Η ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ 1830-1880: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΛΟΙΑ, ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ

 

Το ανδριώτικο μπρίκι "Λεωνίδας" του Γ. Δ.Μωραΐτη, κατασκευής του 1845, στη Βενετία.

(Α) Η ανδριώτικη ιστιοφόρος ναυτιλία 1830 - 1870

Γράφει ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ» των Σ.Μ.Καμπάνη & Δ.Μπασαντή, ΜΕΡΟΣ Β΄ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, του Διαμαντή Μπασαντή, σελ. 122-124)

Οι πρώτες αναφορές για τη σχέση της Άνδρου με τη θάλασσα στα νεότερα χρόνια γίνονται από τους ξένους περιηγητές. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ήδη από τα μέσα του 17ου αιώνα οι ανδριώτες κατασκευάζουν καΐκια στο νησί και μεταφέρουν οι ίδιοι τα αγροτικά προϊόντα τους στη Χίο[1]. Στη συνέχεια κατά τον 18ο αιώνα οι κάτοικοι, με δεδομένο πως η Άνδρος είναι σε κεντρικό σημείο, αρχίζουν με μεγαλύτερη συστηματικότητα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους στον ευρύτερο περίγυρο του Αιγαίου.

Όμως, την αποφασιστική ώθηση στη ναυτιλία της Άνδρου και της Ελλάδας δίνει η συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή (1774), η οποία δίνει το δικαίωμα στα ελληνικά πλοία να διεξάγουν το εμπόριο της Ρωσίας. Από το δικαίωμα αυτό επωφελήθηκε και η ανδριώτικη ιστιοφόρος ναυτιλία που μέχρι τότε ήταν στα σπάργανα.

Αρχικά τα μικρά ιστιοφόρα της Άνδρου ήταν συνεταιρικά. Οι καπετάνιοι και οι ναύτες συνήθως είχαν μερίδιο στο ιστιοφόρο που ταξίδευαν. Τα πρώτα εκείνα καΐκια  φτάνουν μέχρι τα παράλια της Μικράς Ασίας, την Κωνσταντινούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα. Κάθε ταξίδι έχει στόχο την απόσβεση μέρους ή όλου του σκάφους. Κάθε ταξίδι είναι ένα ρίσκο. Αλλά κάθε επιτυχημένο ταξίδι είναι ένα και ένα μεγάλο βήμα για την οικονομία και για τη ναυτοσύνη του νησιού. Έδρα της ανδριώτικης ναυτιλίας υπήρξε η περιοχή του Κάτω Κάστρου (Χώρα). Προεπαναστατικά αναφέρονται μόνο λίγα ιστιοφόρα, τα οποία ανήκαν σε περιοχές όπως το Πάνω Κάστρο (Κοχύλου) και ακόμα λιγότερα στο Γαύριο (Αμόλοχος) [2].

Πίνακας του Άγγλου αξιωματικού Tower: Γενική άποψη της Χώρας από το Παραπόρτι το 1840. (Water-Colors of Andros c. 1840: The Tower Album) 

Η συμβολή των ανδριώτικων καραβιών στην Επανάσταση του 1821 υπήρξε περιορισμένη. Είχαν κυρίως την ευθύνη φύλαξης του στενού του Κάβο Ντόρο. Εκείνο που συντάραξε τους Ανδριώτες κατά την διάρκεια της Επανάστασης ήταν η καταστροφή των Ψαρών. Κι αυτό γιατί οι Ανδριώτες ναυτικοί συχνά συνέπρατταν με τους Ψαριανούς [3]. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο πως μετά την καταστροφή, το 1824, αρκετοί Ψαριανοί κατέφυγαν στην σχετικά κοντινή και ασφαλέστερη Άνδρο. Όμως, την ίδια περίοδο έφτασαν συγχρόνως στην Άνδρο και πλήθος κατοίκων εκ Χίου που είχαν διασωθεί αρχικώς στα Ψαρά μετά την καταστροφή του νησιού τους το 1822. Η αρνητική στάση όμως των αρχόντων της Άνδρου, αλλά και ενός τμήματος του λαού, τους εμπόδισε να εγκατασταθούν σε αυτή.

Αν η Άνδρος είχε αποδεχτεί αυτούς, όπως σημειώνει ο ιστορικός Δημήτρης Πασχάλης θα είχε υποκαταστήσει τη Σύρο ως πρωτεύουσα των Κυκλάδων και θα είχε άλλη εξέλιξη. Και το χειρότερο, συνεχίζει ο Δ. Πασχάλης, είναι πως οι Χιώτες, που έφτασαν στο Γαύριο μαζί με άλλους πρόσφυγες εκ της Μικράς Ασίας επέμειναν θεωρώντας το λιμάνι αυτό προς εγκατάσταση προνομιακό. Όπως, οι ανδριώτες τους αρνήθηκαν. Και έτσι οι πρόσφυγες κατέφυγαν τελικά στην πετρώδη και σχεδόν έρημο Σύρο, την οποία μέσα σε λίγο διάστημα κατέστησαν μια από τις εμπορικότερες πόλεις της Ελλάδος και της Μεσογείου κατά τον 19ο αιώνα [4].

 

Πίνακας του Άγγλου αξιωματικού Tower: Γενική άποψη του όρμου-λιμανιού του Γαυρίου το 1840. (Water-Colors of Andros (c. 1840): The Tower Album) 

Αλλά και οι Ψαριανοί που έφτασαν και έμειναν στην περιοχή της Χώρας είχαν και αυτοί δυσκολίες καθώς ήταν αυτοί που άρχισαν τις πρώτες συστηματικές ναυπηγήσεις των μεγάλων ιστιοφόρων στο Νειμποριό. Όμως αγροτική κοινωνία του νησιού δεν έβλεπε με καλό μάτι και αντιδρούσε στην κοπή δένδρων χρήσιμων δέντρων για να κατασκευαστούν καράβια [5].

Μετά την Επανάσταση με την υποχώρηση ή αποδυνάμωση σημαντικών ναυτικών κέντρων της προεπαναστατικής Ελλάδας (Γαλαξίδι, Ύδρα, Σπέτσες) οι ανδριώτες βρήκαν «χώρο» να προχωρήσουν γρήγορα στη ναυτιλία. Τους βοήθησε σημαντικά το γεγονός της γειτνίασης με την Σύρο, η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα και είχε καλό λιμένα. Η Σύρος από το 1830 ανεδείχθη σε σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου, ενώ από το 1861 ανέπτυξε και αξιόλογα ναυπηγεία [6].

Ιστιοφόρο "Νικόλαος", βρατσέρα, ιδιοκτήτης Μ.Ν. Παλαιοκρασάς

Οι μεγαλύτερες ναυτικές οικογένειες στην ιστορία της Άνδρου είναι οι Εμπειρίκοι και οι Γουλανδρήδες. Και οι δύο αυτές οικογένειες εμφανίζονται στη ανδριώτικη ναυτιλία σχεδόν ταυτόχρονα στα τέλη του 18ου αιώνα. Οι Εμπειρίκοι εξελίχθηκαν πρώτοι και κυριάρχησαν, αρχικά, στα ναυτικά πράγματα της Άνδρου και στη συνέχεια, στα ναυτικά πράγματα της Ελλάδας. Προς το τέλος του 19ου αιώνα είχαν ήδη πλέον επεκταθεί και εκτός Ελλάδας. Προπάτορας της οικογένειας των Εμπειρίκων θεωρείται ο εκ Χίου Αντώνιος Μπειρίκος (παρατσούκλι που αργότερα έγινε όνομα), ο οποίος εγκαταστάθηκε στο Υψηλού της Άνδρου.

Το μπρίκι «Λεωνίδας» της οικογένειας Εμπειρίκου. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στη Σύρο το 1867. (Ιστιοφόρα της Άνδρου)

Ο γιός του Λεονάρδος Πιρίκος ή Μπειρίκος, γεννήθηκε το 1765 και είναι αυτός που θεωρείται γενάρχης της ναυτικής οικογένειας γιατί ασχολήθηκε με το ναυτικό εμπόριο και υπήρξε και καπετάνιος[7]. Τα παιδιά του Λεονάρδου ξεκινούν τρεις διαφορετικές οικογένειες Εμπειρίκων που ξεχωρίζουν ανάλογα με τις περιοχές πουέκτισαν τα σπίτια τους στη Χώρα. Έτσι, έχουμε τους Εμπειρίκους της Καμάρας, τους Εμπειρίκους της Πλακούρας και τους Εμπειρίκους της πλατείας Γηροκομείου. Ο Ματθαίος Εμπειρίκος, γιός του Λεονάρδου Εμπειρίκου εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ενός πλοίου το 1832 [8].

 

Το μπρίκι «Γαμβέτας» της οικογένειας Γουλανδρή. Το πλοίο ναυπηγήθηκε στη Σύρο το 1878. (Ιστιοφόρα της Άνδρου) 

Από την μεριά της ναυτικής οικογένειας των Γουλανδρήδων γενάρχης θεωρείται ο καπετάνιος Γιάννη Γουλανδρής που γεννήθηκε το 1772. Στην ελληνική επανάσταση συναντάμε και τον καπετάνιο Ν. Γουλανδρή, ο οποίος συμμετέχει στον αγώνα με δικό του πλοίο. Στη συνέχεια στα τέλη της δεκαετίας του 1830 συναντάμε τους Μ. Γουλανδρή και Δ. Γουλανδρή ιδιοκτήτες ενός πλοίου ο καθένας (1839) [9]. 

Οι δύο αυτές μεγάλες ναυτικές οικογένειες θα συνεχίσουν στην πορεία να μεγαλώνουν ναυτικά και να κυριαρχούν στην ναυτιλία της Άνδρου κατά τις επόμενες δεκαετίες. Έτσι, το 1850 οι Εμπειρίκοι αναφέρονται με 9 ιστιοφόρα και οι Γουλανδρήδες με 8 ιστιοφόρα. Ακολούθως, το 1870 οι Γουλανδρήδες αναφέρονται με 10 ιστιοφόρα και το 1880 με 12 [10]. 

 Το ανδριώτικο μπρίκι "Μόσχα", κατασκευλης 1847, των αδελφών Εμπειρίκων (Ιωάννη, Γεώργιο, Νικόλαος, Μιχαήλ).

Από τις άλλες ναυτικές οικογένειες του νησιού αρκετές είναι αυτές που ξεκινούν τη δράση τους μεταξύ 1830 και 1870. Κατά σειρά εμφάνισης στη ναυτιλία οι κυριότερες εξ αυτών αναφέρονται οι οικογένειες Καμπάνη (1832), Χαδούλη (1839), Δάμπαση (1846), Πολέμη (1847), Βογιατζίδη (1847), Μωραΐτη (1860), Παλαιοκρασσά (1860), Βαλμά (1870) και Κυδωνιέα (1870) [11].

