν εδώ και χρόνια”. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο χειριστής του μηχανήματος που εκτός από κάτοικος είχε και την άμεση εμπειρία του καθαρισμού.
Εδώ να σημειώσουμε πως το τοπικό του Γαυρίου μετά την όντως εξαιρετική προσπάθεια των πρώτων ημερών όπου με εθελοντισμό και προσωπική δουλειά μάζεψαν σκουπίδια και καθάρισαν την περιοχή τους (κάτι που ήδη γράψαμε) στη συνέχεια μετά “ανώνυμες” αποδοκιμασίες, πολιτικό μπούλινγκ και υποδόριες “πολιτικές πιέσεις” – από την ομάδα Καπάκη – το τοπικό του Γαυρίου πέρασε σε άλλο επίπεδο και έγινε χώρος εξάσκησης της αντιπολίτευσης. Πλέον – όπως είδαμε και γράψαμε – παρεμβαίνει ο πρόεδρος του στο δημοτικό συμβούλιο σε ζητήματα “κεντρικής πολιτικής” και σε ζητήματα “δημοτικής πολιτικής” έχοντας αφήσει στην άκρη τα τοπικά ζητήματα (καθαριότητα κλπ). Αυτά όπως φαίνεται τα έχει αναλάβει ο Δήμος!! Έτσι, το τοπικό του Γαυρίου και ο πρόεδρος ασκούν “υψηλή πολιτική εποπτεία” εκδίδοντας ανακοινώσεις για προγράμματα που τρέχουν… τα υπουργεία μαζί με τον Δήμο στο Γαύριο! Ακόμα και για τον καθαρισμό του Δήμου στο Γαύριο εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση!!! Κάποιοι προφανώς έχουν μπερδέψει στους ρόλους τους στο Γαύριο. Και από την αντιπολιτευτική φόρα που έχουν πάρει μοιάζει δύσκολο να καταλάβουν πως οι ρόλοι είναι δεδομένοι, η ενημέρωση δεν προϋποθέτει συνδιοίκηση και πως οι εκλογές τέλειωσαν και είναι ώρα δουλειάς και προσφοράς. Κι όχι προσωπικών διαμαρτυριών, συνεχών μικροπολιτικών πριονισμάτων ή αντιπολιτευτικών ανακοινώσεων κατά πάντων.
“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΩΝ
Η κοινότητα Γαυρίου με απόφαση του τοπικού συμβουλίου από 23/9 είχε ζητήσει από τον Δήμο τον καθαρισμό των χαντακιών και ρεμάτων της περιοχής. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας κ την 1/11 καθάρισε τά ρέματα πίσω κ δίπλα από το νηπιαγωγείο, καθώς κ το άλλο από του Ματζώρου προς το μικρό γεφυράκι που καταλήγει στην θάλασσα. Η κοινότητα μάς ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή που υλοποιεί τα αιτήματα μας κ προσπαθεί να λύσει προβλήματα χρόνων. Ελπίζουμε να υπάρχει κ συνέχεια για τούς καθαρισμούς κ των υπολοίπων ρεμάτων κ χαντακιών. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος κυρίως λόγω των βλαβών σέ μηχανήματα οδοποιίας κ οι οποίες καθυστερήσεις υπάρχουν μπορεί να είναι δικαιολογημένες. Η συνέχεια όμως των έργων προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιβεβλημένη.
H εξαιρετική προσπάθεια στο ΓΑΥΡΙΟ συνεχίζεται όπου με εθελοντισμό πολλών κατοίκων και προσωπική δουλειά του τοπικού συμβουλίου ΓΑΥΡΙΟΥ μάζεψαν και μαζεύουν σκουπίδια και καθάρισαν και καθαρίζουν την περιοχή τους.
Χωρίς φωτογραφίες και αναρτήσεις στο facebook.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και σημειώματα.
Συγχαρητήρια στην πρόεδρο Μπατσιου.Το Μπατσι έχει αρχίσει και αλλάζει παρα πολυ.Καλη συνέχεια
Κ. Μπασαντη, γιατί τόση εμπάθεια προς το τοπικό Γαυρίου; Εσείς πριν δύο μήνες είχατε γράψει και άρθρο που δίνατε τα εύσημα!!!
