Δελτίο Επαρχείου: Για το ταρτάν του σταδίου

Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις πολιτών και χρηστών του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δήμο Άνδρου και μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Άνδρου, η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου εκπόνησε μελέτη με τίτλο " Επισκευή Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Άνδρου", προϋπολογισμού 56.468 €.

Η μελέτη αφορά την επισκευή του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, διαγράμμιση του Σταδίου καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση τετρακοσίων καθισμάτων κερκίδων. Η μελέτη παραδόθηκε σήμερα  15/02/2016 στον Δήμο Άνδρου για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμβάλλει οικονομικά για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου με το ποσό των 25.000 €.   

                                                                            Ο Έπαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα είχε την καλοσύνη ο Έπαρχος να μας ενημερώσει για την ΑΔΑ;

Αμφιβάλουμε....

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια ωραία προσπάθεια. Ελπίζω σύντομα να υλοποιηθούν οι επισκευές. Επόμενο έργο θα πρέπει να είναι η επισκευή της περίφραξης και του φωτισμού στο γήπεδο 5Χ5 του Γαυρίου καθώς και η επισκευή της μπάσκετας , των φωτιστικών και παρεμβάσεις στο γήπεδο μπάσκετ του Γαυρίου. Στο γήπεδο του μπάσκετ το οποίο καθημερινά χρησιμοποιούν και οι μαθητές του γυμνασίου - λυκείου υπάρχουν πολλά επικίνδυνα σημεία. Το πιο επικίνδυνο είναι οι μεταλλικοί ιστοί 2 φωτιστικών (προς το νέο δημοτικό). Δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ αυτών και του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα πολύ εύκολα κάποιος καθώς τρέχει ,μπορεί να καταλήξει επάνω τους. Μάλλον θα πρέπει να καλυφτούν με κάποιο απορροφητικό υλικό π.χ.στρώμα .