Το παράδοξο είναι πως σε ολόκληρο τον 19ο αιώνα η Άνδρος έγινε ναυτική δύναμη χωρίς να αποκτήσει ουσιαστικά λιμάνι. Η αλίμενος νήσος, όπως την αποκάλεσε ο ιστορικός Δημήτρης Πασχάλης, θα κάνει πολλές προσπάθειες μεταξύ 1827 και 1884 να κατασκευάσει λιμάνι στην Χώρα.

 

 Η μικρή βρατσέρα "Θεοσκέπαστη" του Β.Ν. Τάτου. 

Μέχρι το 1884 που κατασκευάστηκε ένας κυματοθραύστης στο Νειμποριό τα μικρότερα ανδριώτικα ιστιοφόρα συνήθως μόλις έφταναν τα τραβούσαν στις αμμώδεις παραλίες του Νειμποριού και του Παραπορτίου. Και τα ξανάριχναν στη θάλασσα όταν ήταν καλός καιρός για απόπλου. Τα μεγαλύτερα πλοία δεν έμεναν για πολύ στην Άνδρο ή αν έμεναν λίγο κατέφευγαν στον όρμο Γιάλια. Σε ορισμένες περιπτώσεις απάγκιαζαν και στον όρμο του Κορθίου. Το πολύ ασφαλέστερο Γαύριο το απέφευγαν λόγω της απόστασης από την Χώρα [12].

Συνοψίζοντας, μεταξύ 1830 – 1880 η Άνδρος έζησε μια περίοδο άνθησης της ιστιοφόρου ναυτιλίας. Οι πλοιοκτήτες κατάφεραν να αναπτυχθούν και να πάρουν μια θέση στον ελληνικό ναυτικό χώρο. Η ναυτιλία έφερε στο νησί μεγάλη οικονομική άνθιση. Ήταν τόσο μεγάλη η εξέλιξη ώστε το 1873 ιδρύεται στην Άνδρο, για πρώτη φορά, επιχείρηση για την ασφάλεια των πλοίων με την επωνυμία «Αλληλέγγυος Ασφάλεια». Τα ανδριώτικα ιστιοφόρα από το 1850 μέχρι το 1880 επεκτείνουν τη δραστηριότητα πέρα από τα ελληνικά όρια ταξιδεύοντας σε όλη την Μεσόγειο, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις κάποια από αυτά ταξιδεύουν μέχρι την Ινδία και την Αμερική.

 

 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[1] Μαρτυρία Thevenot, έτος 1655, Άννα Πετροπούλου, «Η Άνδρος όπως περιγράφεται από τους ξένους ταξιδιώτες στην Ελλάδα», 

[2] Γιάννη Στ. Μαμάη, Αμόλοχος (Άνδρου) – Η Ακμή και η Παρακμή ενός Χωριού, Αμόλοχος 1984

[3] Δημήτριος Π. Πασχάλης, Ιστορία της Νήσου Άνδρου, Τόμος Β’, σελ 409

[4] Δημήτριος Π. Πασχάλης, Ιστορία της Νήσου Άνδρου, Τόμος Β’, σελ 423

[5] Ελένη Μπενέκη, ιστοσελίδα Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, διαδίκτυο.

[6] Δημήτριος Ι. Πολέμης, Ιστορία της Άνδρου, σελ. 141

[7] Αύγουστος Ν. Εμπειρίκος, Η Ιστορία της Οικογένειας των Εμπειρίκων, Αθήναι 1983, σελ. 34

[8]  Τζελίνα Χαρλαύτη, Μάνος Χαριτάτος, Ελένη Μπενέκη, Πλωτώ – Έλληνες Καραβοκύρηδες και Εφοπλιστές 18ος αι. – Β΄ Παγκ. Πόλεμος, έκδοση ΕΛΙΑ, Αθήνα, 2002, σελ. 136

[9] Τζελίνα Χαρλαύτη, Μάνος Χαριτάτος, Ελένη Μπενέκη, Πλωτώ – Έλληνες Καραβοκύρηδες και Εφοπλιστές 18ος αι. – Β΄ Παγκ. Πόλεμος,, σελ. 136 & 140 – 141.

[10] Τζελίνα Χαρλαύτη, Μάνος Χαριτάτος, Ελένη Μπενέκη, Πλωτώ – Έλληνες Καραβοκύρηδες και Εφοπλιστές 18ος αι. – Β΄ Παγκ. Πόλεμος, σελ. 136 & 140 – 141.

[11] Τζελίνα Χαρλαύτη, Μάνος Χαριτάτος, Ελένη Μπενέκη, Πλωτώ – Έλληνες Καραβοκύρηδες και Εφοπλιστές 18ος αι. – Β΄ Παγκ. Πόλεμος, σελ. 134, 135, 139, 146, 148, 149, 152, 153, 158.

[12] Δημήτριος Π. Πασχάλης, Ο Λιμήν Άνδρου 1827-1925, μονογραφία, Τυπογραφείον ΕΣΤΙΑ, Εν Αθήναις 1925, σελ.29

 

(Β) Η άνοδος της ανδριώτικης  ιστιοφόρου ναυτιλίας 1830-1857: πλοιοκτήτες, πλοία, πλοίαρχοι.

ΕΡΕΥΝΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Ι.Π. - Άλκης

Γενική άποψη: Η ναυτική Χώρα Άνδρου από τον όρμο του Παραπορτίου το 1903. (Αρχείο Γερμανικού Ινστιτούτου) 

        Μελετώντας την πρόσφατη ανάρτηση στο "Εν Άνδρω" για τη ναυτική Άνδρο πρόσεξα ότι αρκετά ονόματα πλοιοκτητών (24) επαναλαμβανόταν, δηλ. ήταν πολύ-ιδιοκτήτες. Συγχρόνως πρόσεξα ότι υπήρχαν και 39  οικογένειες, που ήλεγχαν πολλά μεγάλα ή μικρά σκάφη. Προχωρώντας την έρευνα και τις επεξεργασίες σε πίνακες των στοιχείων προέκυψαν τα εξής λίαν ενδιαφέροντα στοιχεία που αποτύπωσα σε δύο αρχικά συνοπτικά συμπεράσματα και εν συνεχεία κατέληξα σε αναλυτικότατα στοιχεία που αποτύπωσα σε 5 Πίνακες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

  1. Τα πλοία της Άνδρου των ετών 1830-1840 ήταν: Βορβάρδαι 4, Βρίκια 17, Περάματα 3, Μαρτιγυσακολέβες-τράτες 2, Τσέρνικια 8, τρεχαντήρια 1.
  2. Τα μεγάλα ιστιοφόρα που ήταν νηολογημένα στον λιμένα της Άνδρου του έτους 1857 ήταν:  Βομβάρδαι 5, Βρίκια 37, Γαλέται 4, Γαββάρα 1.

 

Γενική άποψη: Το λιμάνι της Χώρας και ο όρμος του Νειμποριού το 1903. (Αρχείο Γερμανικού Ινστιτούτου) 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1ος      Ομαδικές ιδιοκτησίες κατά ΕΠΙΘΕΤΟ  (39)

  15 από 2 πλοία    9 από 3 πλοία      6 από 4 πλοία     2 από 5 πλοία 

  2 από  6 πλοία   2 από  9 πλοία      2 από 10 πλοία    1 από 20 πλοία

  1857   - ΣΥΝΟΛΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
  ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ  ** ομαδικές ιδιοκτησίες κατά το ΕΠΙΘΕΤΟ
         
  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
1 Αδάμης Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Δ. Αδάμης
2 Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ν.Δ.Αδάμης
         
3 Αικατερίνη Γιαν Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Αικατερίνη Γιαν
4 Ανδρέου Αγ. Δημ. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Δημ.Αγ.Ανδρέου
         
5 Ασημάκος Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Δημήτριος  Ασημάκος ο και πλοίαρχος
6 Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Μιχ. Ασημάκος
         
7 Αστέρης Λεων.  ο και πλοίαρχος . Τσερνίκι Λεωνίδας'' Λεων.Αστέρης ο και πλοίαρχος .
8 Βάτης Ι.   ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον  '' Άγιος Ιωάννης '' Ι. Βάτης  ο  και  πλοίαρχος
         
9 Βογιατζίδης  Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ν. Βογιατζίδης
10 Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Πανάγος Βογιατζίδης
         
11 Βολτής Θ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Θ.Βολτής
12 Βουλγαράκης Σ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σ.Βουλγαράκης
13 Γαλιάσος Ιωάν. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Ιωάν. Γαλιάσος
14 Γλυνός  Γ. Ν. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αριστείδης'' Ν.Γ. Γλυνός ο και πλοίαρχος.
         
15 Γουλανδρής Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Δ. Γουλανδρής ο και  πλοίαρχος
16 Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Α. Γουλανδρής
17 Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Αυγ. Γουλανδρής
18 Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Λεον. Γ. Γουλανδρής
19 Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 Ζαν.Δ. Γουλανδρής
20 Βρίκιον ' Κοραής'' Ι.Δ. Γουλανδρης
21 Βρίκιον 'Ειρήνη   ** τον. 135 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Νικ. Δ. Γουλανδρής
22 Τσερνίκι 'Μαρκος Μπότσαρης'' Ζ. Γουλανδρής
23 Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Ι. Γουλανδρής
24 Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Ι. Γουλανδρής
25 Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Βασ. Λ. Γουλανδρής ο και πλοίαρχος.
26 Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Λ. Γουλανδρής
27 Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Νικ. Λ. Γουλανδρής
28 Βρίκιον ' Κοραής'' Λεων. Γουλανδρής
29 Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Λεων. Γουλανδρής
30 Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Λεων. Γουλανδρής
31 Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Μ. Γουλανδρής
32 Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Νικ..Μ. Γουλανδρής
33 Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Δημ.Π.Γουλανδρής
34 Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Πέτρος Γουλανδρής
         
35 Γούναρης  Ν. Γιαν.και πλοίαρχος Βρίκιον Σωκράτης ''  ** τον. 199 Γιαν. Ν. Γούναρης και πλοίαρχος
         
36 Γράφας   Πέραμα 'Αριστείδης'' Αλ.Γράφας
37 Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Λεων.Γράφας
         
38 Δαγιάσης Γ. Λεον.  Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Λεον. Γ. Δαγιάσης.
         
