Σάββατο 2/5: φτάνουν 300 επισκέπτες στο Μπατσί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Κυπρί

Του Άκη Χρυσοχόου

Όλα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα sup (κωπηλασία σε σανίδα) της χρονιάς. Το Σάββατο στο wesurfin στο Κυπρί για Τρίτη χρονιά φιλοξενεί το 5th Hellenic Sup Cup. Φέτος το πρωτάθλημα θα αποτελείτε από 5 αγώνες ανά την Ελλάδα με το μεγάλο τελικό στον Ισθμό τον Νοέμβριο. Η πρόγνωση είναι ιδανική για τον αγώνα αφού θα έχει άπνοια και 25 βαθμούς Κελσίου. Αναμένουμε τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας να δώσουν το παρόν στην έδρα της μεγαλύτερης ομάδας SUP.

Η διαδρομή θα είναι 6 χιλιόμετρα δίπλα στην ακτή δίνοντας την αίσθηση του ταξιδιού με ασφάλεια, ενώ συνάμα θα μπορούν να παρακολουθήσεουν τον αγώνα εύκολα και οι θεατές. Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχει slalom με πολλές στροφές όπου το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό!!! Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 12:00 στην τοποθεσία Wesurfin'.

Στα πλαίσια του αγώνα φτάνουν στην Άνδρο περίπου 300 αθλητές και συνοδοί. Το Μπατσί αναμένεται να πλημμυρίσει κόσμο. Υπάρχει πληρότητα σε πολλά ξενοδοχεία. Και είναι και ένας από τους λόγους της μεγάλης προσέλευσης την Πρωτομαγιά στο Μπατσί το Σαββατοκύριακο. Η άφιξη τόσων πολλών αθλητών-συνοδών από όλα τα μέρη της Ελλάδος αναβαθμίζει τον θαλάσσιο αθλητισμό στην Άνδρο και προβάλει το νησί. Επιτυχία που ο αγώνας ενετάχθει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είναι ένα σημαντικό έρεισμα συμμετοχής της νεολαίας της Άνδρου. Αναβαθμίζεται ακόμα ο τουρισμός και κάνει την σεζόν να αρχίσει νωρίτερα εφέτος στην Άνδρο. Πολύ μεγάλη η συμβολή σε αυτή την επιτυχία του Γιώργου Φράγκου και του Νίκου Σκόρδου οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από επίσημους φορείς (περιορισμοί κτηματικής υπηρεσίας) έχουν κάνει το άθλημα αγαπητό στην Άνδρο. Πριν κλείσουμε να αναφέρουμε επίσης πως συνδιοργανωτής του αγώνα είναι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Με το καλό, λοιπόν, η νέα σεζόν. 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet