Θάνατος λουόμενης στο Μπατσί

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, αργά το απόγευμα της Κυριακής 2/8, από τη θάλασσα στην παραλία του Μπατσίου Άνδρου, μια 75χρονη λουόμενη. Προς βοήθεια της προσέτρεξαν στελέχη του λιμενικού φυλακίου Μπατσίου, νοσηλευτές και η γιατρός του οικισμού και για αρκετή ώρα προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια.
Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας διαπιστώθηκε από την ιατρό πως προήλθε πιθανόν από “αιφνίδιο θάνατο”. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου και ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Γαυρίου. Πρόκειται για παραθερίστρια της Άνδρου. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”
Αλήθεια τα ταξί φέτος δεν θα βγουν απο την πλατεία το βράδυ; Τα παιδιά δεν μπορουν να παίξουν όταν πηγαινοέρχονται τα ταξι ολη νύχτα. Είναι πολυ επικίνδυνο. Τι καμει η πρόεδρος γι αυτό;
Αντίο μανούλα μου … !!!! ?