39 Δαπόντες  Βρίκιον ' Αίας '' Αύγ. Δαπόντες
40 Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Δ.Ζ. Δαπόντες
         
41 Δασκαλάκης Γεωρ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Γεώργ.Δασκαλάκης ο και πλοίαρχος.
42 Δελαγραμμάτικας Φ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Φ. Δελαγραμμάτικας
43 Δούκας Ι. Αντ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21  Αντ. Ι. Δούκας
         
44 Εμπειρίκος  Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λεονάρδος Γ. Εμπειρίκος
45 Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λουρέντζος Γ. Εμπειρίκος
46 Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Κωνστ. Εμπειρίκος
47 Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 Ματθ. Εμπειρίκος
48 Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Μιχ. Εμπειρίκος
49 Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Μιχ. Εμπειρίκος
50 Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 Μιχ. Εμπειρίκος
51 Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Μιχ. Εμπειρίκος
52 Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 Ν. Εμπειρίκος
53 Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 Νικόλαος Εμπειρίκος
         
54 Ευριπιώτης Ελευθ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ελευθ.Ευριπιώτης
         
55 Ζαρμπής  Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος΄΄  ** τον. 55 Ιω. Ζαρμπής και ο πλοίαρχος
56 Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Κ.Γ. Ζαρμπής
57 Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
58 Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Αν.Μ.Ζαρμπής
59 Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Μ. Ζαρμπής
60 Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Ματθ. Ζαρμπής
         
61 Θερμιώτης  Ι. ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ι. Θερμιώτης ο  και  πλοίαρχος
         
62 Καίρης   Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Δημ. Καίρης ο και πλοίαρχος
63 Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Θεόδ. Καίρης
64 Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Μιχ. Καίρης
         
65 Κακορούχας Ν. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Ν.Κακορούχας
         
66 Καμπανάκης  Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Αντων. Καμπανάκης
67 Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Λεων.Καμπανάκης
         
68 Καμπάνης Βρίκιον 'Αριστείδης'' Δ. Καμπάνης
69 Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ζαν.Δ.Καμπάνης
70 Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Λορέντζ. Δ.Καμπάνης
71 Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122 Λεων.  Ζ. Καμπάνης
72 Βρίκιον 'Αριστείδης'' Μ. Καμπάνης
73 Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Καμπάνης
         
74 Καραουλάνης Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Διαμ.Καραουλάνης
75 Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ζαχ.Καραουλάνης
         
76 Καρκάκης Γεώργ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 Γεώργιος Καρκάκης
         
77 Καρυστινάκης  Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Γ.Καρυστινάκης
78 Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Ι. Καρυστινάκης
79 Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιδιοκτ. Λεων. Καρυστινάκης,  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
         
80 Κονδύλης Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Δ. Κονδύλης
81 Κούλουθρος Δ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Δ.Κούλουθρος
82 Κουτέλης Σταμ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 Σταμ.Κουτέλης
         
83 Κουτσούκος   Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Βασ.Κουτσούκος ο και πλοίαρχος.
84 Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Ν.Μ. Κουτσούκος
85 Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Αννεζιώ Ν. Κουτσούκου
         
86 Κυριακός Μιχ. Βρίκιον ' Κοραής'' Μιχ. Κυριακός
87 Κωστής  Πέτρ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Πέτρ. Κωστής ο και πλοίαρχος.
         
88 Κωτάκης   Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Νικόλαος Κωτάκης του Ι
89 Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάννης Κωτάκης του Ι
90 Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Ι.Κωτάκης
91 Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάν. Κωτάκης
92 Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Λέων. Ν. Κωττάκης
         
93 Λέκκας Γ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Γ.Λέκκας
94 Λογοθέτης Ιωάν. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Ιωάν. Λογοθέτης
95 Λοίζος Ν. Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
         
96 Λουκάς  Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Γ. Λουκάς
97 Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Λεων. Γ. Λουκάς 
98 Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Λεων.Γ. Λούκας
         
99 Λουκίσας  Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Θεοχ. Ι. Λουκίσας
100 Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Πέτρ. Ι. Λουκίσας
101 Βρίκιον 'Κωνσταντίνος'' ** τον. 224 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Πέτρος Ι. Λουκίσας
         
102 Λούλας Γ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Γ.Λούλας
         
103 Μαρής Βρίκιον 'Αριστείδης'' Α. Μαρής
104 Βρίκιον ' Ενωσις '' ** τον. 183 Ιδιοκτ.  και πλοίαρχος Ανδρ. Μαρής.
         
105 Μασαούτης  Ισ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ισ. Μασαούτης
106 Μουστάκα Ανδρ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Ανδρ. Μουστάκα
107 Μπενάς Ι. Γιαννούλης ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Ομόνοια''  ** τον. 130 Γιαννούλης Ιωαν. Μπενάς ο και πλοίαρχος
         
108 Μπιρίκος   Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Κων. Μπιρίκος και ο πλοίαρχος.
109 Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αντών.Μπιρίκος
110 Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Γεώργ. Μπιρίκος
111 Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ιωά.Μπιρίκος
112 Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ματθ.Μπιρίκος
113 Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ματθ.Μπιρίκος
114 Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Μιχ. Μπιρίκος
115 Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Μιχ. Μπιρίκος
116 Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Νικ. Μπιρίκος
         
117 Μπίστης Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Μαρούσα σύζ. Αυγ. Μπίστη
118 Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Σημ. Μπίστης
119 Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Στ.Μπίστης
120 Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Γεώργ.Μπίτσης
         
121 Μπληζιώτης   Βομβάρδα  ΄΄Λεωνίδας΄΄ ** τον. 30 Λεων. Μπληζιώτης και ο πλοίαρχος 
122 Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Μπληζιώτης ο και  Πλοίαρχος
123 Βρίκιον  '' Λεωνίδας ''  Ν.Α.Μπληζιώτης ο και  πλοίαρχος.
         
124 Μπομπούς Ιωάν. Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ιωάν.Μπομπούς
         
125 Μωραίτης   Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Νικ. Μωραίτης ο και πλοίαρχος.
126 Βρίκιον ' Ειρήνη΄΄  **  τον.  216 Γ. Μωραίτης και πλοίαρχος
127 Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Γεώργ. Μωραίτης
128 Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Λεων. Μωραίτης
         
129 Νεγραπόντες  Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Μιχ. Νεγραπόντες
130 Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Μ. Νεγρεπόντες
         
131 Ξανθός Λεον. Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 Λεον. Ξανθός
132 Ξενάκης Αλ. ο και πλοίαρχος . Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Αλ. Ξενάκης ο και πλοίαρχος .
         
133 Οικονομίδης  Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Γεώργ. Οικονομίδης
134 Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Γεώργ. Οικονομίδης
135 Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Γεώργιος Οικονομίδης
136 Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Γεώργ.Οικονομίδης
         
137 Παλαιοκρασάς  Ν. ο και πλοίαρχος Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ν. Παλαιοκρασάς ο και πλοίαρχος
138 Παπά Δημ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Δημ. Παπά
139 Παπασταματίου Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Παπασταματίου
         
140 Πασχάλη   Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234 Ορφανά  Πέτρ. Φιλ. Πασχάλη
141 Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Δ. Πασχάλης
142 Τσερνίκι ' Παναγία'' Δ. Πασχάλης
143 Τσερνίκι Λεωνίδας'' Δ. Πασχάλης
144 Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Πέτρος Δ. Πασχάλης
145 Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Δημ. Πασχάλης.
146 Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192  Δημ. Πασχάλης
147 Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Νικ. Μ.Πασχάλης
148 Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234  πλοίαρχος Νικ.Πασχάλης.
149 Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Π. Πασχάλης
         
150 Περλουρέντζος  Δημ. και ο πλοίαρχος. Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος' ** τον.30 Δημ. Περλουρέντζος και ο πλοίαρχος.
         
151 Πιάγκος Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Πιάγκος
152 Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136  πλοίαρχος Γιαν. Ι. Πιάγκος
153 Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 Γιάν. Ν. Πιάγκος
         
154 Πλάτων Ελ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Ελ.Πλάτων
155 Πλοίαρχος  Ανδρέου Ι. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 πλοίαρχος Ι. Ανδρέου.
         
156  Γουλανδρής   Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 πλοίαρχος Δ..Π. Γουλανδρής .
157 Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 πλοίαρχος Λεον. Γ. Γουλανδρης.
158 Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 πλοίαρχος Δημ. Ζ. Γουλανδρής
         
159 Πλοίαρχος  Δούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 πλοίαρχος Λέων Γ. Δούκας.
         
160  Εμπειρίκος  Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 πλοίαρχος Αριστ. Εμπειρίκος
161 Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 πλοίαρχος Λεων. Γ. Εμπειρίκος
162 Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 πλοίαρχος Ευστρ. Εμπειρίκος.
163 Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 πλοίαρχος Γεώργ. Μ. Εμπειρίκος.
164 Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 πλοίαρχος Νικ. Μ. Εμπειρίκος.
         
165 Πλοίαρχος  Καρκάκης Κ. Δημ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 πλοίαρχος Δημ. Κ. Καρκάκης.
166 Πλοίαρχος  Κουτέλης Φ. Νικ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 πλοίαρχος Νικ. Φ. Κουτέλης
167 Πλοίαρχος  Κουτσούκος Ν. Δ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 πλοίαρχος Δ.Ν. Κουτσούκος.
168 Πλοίαρχος  Λέκκας Γ.   Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 πλοίαρχος Γ. Λέκκας.
         
169   Λούκας  Βρίκιον ' Δωροθέα '' πλοίαρχος Α. Λούκας.      
170 Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 πλοίαρχος Αντ. Λούκας.
         
171 Πλοίαρχος  Ξανθός Λ. Μιχ..  Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 πλοίαρχος Μιχ.Λ. Ξανθός. 
172 Πλοίαρχος  Πιάγκος Ν. Γεώργ. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 πλοίαρχος Γεώργ. Ν. Πιάγκος .
173 Πλοίαρχος  Πολέμης Μιλτ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 πλοίαρχος Μιλτ. Πολέμης.
174 Πλοιαρχος  Ροίδης Ιωαν. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 πλοιαρχος Ιωαν. Ροίδης.
175 Πλοίαρχος  Χαδούλης Α. Ιωαν.  Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 πλοίαρχος Ιωαν. Α. Χαδούλης. 
176 Πλοίαρχος  Χαζάπης Δ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 πλοίαρχος Δ. Χαζάπης .
177 Πλοίαρχος Ανύσης Ιωάννης   Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 πλοίαρχος  Ιωάν. Ανύσης.
178 Πλοίαρχος Πασχάλης Ν. Αγγελής. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 πλοίαρχος Αγγελής Ν. Πασχάλης.
         
179 Πολέμη  Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Δημ. Πολέμη
180 Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 Ιδιοκτ.  Αυγ. Πολέμης
181 Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Λ.Δ. Πολέμης ο και  Πλοίαρχος
182 Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Δ.Α. Πολέμης
183 Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 Δημ Δ.  Πολέμης
184 Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Στ.Ζ.Πολέμης
185 Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Μιχαήλ Πολέμης
186 Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Δ.Ν. Πολέμης
187 Τσερνίκι ' Παναγία'' Ν.Πολέμης ο και πλοίαρχος
         
188 Πούλιος Δημ. Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Δημ. Πούλιος
189 Ραίσης Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν. Ραίσης
         
190 Ράλλιας Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Δημ.Ράλλιας
191 Πέραμα 'Αριστείδης'' Λεων. Ράλλιας
192 Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Φίλ. Ράλλιας
193 Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Φίλ. Ράλλιας
         
194 Σιγάλας  Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Ν.Σιγάλας
195 Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Π. Σιγάλας
         
196 Σκούταρης Σπ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σπ.Σκούταρης
197 Σκρινής Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Δ.Σκρινής
198 Σταματίου Δημ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Δημ.Σταματίου
         
199 Στεφάνου Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Δ.Στεφάνου
200 Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Π. Στεφάνου
         
201 Στουραίτης  Κ.   ( Καρύστιοι ). Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Κ. Στουραίτης   ( Καρύστιοι ).
202 Σύμπουρας Γ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Γ.Σύμπουρας ο και πλοίαρχος.
         