(Η λέξη εμπάθεια είναι λάθος εδώ. Ο εμπαθής δεν θα έλεγε καλά λόγια ποτέ. Μόνος σας λέτε πως είπαμε καλά λόγια. Άρα λάθος λέξη…. – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)
Έχω την εντύπωση ότι διαβάζετε επιλεκτικά τις ανακοινώσεις της σελίδας του τοπικού και γράφετε ανακρίβειες. Από πότε το τοπικό εγκατέλειψε την καθαριότητα στην περιοχή; Διαβάστε τα θέματα του συμβουλίου στις 23 Σεπτεμβρίου στα οποία ζητείται ο καθαρισμός ρεμάτων και χαντακιων της περιοχής!!! (Ή μήπως θα μπορούσαν να καθαριστούν μετά από τόσα χρόνια με μια τσάπα στο χέρι!!!) Δεν ευχαρίστησαν το δήμο που εκπλήρωσε το αίτημα τους?
(Ότι λέτε είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά. Είπαμε πως απλώς βγάζουν ανακοινώσεις. Και για τον καθαρισμό το ίδιο έκαναν. Οι άλλοι δεν βγάζουν ανακοινώσεις βγαίνουν και καθαρίζουν εθελοντικά ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ του Δήμου. Η σύγκριση προφανής. Αυτά που λέτε εσείς είναι για πολύ μικρά παιδιά – ΕΝ ΑΝΔΡΩ).
Είναι λυπηρό να ακυρώνετε τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι εκλέχθηκαν από τους συντοπίτες τους ( χωρίς επικοινωνιολόγους) οι οποίοι πίστεψαν ότι έχουν να προσφέρουν κάτι καλό για τον τόπο.
(Δεν ακυρώνουμε προσπάθειες όταν τις έχουμε προβάλει. Αυτοί ακυρώνουν ότι έκαναν αρχικά με αυτά που είπαν στο ΔΣ του Δήμου Άνδρου, αλλά και με ανακοινώσεις για δεκάδες έργα που είναι είτε του υπουργείου ειτε του Δημου κλπ. Έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Δεν τις ασκούν πλέον. Και επιπλέον κάνουν “υψηλή πολιτική” με βάση ότι τους λένε οι δύο γνωστοί συμβουλάτορες της ομάδας Καπάκη στην οποία έχουν προσκολληθεί. Δείτε τα άλλα τοπικά που δρουν αυτοτελώς. που ασκουν τις αρμοδιότητες τους και είναι αυτόφωτα. Οι συγκρίσεις προφανείς στο κείμενο – ΕΝ ΑΝΔΡΩ).
Θα ήθελα να σας συστήσω περισσότερη προσοχή…
(Όταν εφιστάτε την προσοχή στους άλλους να προσέχετε πρώτα εσείς να μην προσβάλετε – ΕΝ ΑΝΔΡΩ).
Συγχαρητήρια σε ολους
ΑΣ ΑΦΗΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ,ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑΛΟ , ΟΠΩΣ ΕΓΩ !!!! ΕΙΔΕΣ ΦΟΤΩ?
Όσοι βλέπουν κ καταλαβαίνουν , αντιλαμβάνονται
Ότι το Τοπικό Γαυρίου είναι εκτός τόπου κ χρόνου.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Δυστυχώς λόγω γραμμής Καπάκη- Τασούλας ,
Ο πρόεδρος του Τοπικού εκτίθεται ανεπανόρθωτα
Όταν μιλά ή γράφει κάτι.
Μάλλον όταν το καταλάβει θα είναι αργά.
Για τι ακριβώς κατηγορείτε το τοπικό Γαυρίου?
Όταν ξεκίνησαν άμεσα δημιούργησαν την σελίδα ώστε να ενημερώνουν τους κατοίκους. Δεν πουλάνε μουρη. Ζητούν την βοήθεια του Δήμου όπου χρειαζεται και πάντοτε δίνουν τα εύσημα στην δημοτική αρχή αφού ανταποκρίνονται στα αιτήματα τους.
Τελευταίο παράδειγμα ο καθαρισμός στο Αφροδίτη. Δεν θα μπορούσε να καθαριστεί με εθελοντές αυτή η χαβούζα. Ήταν απαραίτητο να συνδράμει ο Δήμος με μηχανήματα. Τρεις μέρες έσκαβαν!!
Οργάνωσαν την καθαριότητα ( το Γαύριο είναι πιο καθαρό από ποτε), και ας μην βγαίνουν οι ίδιοι με μια τσαπα στο χέρι, είναι ανοιχτοί στα αιτήματα των πολιτών, ανελαβαν να μεταφέρουν αιτήματα πολιτών στο Δήμο ,κλπκλπ..δεν θα γίνονταν αυτοί οι καθαρισμοί αν δεν ειχε ζητηθει.