203 Τατάκης   Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Τατάκης ο και  πλοίαρχος
204 Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Δημ. Τατάκης ο και πλοίαρχος
205 Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Σταμ  Τατάκης
         
206 Τσατσόμοιρος  Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αγγ.Τσατσόμοιρος
207 Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Κωνστ.Τσατσόμοιρος
         
208 Τσουμέζης Δημ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Δημ Τσουμέζης
         
209 Φακής  Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Φρ.Φακής ο και  πλοίαρχος
210 Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Αυγ.Γ. Φακής ο και  Πλοίαρχος
211 Βρίκιον ' Αίας '' Μιχ. Φακής
212 Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 Φραντζ. Φακής
         
213 Φιλιππίδης Δ. Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Δ.Φιλιππίδης
         
214 Χαδούλης  Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Αντ.Χαδούλης  ο και  πλοίαρχος
215 Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Αντ.Χαδούλης ο και πλοίαρχος.
         
216 Χαζά  Στ.   ο και πλοίαρχος . Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Στ. Χαζά,  ο και πλοίαρχος .
         
217 Χαζάπης   Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Ιωάν.Χαζάπης ο και πλοίαρχος.
218 Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Γιάνν. Ν. Χαζάπης
         
219 Χατζηιωάννου Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Γ. Χατζηιωάννου
220 Βρίκιον ' Κοραής'' Γ. Χατζηιωάννου
221 Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
222 Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Ιωαν. Χατζηιωάννου  ο και  πλοίαρχος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ 2ος   Πολύ-ιδιοκτήτες -  Ατομικές ιδιοκτησίες κατά ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

16 από 2 πλοία   1 με 3  πλοία   2 από 4 πλοία    1 με  5 πλοία

 

  1857  -   ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
         
  ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΥ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
1 Γουλανδρής Ι. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Ι. Γουλανδρής
Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Ι. Γουλανδρής
         
2 Γουλανδρής Λ. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Λ. Γουλανδρής
Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Νικ. Λ. Γουλανδρής
         
3 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον ' Κοραής'' Λεων. Γουλανδρής
Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Λεων. Γουλανδρής
Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Λεων. Γουλανδρής
         
4 Γουλανδρής Μ. Ν. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Μ. Γουλανδρής
Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Νικ..Μ. Γουλανδρής
         
5 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Μιχ. Εμπειρίκος
Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Μιχ. Εμπειρίκος
Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 Μιχ. Εμπειρίκος
Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Μιχ. Εμπειρίκος
         
6 Λουκάς Γ. Λεων. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Λεων. Γ. Λουκάς 
Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Λεων.Γ. Λούκας
         
7 Λουκίσας Ι. Πέτρ. Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Πέτρ. Ι. Λουκίσας
Βρίκιον 'Κωνσταντίνος'' ** τον. 224 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Πέτρος Ι. Λουκίσας
         
8 Μαρής Α. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Α. Μαρής
Βρίκιον ' Ενωσις '' ** τον. 183 Ιδιοκτ.  και πλοίαρχος Ανδρ. Μαρής.
         
9 Μπιρίκος Ματθ.  Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ματθ.Μπιρίκος
Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ματθ.Μπιρίκος
         
10 Μπιρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Μιχ. Μπιρίκος
Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Μιχ. Μπιρίκος
         
11 Μωραίτης Γ. Βρίκιον ' Ειρήνη΄΄  **  τον.  216 Γ. Μωραίτης και πλοίαρχος
Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Γεώργ. Μωραίτης
         
12 Νεγραπόντες Μιχ. Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Μιχ. Νεγραπόντες
Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Μ. Νεγρεπόντες
         
13 Οικονομίδης Γεωρ. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Γεώργ. Οικονομίδης
Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Γεώργ. Οικονομίδης
Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Γεώργιος Οικονομίδης
Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Γεώργ.Οικονομίδης
         
14 Πασχάλης Δ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Δ. Πασχάλης
Τσερνίκι ' Παναγία'' Δ. Πασχάλης
Τσερνίκι Λεωνίδας'' Δ. Πασχάλης
Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Δημ. Πασχάλης.
Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192  Δημ. Πασχάλης
         
15 Πλοίαρχος  Λούκας  Α.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' πλοίαρχος Α. Λούκας.      
Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 πλοίαρχος Αντ. Λούκας.
         
16 Ράλλιας Φιλ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Φίλ. Ράλλιας
Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Φίλ. Ράλλιας
         
17 Τατάκης  Δημ Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Τατάκης ο και  πλοίαρχος
Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Δημ. Τατάκης ο και πλοίαρχος
         
18 Φακής  Φραντζ Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Φρ.Φακής ο και  πλοίαρχος
Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 Φραντζ. Φακής
         
19 Χαδούλης Αντ. Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Αντ.Χαδούλης  ο και  πλοίαρχος
Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Αντ.Χαδούλης ο και πλοίαρχος.
         
20 Χατζηιωάννου Γ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Γ. Χατζηιωάννου
Βρίκιον ' Κοραής'' Γ. Χατζηιωάννου
         

ΠΙΝΑΚΑΣ 3ος      Ιδιοκτήτες που ήταν συγχρόνως και ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ 

  1857  - ΣΥΝΟΛΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
         
  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
1 Αδάμης Δ. Ι. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Δ. Αδάμης
2 Αδάμης Δ. Ν. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ν.Δ.Αδάμης
3 Αικατερίνη Γιαν Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Αικατερίνη Γιαν
4 Ανδρέου Αγ. Δημ. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Δημ.Αγ.Ανδρέου
5 Ασημάκος  Δημ. ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Δημήτριος  Ασημάκος ο και πλοίαρχος
6 Ασημάκος Μιχ. Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Μιχ. Ασημάκος
7 Αστέρης Λεων.  ο και πλοίαρχος . Τσερνίκι Λεωνίδας'' Λεων.Αστέρης ο και πλοίαρχος .
8 Βάτης Ι.   ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον  '' Άγιος Ιωάννης '' Ι. Βάτης  ο  και  πλοίαρχος
9 Βογιατζίδης Ν. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ν. Βογιατζίδης
10 Βογιατζίδης Πανάγος Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Πανάγος Βογιατζίδης
11 Βολτής Θ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Θ.Βολτής
12 Βουλγαράκης Σ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σ.Βουλγαράκης
13 Γαλιάσος Ιωάν. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Ιωάν. Γαλιάσος
14 Γλυνός  Γ. Ν. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αριστείδης'' Ν.Γ. Γλυνός ο και πλοίαρχος.
15 Γουλανδρής  Δ. Ν. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Δ. Γουλανδρής ο και  πλοίαρχος
16 Γουλανδρής Α. Ν. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Α. Γουλανδρής
17 Γουλανδρής Αυγ. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Αυγ. Γουλανδρής
18 Γουλανδρής Γ. Λεον. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Λεον. Γ. Γουλανδρής
19 Γουλανδρής Δ. Ζαν. Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 Ζαν.Δ. Γουλανδρής
20 Γουλανδρης Δ. Ι. Βρίκιον ' Κοραής'' Ι.Δ. Γουλανδρης
21 Γουλανδρής Δ. Νικ. ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Ειρήνη   ** τον. 135 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Νικ. Δ. Γουλανδρής
22 Γουλανδρής Ζ. Τσερνίκι 'Μαρκος Μπότσαρης'' Ζ. Γουλανδρής
23 Γουλανδρής Ι. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Ι. Γουλανδρής
24 Γουλανδρής Ι. Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Ι. Γουλανδρής
25 Γουλανδρής Λ. Βασ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Βασ. Λ. Γουλανδρής ο και πλοίαρχος.
26 Γουλανδρής Λ. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Λ. Γουλανδρής
27 Γουλανδρής Λ. Νικ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Νικ. Λ. Γουλανδρής
28 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον ' Κοραής'' Λεων. Γουλανδρής
29 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Λεων. Γουλανδρής
30 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Λεων. Γουλανδρής
31 Γουλανδρής Μ. Ν. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Μ. Γουλανδρής
32 Γουλανδρής Μ. Νικ. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Νικ..Μ. Γουλανδρής
33 Γουλανδρής Π. Δημ. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Δημ.Π.Γουλανδρής
34 Γουλανδρής Πέτρος Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Πέτρος Γουλανδρής
35 Γούναρης  Ν. Γιαν.και πλοίαρχος Βρίκιον Σωκράτης ''  ** τον. 199 Γιαν. Ν. Γούναρης και πλοίαρχος
36 Γράφας  Αλ. Πέραμα 'Αριστείδης'' Αλ.Γράφας
37 Γράφας Λεων. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Λεων.Γράφας
38 Δαγιάσης Γ. Λεον.  Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Λεον. Γ. Δαγιάσης.
39 Δαπόντες Αυγ. Βρίκιον ' Αίας '' Αύγ. Δαπόντες
40 Δαπόντες Ζ. Δ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Δ.Ζ. Δαπόντες
41 Δασκαλάκης Γεωρ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Γεώργ.Δασκαλάκης ο και πλοίαρχος.
42 Δελαγραμμάτικας Φ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Φ. Δελαγραμμάτικας
43 Δούκας Ι. Αντ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21  Αντ. Ι. Δούκας
44 Εμπειρίκος Γ. Λεονάρδος Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λεονάρδος Γ. Εμπειρίκος
45 Εμπειρίκος Γ. Λουρέντζος Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λουρέντζος Γ. Εμπειρίκος
46 Εμπειρίκος Κωνστ. Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Κωνστ. Εμπειρίκος
47 Εμπειρίκος Ματθ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 Ματθ. Εμπειρίκος
48 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Μιχ. Εμπειρίκος
49 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Μιχ. Εμπειρίκος
50 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 Μιχ. Εμπειρίκος
51 Εμπειρίκος Μιχ. Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Μιχ. Εμπειρίκος
52 Εμπειρίκος Ν. Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 Ν. Εμπειρίκος
53 Εμπειρίκος Νικόλαος Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 Νικόλαος Εμπειρίκος
54 Ευριπιώτης Ελευθ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ελευθ.Ευριπιώτης
55 Ζαρμπής  Ιω. και ο πλοίαρχος Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος΄΄  ** τον. 55 Ιω. Ζαρμπής και ο πλοίαρχος
56 Ζαρμπής Γ. Κ. Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Κ.Γ. Ζαρμπής
57 Ζαρμπής Μ. Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
58 Ζαρμπής Μ. Αν. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Αν.Μ.Ζαρμπής
59 Ζαρμπής Μ. Ι. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Μ. Ζαρμπής
60 Ζαρμπής Ματθ. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Ματθ. Ζαρμπής
61 Θερμιώτης  Ι. ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ι. Θερμιώτης ο  και  πλοίαρχος
62 Καίρης  Δημ. ο και πλοίαρχος Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Δημ. Καίρης ο και πλοίαρχος
63 Καίρης Θεόδ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Θεόδ. Καίρης
64 Καίρης Μιχ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Μιχ. Καίρης
65 Κακορούχας Ν. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Ν.Κακορούχας
66 Καμπανάκης Αντων. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Αντων. Καμπανάκης
67 Καμπανάκης Λεων. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Λεων.Καμπανάκης
68 Καμπάνης Δ. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Δ. Καμπάνης
69 Καμπάνης Δ. Ζαν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ζαν.Δ.Καμπάνης
70 Καμπάνης Δ. Λορέντζ Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Λορέντζ. Δ.Καμπάνης
71 Καμπάνης Ζ. Λεων. Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122 Λεων.  Ζ. Καμπάνης
72 Καμπάνης Μ. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Μ. Καμπάνης
73 Καμπάνης Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Καμπάνης
74 Καραουλάνης Διαμ. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Διαμ.Καραουλάνης
75 Καραουλάνης Ζαχ. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ζαχ.Καραουλάνης
76 Καρκάκης Γεώργ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 Γεώργιος Καρκάκης
77 Καρυστινάκης Γ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Γ.Καρυστινάκης
78 Καρυστινάκης Ι. Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Ι. Καρυστινάκης
79 Καρυστινάκης Λεων.  Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιδιοκτ. Λεων. Καρυστινάκης,  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
80 Κονδύλης Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Δ. Κονδύλης
81 Κούλουθρος Δ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Δ.Κούλουθρος
82 Κουτέλης Σταμ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 Σταμ.Κουτέλης
83 Κουτσούκος  Βασ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Βασ.Κουτσούκος ο και πλοίαρχος.
84 Κουτσούκος Μ. Ν.  Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Ν.Μ. Κουτσούκος
85 Κουτσούκου Ν. Αννεζιώ Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Αννεζιώ Ν. Κουτσούκου
86 Κυριακός Μιχ. Βρίκιον ' Κοραής'' Μιχ. Κυριακός
87 Κωστής  Πέτρ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Πέτρ. Κωστής ο και πλοίαρχος.
88 Κωτάκης  Νικόλαος του Ι Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Νικόλαος Κωτάκης του Ι
89 Κωτάκης Ι. Ιωάννης Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάννης Κωτάκης του Ι
90 Κωτάκης Ι. Μ. Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Ι.Κωτάκης
91 Κωτάκης Ιωάν. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάν. Κωτάκης
92 Κωττάκης Ν. Λέων. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Λέων. Ν. Κωττάκης
93 Λέκκας Γ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Γ.Λέκκας
94 Λογοθέτης Ιωάν. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Ιωάν. Λογοθέτης
95 Λοίζος Ν. Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
96 Λουκάς Γ. Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Γ. Λουκάς
97 Λουκάς Γ. Λεων. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Λεων. Γ. Λουκάς 
98 Λούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Λεων.Γ. Λούκας
99 Λουκίσας Ι. Θεοχ. Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Θεοχ. Ι. Λουκίσας
100 Λουκίσας Ι. Πέτρ. Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Πέτρ. Ι. Λουκίσας
101 Λουκίσας Ι. Πέτρος ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Κωνσταντίνος'' ** τον. 224 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Πέτρος Ι. Λουκίσας
102 Λούλας Γ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Γ.Λούλας
103 Μαρής Α. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Α. Μαρής
104 Μαρής Ανδρ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον ' Ενωσις '' ** τον. 183 Ιδιοκτ.  και πλοίαρχος Ανδρ. Μαρής.
105 Μασαούτης  Ισ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ισ. Μασαούτης
106 Μουστάκα Ανδρ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Ανδρ. Μουστάκα
107 Μπενάς Ι. Γιαννούλης ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Ομόνοια''  ** τον. 130 Γιαννούλης Ιωαν. Μπενάς ο και πλοίαρχος
108 Μπιρίκος  Κων. και ο πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Κων. Μπιρίκος και ο πλοίαρχος.
109 Μπιρίκος Αντών. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αντών.Μπιρίκος
110 Μπιρίκος Γεώργ. Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Γεώργ. Μπιρίκος
111 Μπιρίκος Ιωά. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ιωά.Μπιρίκος
112 Μπιρίκος Ματθ.  Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ματθ.Μπιρίκος
113 Μπιρίκος Ματθ.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ματθ.Μπιρίκος
114 Μπιρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Μιχ. Μπιρίκος
115 Μπιρίκος Μιχ. Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Μιχ. Μπιρίκος
116 Μπιρίκος Νικ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Νικ. Μπιρίκος
117 Μπίστη Μαρούσα σύζ. Αυγ. Μπίστη Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Μαρούσα σύζ. Αυγ. Μπίστη
118 Μπίστης Σημ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Σημ. Μπίστης
119 Μπίστης Στ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Στ.Μπίστης
120 Μπίτσης Γεώργ. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Γεώργ.Μπίτσης
121 Μπληζιώτης  Λεων. και ο πλοίαρχος  Βομβάρδα  ΄΄Λεωνίδας΄΄ ** τον. 30 Λεων. Μπληζιώτης και ο πλοίαρχος 
122 Μπληζιώτης  Μ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Μπληζιώτης ο και  Πλοίαρχος
123 Μπληζιώτης Α. Ν. ο και  πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Λεωνίδας ''  Ν.Α.Μπληζιώτης ο και  πλοίαρχος.
124 Μπομπούς Ιωάν. Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ιωάν.Μπομπούς
125 Μωραίτης  Νικ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Νικ. Μωραίτης ο και πλοίαρχος.
126 Μωραίτης Γ. και πλοίαρχος Βρίκιον ' Ειρήνη΄΄  **  τον.  216 Γ. Μωραίτης και πλοίαρχος
127 Μωραίτης Γεώργ. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Γεώργ. Μωραίτης
128 Μωραίτης Λεων. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Λεων. Μωραίτης
129 Νεγραπόντες Μιχ. Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Μιχ. Νεγραπόντες
130 Νεγρεπόντες Μ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Μ. Νεγρεπόντες
131 Ξανθός Λεον. Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 Λεον. Ξανθός
132 Ξενάκης Αλ. ο και πλοίαρχος . Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Αλ. Ξενάκης ο και πλοίαρχος .
133 Οικονομίδης Γεωρ. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Γεώργ. Οικονομίδης
134 Οικονομίδης Γεωρ. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Γεώργ. Οικονομίδης
135 Οικονομίδης Γεώργ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Γεώργιος Οικονομίδης
136 Οικονομίδης Γέωργ. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Γεώργ.Οικονομίδης
137 Παλαιοκρασάς  Ν. ο και πλοίαρχος Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ν. Παλαιοκρασάς ο και πλοίαρχος
138 Παπά Δημ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Δημ. Παπά
139 Παπασταματίου Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Παπασταματίου
140 Πασχάλη   Φιλ .Πέτρ. Ορφανα Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234 Ορφανά  Πέτρ. Φιλ. Πασχάλη
141 Πασχάλη ς Δ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Δ. Πασχάλης
142 Πασχάλης  Δ. Τσερνίκι ' Παναγία'' Δ. Πασχάλης
143 Πασχάλης  Δ. Τσερνίκι Λεωνίδας'' Δ. Πασχάλης
144 Πασχάλης  Δ. Πέτρος Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Πέτρος Δ. Πασχάλης
145 Πασχάλης  Δημ. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Δημ. Πασχάλης.
146 Πασχάλης  Δημ. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192  Δημ. Πασχάλης
147 Πασχάλης  Μ. Νικ. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Νικ. Μ.Πασχάλης
148 Πασχάλης  Νικ. Πλοιαρχος Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234  πλοίαρχος Νικ.Πασχάλης.
149 Πασχάλης  Π. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Π. Πασχάλης
150 Περλουρέντζος  Δημ. και ο πλοίαρχος. Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος' ** τον.30 Δημ. Περλουρέντζος και ο πλοίαρχος.
151 Πιάγκος Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Πιάγκος
152 Πιάγκος Ι. Γιαν. πλοίαρχος Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136  πλοίαρχος Γιαν. Ι. Πιάγκος
153 Πιάγκος Ν. Γιάν. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 Γιάν. Ν. Πιάγκος
154 Πλάτων Ελ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Ελ.Πλάτων
155 Πλοίαρχος  Ανδρέου Ι. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 πλοίαρχος Ι. Ανδρέου.
156 Πλοίαρχος  Γουλανδρής  Π. Δ. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 πλοίαρχος Δ..Π. Γουλανδρής .
157 Πλοίαρχος  Γουλανδρης Γ. Λεον. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 πλοίαρχος Λεον. Γ. Γουλανδρης.
158 Πλοίαρχος  Γουλανδρής Ζ. Δημ. Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 πλοίαρχος Δημ. Ζ. Γουλανδρής
159 Πλοίαρχος  Δούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 πλοίαρχος Λέων Γ. Δούκας.
160 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Αριστ. Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 πλοίαρχος Αριστ. Εμπειρίκος
161 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 πλοίαρχος Λεων. Γ. Εμπειρίκος
162 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Ευστρ. Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 πλοίαρχος Ευστρ. Εμπειρίκος.
163 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Γεώργ. Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 πλοίαρχος Γεώργ. Μ. Εμπειρίκος.
164 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Νικ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 πλοίαρχος Νικ. Μ. Εμπειρίκος.
165 Πλοίαρχος  Καρκάκης Κ. Δημ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 πλοίαρχος Δημ. Κ. Καρκάκης.
166 Πλοίαρχος  Κουτέλης Φ. Νικ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 πλοίαρχος Νικ. Φ. Κουτέλης
167 Πλοίαρχος  Κουτσούκος Ν. Δ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 πλοίαρχος Δ.Ν. Κουτσούκος.
168 Πλοίαρχος  Λέκκας Γ.   Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 πλοίαρχος Γ. Λέκκας.
169 Πλοίαρχος  Λούκας  Α.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' πλοίαρχος Α. Λούκας.      
170 Πλοίαρχος  Λούκας Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 πλοίαρχος Αντ. Λούκας.
171 Πλοίαρχος  Ξανθός Λ. Μιχ..  Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 πλοίαρχος Μιχ.Λ. Ξανθός. 
172 Πλοίαρχος  Πιάγκος Ν. Γεώργ. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 πλοίαρχος Γεώργ. Ν. Πιάγκος .
173 Πλοίαρχος  Πολέμης Μιλτ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 πλοίαρχος Μιλτ. Πολέμης.
174 Πλοιαρχος  Ροίδης Ιωαν. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 πλοιαρχος Ιωαν. Ροίδης.
175 Πλοίαρχος  Χαδούλης Α. Ιωαν.  Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 πλοίαρχος Ιωαν. Α. Χαδούλης. 
176 Πλοίαρχος  Χαζάπης Δ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 πλοίαρχος Δ. Χαζάπης .
177 Πλοίαρχος Ανύσης Ιωάννης   Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 πλοίαρχος  Ιωάν. Ανύσης.
178 Πλοίαρχος Πασχάλης Ν. Αγγελής. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 πλοίαρχος Αγγελής Ν. Πασχάλης.
179 Πολέμη Δημ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Δημ. Πολέμη
180 Πολέμης   Αυγ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 Ιδιοκτ.  Αυγ. Πολέμης
181 Πολέμης  Δ. Λ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Λ.Δ. Πολέμης ο και  Πλοίαρχος
182 Πολέμης Α. Δ. Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Δ.Α. Πολέμης
183 Πολέμης Δ. Δημ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 Δημ Δ.  Πολέμης
184 Πολέμης Ζ. Στ. Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Στ.Ζ.Πολέμης
185 Πολέμης Μιχαήλ Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Μιχαήλ Πολέμης
186 Πολέμης Ν. Δ. Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Δ.Ν. Πολέμης
187 Πολέμης Ν. ο και πλοίαρχος Τσερνίκι ' Παναγία'' Ν.Πολέμης ο και πλοίαρχος
188 Πούλιος Δημ. Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Δημ. Πούλιος
189 Ραίσης Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν. Ραίσης
190 Ράλλιας Δημ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Δημ.Ράλλιας
191 Ράλλιας Λεων. Πέραμα 'Αριστείδης'' Λεων. Ράλλιας
192 Ράλλιας Φιλ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Φίλ. Ράλλιας
193 Ράλλιας Φιλ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Φίλ. Ράλλιας
194 Σιγάλας Ν. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Ν.Σιγάλας
195 Σιγάλας Π. Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Π. Σιγάλας
196 Σκούταρης Σπ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σπ.Σκούταρης
197 Σκρινής Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Δ.Σκρινής
198 Σταματίου Δημ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Δημ.Σταματίου
199 Στεφάνου Δ. Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Δ.Στεφάνου
200 Στεφάνου Π. Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Π. Στεφάνου
201 Στουραίτης  Κ.   ( Καρύστιοι ). Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Κ. Στουραίτης   ( Καρύστιοι ).
202 Σύμπουρας Γ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Γ.Σύμπουρας ο και πλοίαρχος.
203 Τατάκης  Δ. ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Τατάκης ο και  πλοίαρχος
204 Τατάκης  Δημ. ο και πλοίαρχος Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Δημ. Τατάκης ο και πλοίαρχος
205 Τατάκης Σταμ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Σταμ  Τατάκης
206 Τσατσόμοιρος Αγγ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αγγ.Τσατσόμοιρος
207 Τσατσόμοιρος Κωνστ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Κωνστ.Τσατσόμοιρος
208 Τσουμέζης Δημ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Δημ Τσουμέζης
209 Φακής  Φρ. ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Φρ.Φακής ο και  πλοίαρχος
210 Φακής Γ. Αυγ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Αυγ.Γ. Φακής ο και  Πλοίαρχος
211 Φακής Μιχ. Βρίκιον ' Αίας '' Μιχ. Φακής
212 Φακής Φραντζ. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 Φραντζ. Φακής
213 Φιλιππίδης Δ. Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Δ.Φιλιππίδης
214 Χαδούλης Αντ.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Αντ.Χαδούλης  ο και  πλοίαρχος
215 Χαδούλης Αντ.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Αντ.Χαδούλης ο και πλοίαρχος.
216 Χαζά  Στ.   ο και πλοίαρχος . Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Στ. Χαζά,  ο και πλοίαρχος .
217 Χαζάπης  Ιωάν. ο και πλοίαρχος. Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Ιωάν.Χαζάπης ο και πλοίαρχος.
218 Χαζάπης Ν. Γιάνν. Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Γιάνν. Ν. Χαζάπης
219 Χατζηιωάννου Γ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Γ. Χατζηιωάννου
220 Χατζηιωάννου Γ. Βρίκιον ' Κοραής'' Γ. Χατζηιωάννου
221 Χατζηιωάννου Γ. Ιωαν.  ο και πλοίαρχος Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
222 Χατζηιωάννου Ιωαν.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Ιωαν. Χατζηιωάννου  ο και  πλοίαρχος