Ας μην προτρέξουμε λοιπόν να θάψουμε την προσπάθεια τους. Είναι κρίμα, γιατί το Γαύριο είχε καιρό να δει τέτοια οργάνωση και νοικοκυροσύνη..
Το τοπικό του Γαυρίου έγινε μέσα σε δύο μήνες παραμάγαζο του Καπάκη και της Τασούλας. Ξεκίνησε καθαρίζοντας και τους έκραξαν άγρια οι Καπάκηδες. Φοβήθηκαν και το γύρισαν στις υποδείξεις και στις ανακοινώσεις υπό την καθοδήγηση της Τασούλας. Και τώρα λέτε μην τους απογοητεύσουν. Τελικά ήρθε ο Δήμος και καθάρισε με μηχανήματα 3-4 μέρες. Αυτοί που ήταν; Όλο λόγια και ανακοινώσεις όπως οι κολλητοί τους. Τα άλλα τοπικά γιατί βγαινουν και καθαρίζουν μαζί με τον Δήμο. Αυτοί περιμένουν τον Καπάκη και την Τασούλα. Έτσι θα περάσουν τα χρόνια.
Μπασαντη γιατί δεν βάζεις όλα τα σχόλια και καλύπτεις ορισμένους;Από ότι καταλαβαίνουμε πρεπει να σταματήσουμε να διαβάζουμε το εν Ανδρο αφού δεν βάζεις όλα τα σχόλια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητή κυρία η ομάδα σας είναι εσείς και ο εαυτός σας. Δεν βάζουμε όλα τα σχόλια και δεν βάζουμε και ολόκληρα τα σχόλια όταν βρίζουν προσωπικά ανθρώπους, Στο παραπάνω κείμενο δεν βάλαμε ένα σχόλιο που βρίζει κυρία που δεν αναφέρεται πουθενά χωρίς λόγο.
Κατανοητό πως στενοχωρήθηκατε που δεν την βρίσατε την έρμη. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες. Μην μας απειλείτε. Μπορείτε να διαβάζετε κι όποιο άλλο site θέλετε. Χαρά μας να μην έχουμε υβριστές στο site μας. Ιδίως όταν μιλάνε για ομάδα και είναι μια που βρίζει κάποια άλλη που δεν τις φταίει τίποτα…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι κάτοικοι να τα κάνουν αυτά και όχι οι υπάλληλοι του Δήμου ευχαριστώ
Συγχαρητηρια στην προεδρο Μπατσιου.Το Μπατσι εχει αρχισει και αλλάζει παρα πολυ.
Με καλεσμένο τον κ. Βρουτση, με το τραπεζι στου Σταματη ευτυχως που δεν κανεις τα ιδια με τον Πετριση!!!!
Μπραβο Αννα
Καλη συνέχεια
Βλέπω ότι το Μπατσί άλλαξε!!!! Βλέπω τα ωραία στο Μπατσί και τρελαίνομαι σου λέωωω
Καλα ψηφισαμε την Αννα Βολικα για προεδρο η υπαλληλο του δημου στο Μπατσι ;
Εμεις την ψηφισαμε για να εχει λογο στα δημοτικα συμβουλια για τις πηγες της Αγιας και για το ΧΥΤΥ που θα καταστρεψει τα νερα μας.
Αν ειναι να ειναι υπαλληλος του δημου για να καθαριζει ρεματα να ασπριζει να σκουπιζει και να τραπεζωνει στου Σταματη κραταγαμε και τον Πετριση
Μπατσιωτισσα άσε τον Πετριση και ασχολησου με τον άντρα σου και τις καταγγελίες…
Κατανοητή η προσπάθεια μέσα από ονόματα ασχέτων ανθρώπων που είναι εκτός πολιτικής η διαπόμπευση τους και ο εκφοβισμός τους. Δυστυχώς η κυρία που ξεκίνησε από χτες την επίθεση κατά δύο προσώπων στο Site Μας συνεχίζει παρά το ότι δήλωσε πως “αποχωρεί” και δεν θα μας “διαβάζει” γιατί δεν της βάλαμε τα σχόλια της. Κατανοητή από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και η προσπάθεια υποβιβασμού του ρόλου όσων τοπικών συμβουλίων δεν ασκούν “υψηλή πολιτική” σε επίπεδο υπουργείων Ναυτιλίας. Εσωτερικών και Υποδομών, αλλά κάνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν το χωριό τους για το οποίο εξελέγησαν.