ΠΙΝΑΚΑΣ 4ος    Ιδιοκτήτες απλοί

  1857      
         
  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
1 Αδάμης Δ. Ι. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Δ. Αδάμης
2 Αδάμης Δ. Ν. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ν.Δ.Αδάμης
3 Αικατερίνη Γιαν Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Αικατερίνη Γιαν
4 Ανδρέου Αγ. Δημ. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Δημ.Αγ.Ανδρέου
5 Ασημάκος  Δημ. ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Δημήτριος  Ασημάκος ο και πλοίαρχος
6 Ασημάκος Μιχ. Βρίκιον 'Παναγία'' ** τον 119 Μιχ. Ασημάκος
7 Αστέρης Λεων.  ο και πλοίαρχος . Τσερνίκι Λεωνίδας'' Λεων.Αστέρης ο και πλοίαρχος .
8 Βάτης Ι.   ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον  '' Άγιος Ιωάννης '' Ι. Βάτης  ο  και  πλοίαρχος
9 Βογιατζίδης Ν. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ν. Βογιατζίδης
10 Βογιατζίδης Πανάγος Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Πανάγος Βογιατζίδης
11 Βολτής Θ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Θ.Βολτής
12 Βουλγαράκης Σ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σ.Βουλγαράκης
13 Γαλιάσος Ιωάν. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Ιωάν. Γαλιάσος
14 Γλυνός  Γ. Ν. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αριστείδης'' Ν.Γ. Γλυνός ο και πλοίαρχος.
15 Γουλανδρής  Δ. Ν. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Δ. Γουλανδρής ο και  πλοίαρχος
16 Γουλανδρής Α. Ν. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Α. Γουλανδρής
17 Γουλανδρής Αυγ. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Αυγ. Γουλανδρής
18 Γουλανδρής Γ. Λεον. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Λεον. Γ. Γουλανδρής
19 Γουλανδρής Δ. Ζαν. Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 Ζαν.Δ. Γουλανδρής
20 Γουλανδρης Δ. Ι. Βρίκιον ' Κοραής'' Ι.Δ. Γουλανδρης
21 Γουλανδρής Δ. Νικ. ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Ειρήνη   ** τον. 135 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Νικ. Δ. Γουλανδρής
22 Γουλανδρής Ζ. Τσερνίκι 'Μαρκος Μπότσαρης'' Ζ. Γουλανδρής
23 Γουλανδρής Ι. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Ι. Γουλανδρής
24 Γουλανδρής Ι. Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Ι. Γουλανδρής
25 Γουλανδρής Λ. Βασ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Βασ. Λ. Γουλανδρής ο και πλοίαρχος.
26 Γουλανδρής Λ. Ν. Βρίκιον 'Ευτυχία ''  ** τον.207 Ν.Λ. Γουλανδρής
27 Γουλανδρής Λ. Νικ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Νικ. Λ. Γουλανδρής
28 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον ' Κοραής'' Λεων. Γουλανδρής
29 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Λεων. Γουλανδρής
30 Γουλανδρής Λεων. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Λεων. Γουλανδρής
31 Γουλανδρής Μ. Ν. Βρίκιον ' Κοραής'' Ν.Μ. Γουλανδρής
32 Γουλανδρής Μ. Νικ. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Νικ..Μ. Γουλανδρής
33 Γουλανδρής Π. Δημ. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Δημ.Π.Γουλανδρής
34 Γουλανδρής Πέτρος Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 Πέτρος Γουλανδρής
35 Γούναρης  Ν. Γιαν.και πλοίαρχος Βρίκιον Σωκράτης ''  ** τον. 199 Γιαν. Ν. Γούναρης και πλοίαρχος
36 Γράφας  Αλ. Πέραμα 'Αριστείδης'' Αλ.Γράφας
37 Γράφας Λεων. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Λεων.Γράφας
38 Δαγιάσης Γ. Λεον.  Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Λεον. Γ. Δαγιάσης.
39 Δαπόντες Αυγ. Βρίκιον ' Αίας '' Αύγ. Δαπόντες
40 Δαπόντες Ζ. Δ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Δ.Ζ. Δαπόντες
41 Δασκαλάκης Γεωρ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα ' Αγ. Ιωάννης'' Γεώργ.Δασκαλάκης ο και πλοίαρχος.
42 Δελαγραμμάτικας Φ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Φ. Δελαγραμμάτικας
43 Δούκας Ι. Αντ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21  Αντ. Ι. Δούκας
44 Εμπειρίκος Γ. Λεονάρδος Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λεονάρδος Γ. Εμπειρίκος
45 Εμπειρίκος Γ. Λουρέντζος Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Λουρέντζος Γ. Εμπειρίκος
46 Εμπειρίκος Κωνστ. Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Κωνστ. Εμπειρίκος
47 Εμπειρίκος Ματθ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 Ματθ. Εμπειρίκος
48 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Μιχ. Εμπειρίκος
49 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Μιχ. Εμπειρίκος
50 Εμπειρίκος Μιχ. Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 Μιχ. Εμπειρίκος
51 Εμπειρίκος Μιχ. Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Μιχ. Εμπειρίκος
52 Εμπειρίκος Ν. Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 Ν. Εμπειρίκος
53 Εμπειρίκος Νικόλαος Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 Νικόλαος Εμπειρίκος
54 Ευριπιώτης Ελευθ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ελευθ.Ευριπιώτης
55 Ζαρμπής  Ιω. και ο πλοίαρχος Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος΄΄  ** τον. 55 Ιω. Ζαρμπής και ο πλοίαρχος
56 Ζαρμπής Γ. Κ. Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Κ.Γ. Ζαρμπής
57 Ζαρμπής Μ. Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
58 Ζαρμπής Μ. Αν. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Αν.Μ.Ζαρμπής
59 Ζαρμπής Μ. Ι. Βομβάρδα 'Άγιος Νικόλαος'' Ι.Μ. Ζαρμπής
60 Ζαρμπής Ματθ. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Ματθ. Ζαρμπής
61 Θερμιώτης  Ι. ο  και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ι. Θερμιώτης ο  και  πλοίαρχος
62 Καίρης  Δημ. ο και πλοίαρχος Βομβάρδα  'Αγ. Ιωάννης''  ** τον. 37 Δημ. Καίρης ο και πλοίαρχος
63 Καίρης Θεόδ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Θεόδ. Καίρης
64 Καίρης Μιχ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Μιχ. Καίρης
65 Κακορούχας Ν. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Ν.Κακορούχας
66 Καμπανάκης Αντων. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Αντων. Καμπανάκης
67 Καμπανάκης Λεων. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136 Λεων.Καμπανάκης
68 Καμπάνης Δ. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Δ. Καμπάνης
69 Καμπάνης Δ. Ζαν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ζαν.Δ.Καμπάνης
70 Καμπάνης Δ. Λορέντζ Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Λορέντζ. Δ.Καμπάνης
71 Καμπάνης Ζ. Λεων. Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122 Λεων.  Ζ. Καμπάνης
72 Καμπάνης Μ. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Μ. Καμπάνης
73 Καμπάνης Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν.Καμπάνης
74 Καραουλάνης Διαμ. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Διαμ.Καραουλάνης
75 Καραουλάνης Ζαχ. Τσερνίκι 'Ποσειδών'' Ζαχ.Καραουλάνης
76 Καρκάκης Γεώργ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 Γεώργιος Καρκάκης
77 Καρυστινάκης Γ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Γ.Καρυστινάκης
78 Καρυστινάκης Ι. Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Ι. Καρυστινάκης
79 Καρυστινάκης Λεων.  Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιδιοκτ. Λεων. Καρυστινάκης,  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
80 Κονδύλης Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Δ. Κονδύλης
81 Κούλουθρος Δ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Δ.Κούλουθρος
82 Κουτέλης Σταμ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 Σταμ.Κουτέλης
83 Κουτσούκος  Βασ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Άνδρος''  ** τον. 161 Βασ.Κουτσούκος ο και πλοίαρχος.
84 Κουτσούκος Μ. Ν.  Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Ν.Μ. Κουτσούκος
85 Κουτσούκου Ν. Αννεζιώ Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Αννεζιώ Ν. Κουτσούκου
86 Κυριακός Μιχ. Βρίκιον ' Κοραής'' Μιχ. Κυριακός
87 Κωστής  Πέτρ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Πέτρ. Κωστής ο και πλοίαρχος.
88 Κωτάκης  Νικόλαος του Ι Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Νικόλαος Κωτάκης του Ι
89 Κωτάκης Ι. Ιωάννης Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάννης Κωτάκης του Ι
90 Κωτάκης Ι. Μ. Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Ι.Κωτάκης
91 Κωτάκης Ιωάν. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Ιωάν. Κωτάκης
92 Κωττάκης Ν. Λέων. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 Λέων. Ν. Κωττάκης
93 Λέκκας Γ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Γ.Λέκκας
94 Λογοθέτης Ιωάν. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 Ιωάν. Λογοθέτης
95 Λοίζος Ν. Τσερνίκι 'Ερατώ'' Ν. Λοίζος, Μ. Ζαρμπής
96 Λουκάς Γ. Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Γ. Λουκάς
97 Λουκάς Γ. Λεων. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Λεων. Γ. Λουκάς 
98 Λούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Λεων.Γ. Λούκας
99 Λουκίσας Ι. Θεοχ. Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Θεοχ. Ι. Λουκίσας
100 Λουκίσας Ι. Πέτρ. Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 Πέτρ. Ι. Λουκίσας
101 Λουκίσας Ι. Πέτρος ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Κωνσταντίνος'' ** τον. 224 Ιδιοκτ. και πλοίαρχος Πέτρος Ι. Λουκίσας
102 Λούλας Γ. Βρίκιον ' Δωροθέα '' Γ.Λούλας
103 Μαρής Α. Βρίκιον 'Αριστείδης'' Α. Μαρής
104 Μαρής Ανδρ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον ' Ενωσις '' ** τον. 183 Ιδιοκτ.  και πλοίαρχος Ανδρ. Μαρής.
105 Μασαούτης  Ισ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Ισ. Μασαούτης
106 Μουστάκα Ανδρ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα 'Αγ. Νικόλαος'' Ανδρ. Μουστάκα
107 Μπενάς Ι. Γιαννούλης ο και πλοίαρχος Βρίκιον 'Ομόνοια''  ** τον. 130 Γιαννούλης Ιωαν. Μπενάς ο και πλοίαρχος
108 Μπιρίκος  Κων. και ο πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Κων. Μπιρίκος και ο πλοίαρχος.
109 Μπιρίκος Αντών. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αντών.Μπιρίκος
110 Μπιρίκος Γεώργ. Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Γεώργ. Μπιρίκος
111 Μπιρίκος Ιωά. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ιωά.Μπιρίκος
112 Μπιρίκος Ματθ.  Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Ματθ.Μπιρίκος
113 Μπιρίκος Ματθ.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' Ματθ.Μπιρίκος
114 Μπιρίκος Μιχ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Μιχ. Μπιρίκος
115 Μπιρίκος Μιχ. Βρίκιον ' Αφροδίτη ΄΄ Μιχ. Μπιρίκος
116 Μπιρίκος Νικ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Νικ. Μπιρίκος
117 Μπίστη Μαρούσα σύζ. Αυγ. Μπίστη Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Μαρούσα σύζ. Αυγ. Μπίστη
118 Μπίστης Σημ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Σημ. Μπίστης
119 Μπίστης Στ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Στ.Μπίστης
120 Μπίτσης Γεώργ. Βρίκιον Ευαγγελίστρια''  ** τον. 135 Γεώργ.Μπίτσης
121 Μπληζιώτης  Λεων. και ο πλοίαρχος  Βομβάρδα  ΄΄Λεωνίδας΄΄ ** τον. 30 Λεων. Μπληζιώτης και ο πλοίαρχος 
122 Μπληζιώτης  Μ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Μ.Μπληζιώτης ο και  Πλοίαρχος
123 Μπληζιώτης Α. Ν. ο και  πλοίαρχος. Βρίκιον  '' Λεωνίδας ''  Ν.Α.Μπληζιώτης ο και  πλοίαρχος.
124 Μπομπούς Ιωάν. Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ιωάν.Μπομπούς
125 Μωραίτης  Νικ. ο και πλοίαρχος. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Νικ. Μωραίτης ο και πλοίαρχος.
126 Μωραίτης Γ. και πλοίαρχος Βρίκιον ' Ειρήνη΄΄  **  τον.  216 Γ. Μωραίτης και πλοίαρχος
127 Μωραίτης Γεώργ. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Γεώργ. Μωραίτης
128 Μωραίτης Λεων. Βρίκιον 'Λεωνίδας''  **  τον.194 Λεων. Μωραίτης
129 Νεγραπόντες Μιχ. Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Μιχ. Νεγραπόντες
130 Νεγρεπόντες Μ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Μ. Νεγρεπόντες
131 Ξανθός Λεον. Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 Λεον. Ξανθός
132 Ξενάκης Αλ. ο και πλοίαρχος . Βρίκιον 'Ευτυχία''  ** τον. 122  Αλ. Ξενάκης ο και πλοίαρχος .
133 Οικονομίδης Γεωρ. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Γεώργ. Οικονομίδης
134 Οικονομίδης Γεωρ. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Γεώργ. Οικονομίδης
135 Οικονομίδης Γεώργ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Γεώργιος Οικονομίδης
136 Οικονομίδης Γέωργ. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192 Γεώργ.Οικονομίδης
137 Παλαιοκρασάς  Ν. ο και πλοίαρχος Τσερνίκι 'Αγιος Στέφανος'' Ν. Παλαιοκρασάς ο και πλοίαρχος
138 Παπά Δημ. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Δημ. Παπά
139 Παπασταματίου Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Αντ. Παπασταματίου
140 Πασχάλη   Φιλ .Πέτρ. Ορφανα Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234 Ορφανά  Πέτρ. Φιλ. Πασχάλη
141 Πασχάλη ς Δ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Δ. Πασχάλης
142 Πασχάλης  Δ. Τσερνίκι ' Παναγία'' Δ. Πασχάλης
143 Πασχάλης  Δ. Τσερνίκι Λεωνίδας'' Δ. Πασχάλης
144 Πασχάλης  Δ. Πέτρος Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Πέτρος Δ. Πασχάλης
145 Πασχάλης  Δημ. Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 328 Δημ. Πασχάλης.
146 Πασχάλης  Δημ. Βρίκιον 'Αγ, Νικόλαος''  ** τον. 192  Δημ. Πασχάλης
147 Πασχάλης  Μ. Νικ. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 Νικ. Μ.Πασχάλης
148 Πασχάλης  Νικ. Πλοιαρχος Βρίκιον 'Χαρίκλεια''  τον. 234  πλοίαρχος Νικ.Πασχάλης.
149 Πασχάλης  Π. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Π. Πασχάλης
150 Περλουρέντζος  Δημ. και ο πλοίαρχος. Βομβάρδα  ' Αγιος Νικόλαος' ** τον.30 Δημ. Περλουρέντζος και ο πλοίαρχος.
151 Πιάγκος Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Πιάγκος
152 Πιάγκος Ι. Γιαν. πλοίαρχος Βρίκιον 'Ενωσις΄΄  ** τον. 136  πλοίαρχος Γιαν. Ι. Πιάγκος
153 Πιάγκος Ν. Γιάν. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 Γιάν. Ν. Πιάγκος
154 Πλάτων Ελ. Βρίκιον  'Άγιος Ιωάννης    ο Πρόδρομος Ελ.Πλάτων
155 Πλοίαρχος  Ανδρέου Ι. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 πλοίαρχος Ι. Ανδρέου.
156 Πλοίαρχος  Γουλανδρής  Π. Δ. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 πλοίαρχος Δ..Π. Γουλανδρής .
157 Πλοίαρχος  Γουλανδρης Γ. Λεον. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 πλοίαρχος Λεον. Γ. Γουλανδρης.
158 Πλοίαρχος  Γουλανδρής Ζ. Δημ. Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 πλοίαρχος Δημ. Ζ. Γουλανδρής
159 Πλοίαρχος  Δούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 πλοίαρχος Λέων Γ. Δούκας.
160 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Αριστ. Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 πλοίαρχος Αριστ. Εμπειρίκος
161 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 πλοίαρχος Λεων. Γ. Εμπειρίκος
162 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Ευστρ. Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 πλοίαρχος Ευστρ. Εμπειρίκος.
163 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Γεώργ. Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 πλοίαρχος Γεώργ. Μ. Εμπειρίκος.
164 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Νικ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 πλοίαρχος Νικ. Μ. Εμπειρίκος.
165 Πλοίαρχος  Καρκάκης Κ. Δημ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 πλοίαρχος Δημ. Κ. Καρκάκης.
166 Πλοίαρχος  Κουτέλης Φ. Νικ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 πλοίαρχος Νικ. Φ. Κουτέλης
167 Πλοίαρχος  Κουτσούκος Ν. Δ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 πλοίαρχος Δ.Ν. Κουτσούκος.
168 Πλοίαρχος  Λέκκας Γ.   Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 πλοίαρχος Γ. Λέκκας.
169 Πλοίαρχος  Λούκας  Α.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' πλοίαρχος Α. Λούκας.      
170 Πλοίαρχος  Λούκας Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 πλοίαρχος Αντ. Λούκας.
171 Πλοίαρχος  Ξανθός Λ. Μιχ..  Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 πλοίαρχος Μιχ.Λ. Ξανθός. 
172 Πλοίαρχος  Πιάγκος Ν. Γεώργ. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 πλοίαρχος Γεώργ. Ν. Πιάγκος .
173 Πλοίαρχος  Πολέμης Μιλτ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 πλοίαρχος Μιλτ. Πολέμης.
174 Πλοιαρχος  Ροίδης Ιωαν. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 πλοιαρχος Ιωαν. Ροίδης.
175 Πλοίαρχος  Χαδούλης Α. Ιωαν.  Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 πλοίαρχος Ιωαν. Α. Χαδούλης. 
176 Πλοίαρχος  Χαζάπης Δ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 πλοίαρχος Δ. Χαζάπης .
177 Πλοίαρχος Ανύσης Ιωάννης   Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 πλοίαρχος  Ιωάν. Ανύσης.
178 Πλοίαρχος Πασχάλης Ν. Αγγελής. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 πλοίαρχος Αγγελής Ν. Πασχάλης.
179 Πολέμη Δημ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 Δημ. Πολέμη
180 Πολέμης   Αυγ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 Ιδιοκτ.  Αυγ. Πολέμης
181 Πολέμης  Δ. Λ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Λ.Δ. Πολέμης ο και  Πλοίαρχος
182 Πολέμης Α. Δ. Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Δ.Α. Πολέμης
183 Πολέμης Δ. Δημ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 Δημ Δ.  Πολέμης
184 Πολέμης Ζ. Στ. Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Στ.Ζ.Πολέμης
185 Πολέμης Μιχαήλ Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 Μιχαήλ Πολέμης
186 Πολέμης Ν. Δ. Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Δ.Ν. Πολέμης
187 Πολέμης Ν. ο και πλοίαρχος Τσερνίκι ' Παναγία'' Ν.Πολέμης ο και πλοίαρχος
188 Πούλιος Δημ. Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Δημ. Πούλιος
189 Ραίσης Ν. Βρίκιον 'Θεόφιλος Καίρης'' Ν. Ραίσης
190 Ράλλιας Δημ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Δημ.Ράλλιας
191 Ράλλιας Λεων. Πέραμα 'Αριστείδης'' Λεων. Ράλλιας
192 Ράλλιας Φιλ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Φίλ. Ράλλιας
193 Ράλλιας Φιλ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 Φίλ. Ράλλιας
194 Σιγάλας Ν. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Ν.Σιγάλας
195 Σιγάλας Π. Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 Π. Σιγάλας
196 Σκούταρης Σπ. Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Σπ.Σκούταρης
197 Σκρινής Δ. Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας '' Δ.Σκρινής
198 Σταματίου Δημ. Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 Δημ.Σταματίου
199 Στεφάνου Δ. Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Δ.Στεφάνου
200 Στεφάνου Π. Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Π. Στεφάνου
201 Στουραίτης  Κ.   ( Καρύστιοι ). Τρεχαντήρι 'Παναγία'' Κ. Στουραίτης   ( Καρύστιοι ).
202 Σύμπουρας Γ. ο και πλοίαρχος. Πέραμα 'Αγιος Νικόλαος'' Γ.Σύμπουρας ο και πλοίαρχος.
203 Τατάκης  Δ. ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ιωάννης '' Δ. Τατάκης ο και  πλοίαρχος
204 Τατάκης  Δημ. ο και πλοίαρχος Γολέττα 'Αγιος Νικόλαος΄΄ ** τον. 49 Δημ. Τατάκης ο και πλοίαρχος
205 Τατάκης Σταμ. Μαρτιγοσακολεβα-Τράτα ' Παναγία η Σπηλαιώτισσα΄΄ Σταμ  Τατάκης
206 Τσατσόμοιρος Αγγ. Βρίκιον  '' Λεωνίδας '' Αγγ.Τσατσόμοιρος
207 Τσατσόμοιρος Κωνστ. Τσερνίκι ' Αγ. Παρασκευή'' Κωνστ.Τσατσόμοιρος
208 Τσουμέζης Δημ. Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 Δημ Τσουμέζης
209 Φακής  Φρ. ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Άγιος Ανδρέας΄΄ Φρ.Φακής ο και  πλοίαρχος
210 Φακής Γ. Αυγ. ο και  Πλοίαρχος Βομβάρδα 'Ευτυχία '' Αυγ.Γ. Φακής ο και  Πλοίαρχος
211 Φακής Μιχ. Βρίκιον ' Αίας '' Μιχ. Φακής
212 Φακής Φραντζ. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 Φραντζ. Φακής
213 Φιλιππίδης Δ. Βομβάρδα  'Άγιος Γεώργιος'' Δ.Φιλιππίδης
214 Χαδούλης Αντ.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Ρόδον το Αμάραντον '' Αντ.Χαδούλης  ο και  πλοίαρχος
215 Χαδούλης Αντ.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Μιλτιάδης '' Αντ.Χαδούλης ο και πλοίαρχος.
216 Χαζά  Στ.   ο και πλοίαρχος . Γολέττα  ''Καλλιόπη'' τον. 79 Στ. Χαζά,  ο και πλοίαρχος .
217 Χαζάπης  Ιωάν. ο και πλοίαρχος. Γολέττα 'Πολυξένη΄΄  ** τον. 34 Ιωάν.Χαζάπης ο και πλοίαρχος.
218 Χαζάπης Ν. Γιάνν. Βομβάρδα ' Λεωνίδας '' Γιάνν. Ν. Χαζάπης
219 Χατζηιωάννου Γ. Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Γ. Χατζηιωάννου
220 Χατζηιωάννου Γ. Βρίκιον ' Κοραής'' Γ. Χατζηιωάννου
221 Χατζηιωάννου Γ. Ιωαν.  ο και πλοίαρχος Βρίκιον ' Ομόνοια'' ** τον. 228  Ιωαν. Γ. Χατζηιωάννου ο και πλοίαρχος
222 Χατζηιωάννου Ιωαν.  ο και  πλοίαρχος Βρίκιον ' Ανδρομάχη΄΄ Ιωαν. Χατζηιωάννου  ο και  πλοίαρχος