Το Εν Άνδρω φιλοξενεί όσα σχόλια ασχολούνται με το πολιτικό μέρος του πράγματος αν και τα βρίσκει εντελώς λάθος. Δεν φιλοξενεί προσωπικές επιθέσεις ώριμων κυριών κατά άλλων χωρίς λόγο. Μόνο για εκφοβισμό. Απλά πράγματα.
Στην Άνδρο έχουμε δύο ειδών τοπικά συμβούλια. Αυτό που θέλει μετά μανίας να “παίξει μεγάλους ρόλους” και εκεί μιλάνε και γράφουν συνέχεια για τέτοια και τα άλλα που θέλουν να παίξουν τους ρόλους που περιγράφει αναλυτικά ο νόμος. Κατανοητή η μεγαλομανία κάποιων και ακόμα πιο κατανοητή η καθημερινή προσπάθεια κάποιων άλλων να βελτιώσουν το χωριό τους. Οι μεγαλομανείς μιλάνε διαρκώς για masterplan λιμανιών, χωριών, νησιών κλπ. Οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν συνεργαζόμενοι με όλους. για να πάει ένα βήμα μπροστά ο τόπος. Οι μεγαλομανείς δεν θέλουν να εργαστουν για τον οικισμό τους. Θέλουν να προσλάβουν υπαλλήλους να διοικούν και να δίνουν εντολές. Και οι δύο κατηγορίες είναι γνωστές στο νησί.
Οι πρώτοι – οι μεγαλομανείς – βρίζουν και υποβιβάζουν προσωπικά συνέχεια τους δεύτερους – δεν αντέχουν την πρόοδο και την βελτίωση του νησιού ως γνησιοι αντιδραστικοί – όπως συμβαίνει εδώ μέσα κάτω από αυτή την ανάρτηση στην περίπτωση των προσωπικών επιθέσεων που δέχεται η Άννα Βολίκα από αυτούς που ασκούν διοίκηση “δια ανακοινώσεων” στο διαδίκτυο. Αντιθέτως, στο τοπικό του Γαυρίου που έχει ακολουθεί τα κελεύσματα της ανηλεούς αντιπολίτευσης που έχουν ξεκινήσει από την πρώτη ώρα οι Γ. Καπάκης και Τ. Μαμάη γιατί έτσι αντιλαμβάνονται την Άνδρο της Ζωής τους..
Ο νόμος περί τοπικών μήπως άλλαξε μετά τις βουλευτικές εκλογές γιατί άλλες αρμοδιότητες υποτίθεται ότι θα είχαν τα τοπικά και άλλες τους βγήκαν τελικά.
Άννα συνέχισε έτσι και θα είσαι για παρα πολλά χρόνια πρόεδρος στο Μπατσι.Δεν σε φτάνει κανείς. Είσαι πολύ μπροστά από όλους!!!!
Ρέ γυναίκα Μαζεψου χάσαμε
Άννα προχώρα και θα πάνε όλα καλά. Να προσέχεις όμως τις παρέες σου γιατί η αγάπη που σου δείχνουν ξαφνικά ορισμένα άτομα που κάποτε σε έβριζαν δεν θα σου βγει σε καλό .
Κυρία Άννα εισαι η πρώτη και με διαφορά αλλά διώξε την σαβούρα από δίπλα σου αυτοί θα σε καταστρέψουν.
Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειες σας.
ΑΝΝΑ ΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ. ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΡΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΦΩΣ….
Τα χαντάκια τα είχε καθαρίσει ο πρώην δήμαρχος το πρώτο δίμηνο της θητείας του. Πάλι μεγάλα έργα λέγανε ότι κάνανε τότε η συνέχεια όμως….
Το Μπατσί με την Άννα πηγαίνει σφαίρα. Συνεργάζεται, δουλεύει , ακούει κ ενδιαφέρεται για το χωριό της.
Όλα αυτά , ως ανεξάρτητο τοπικό .
Το Γαύριο με το τοπικό του, έχει μπερδεψει τις παλιες κοινότητες με τον Δήμο. Προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση , σε βάρος του τόπου μας δυστυχώς. Λυπαμαι γιατί η Άνδρος ειναι μια . Το Γαυριο ειναι η πρωτη εικόνα.
Ας σταματήσουν τα αφεντικά του τοπικού να το δηλητιάζουν.
Αφήστε αυτόν τον τόπο να προσπαθήσει – έστω- για το καλύτερο. Κάντε αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο!!