ΠΙΝΑΚAΣ 5ος      Πλοίαρχοι, χωρίς συμμετοχή στην ιδιοκτησία

  1857  - ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ
         
  ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ
1 Πλοίαρχος  Ανδρέου Ι. Βρίκιον 'Αγιος Νικόλαος''  ** τον.211 πλοίαρχος Ι. Ανδρέου.
2 Πλοίαρχος  Γουλανδρής  Π. Δ. Βρίκιον  ''Καλλιόπη''  ** τον. 217 πλοίαρχος Δ..Π. Γουλανδρής .
3 Πλοίαρχος  Γουλανδρης Γ. Λεον. Βρίκιον 'Απελευθέρωσης''  ** τον. 130 πλοίαρχος Λεον. Γ. Γουλανδρης.
4 Πλοίαρχος  Γουλανδρής Ζ. Δημ. Βρίκιον 'Ρόδον Αμάραντον''  ** τον. 182 πλοίαρχος Δημ. Ζ. Γουλανδρής
5 Πλοίαρχος  Δούκας Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αθηνά΄΄  ** τον. 21 πλοίαρχος Λέων Γ. Δούκας.
6 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Αριστ. Βρίκιον ' Αριστοτέλης''  ** τον. 375 πλοίαρχος Αριστ. Εμπειρίκος
7 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Γ. Λεων. Βρίκιον 'Αφροδίτη''  ** τον. 150 πλοίαρχος Λεων. Γ. Εμπειρίκος
8 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Ευστρ. Βρίκιον 'Ηρακλής''  ** τον.264 πλοίαρχος Ευστρ. Εμπειρίκος.
9 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Γεώργ. Βρίκιον 'Μόσχα''  ** τον. 360 πλοίαρχος Γεώργ. Μ. Εμπειρίκος.
10 Πλοίαρχος  Εμπειρίκος Μ. Νικ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  ** τον. 330 πλοίαρχος Νικ. Μ. Εμπειρίκος.
11 Πλοίαρχος  Καρκάκης Κ. Δημ. Βρίκιον 'Κωνσταντίνος''  ** τον. 189 πλοίαρχος Δημ. Κ. Καρκάκης.
12 Πλοίαρχος  Κουτέλης Φ. Νικ. Βρίκιον 'Οδυσσεύς  * τον. 222 πλοίαρχος Νικ. Φ. Κουτέλης
13 Πλοίαρχος  Κουτσούκος Ν. Δ. Βρίκιον  ''Ηρακλής''  ** τον.173 πλοίαρχος Δ.Ν. Κουτσούκος.
14 Πλοίαρχος  Λέκκας Γ.   Βομβάρδα 'Νέα Τύχη''  ** τον. 61 πλοίαρχος Γ. Λέκκας.
15 Πλοίαρχος  Λούκας  Α.  Βρίκιον ' Δωροθέα '' πλοίαρχος Α. Λούκας.      
16 Πλοίαρχος  Λούκας Αντ. Βρίκιον  ''Ενωσις''  ** τον. 113 πλοίαρχος Αντ. Λούκας.
17 Πλοίαρχος  Ξανθός Λ. Μιχ..  Γολέττα  'Ευαγγελίστρια'' ** τον. 40 πλοίαρχος Μιχ.Λ. Ξανθός. 
18 Πλοίαρχος  Πιάγκος Ν. Γεώργ. Βρίκιον  ''Ευαγγελίστρια''  ** τον. 172 πλοίαρχος Γεώργ. Ν. Πιάγκος .
19 Πλοίαρχος  Πολέμης Μιλτ. Βρίκιον 'Αχιλλεύς''  **  τον. 239 πλοίαρχος Μιλτ. Πολέμης.
20 Πλοιαρχος  Ροίδης Ιωαν. Βρίκιον ' Μιλτιάδης΄΄  ** τον. 114 πλοιαρχος Ιωαν. Ροίδης.
21 Πλοίαρχος  Χαδούλης Α. Ιωαν.  Βρίκιον 'Φιλάδελφοι΄΄ ** τον.233 πλοίαρχος Ιωαν. Α. Χαδούλης. 
22 Πλοίαρχος  Χαζάπης Δ. Βρίκιον Αγιος Γεωργιος  ** τον. 109 πλοίαρχος Δ. Χαζάπης .
23 Πλοίαρχος  Ανύσης Ιωάννης   Βρίκιον ' Αχιλλεύς''  ** τον. 113 πλοίαρχος  Ιωάν. Ανύσης.
24 Πλοίαρχος  Πασχάλης Ν. Αγγελής. Γαββάρα  'Κλεολία'' ** τον. 264 πλοίαρχος Αγγελής Ν. Πασχάλης.
         

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet