Δήμος Άνδρου: Λευκή νύχτα στη Χώρα, «Καραμελοχώρι» στο Γαύριο, χωριό Αη Βασίλη στο Μπατσί

Η έναρξη της εφετινής εορταστικής περιόδου στην Άνδρο ξεκινά επίσημα από το πρωί του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου, από το Γαύριο. Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το «Καραμελοχώρι» στο τουριστικό περίπτερο του Γαυρίου. Το «Καραμελοχώρι» θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει στολισμός δένδρων από τους μαθητές. Επίσης, στις 8 το βράδυ θα λειτουργήσει συντριβάνι σοκολάτας!

Στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις στη Χώρα, στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας», που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Δήμο Άνδρου και τους επαγγελματίες. Πρώτα θα γίνει η φωταγώγηση του δένδρου στην πλατεία Γηροκομείου, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και όλων των τμημάτων του χορευτικού του Συλλόγου γυναικών, τους οποίους ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους.

Στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας», τα καταστήματα στη Χώρα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, με σημαντικές προσφορές προς όλους όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους. Για να δείτε τις προσφορές- εκπτώσεις των καταστημάτων πατήστε ΕΔΩ.

Στο Μπατσί, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και παραδοσιακά κάλαντα από τους μικρούς μουσικούς της Σοφίας Μανάλη. Θα ακολουθήσουν το μουσικό παραμύθι από την ομάδα πιάνου «Isabellissima» και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του Δ.Σ. Μπατσίου. Τέλος, οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου χωριού και φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη.

"Ποδαρικό" στις εκδηλώσεις, πάντως, έκανε η Κατάκοιλος που ανάβει το δικό της δέντρο την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, κερνώντας τους επισκέπτες λουκομάδες και πόντζι.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λάθος Επαγγελματία Μπατσιώτη, χάρη στην μούγγα και την ασχετοσύνη της Προεδράρας φέρνουν το ΧΥΤΥ στο Μπατσί, ποιός τη χάρη μας!!! Αυτός όμως χορεύει μπάλο και στρώνει το κόκκινο χαλί για να υποδεχτεί αυτούς που καταστρέφουν το χωριό του...Έχει καλό συμβουλάτορα βέβαια...Ποιόν;;; Μα όλοι ξέρουμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά ρε ΜΠΑΤΣΙΩΤΗ τι έκανε ο Πετρισης;Όλα η Βολικα τα κάνει αυτός κοιτάει μόνο τι θα ... (διαγράφεται μια λέξη)......Αν δεν ήταν αυτή που τρέχει για το καλό του Μπατσιου δεν θα γινόταν τίποτα ούτε Λαμπαδηφορία ,ούτε χριστουγεννιάτικο χωριό..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη Επαγγελματίας Μπατσιωτης
This comment was minimized by the moderator on the site

Συχαρητηρια στον ΠΡΟΕΔΡΟ για τον ωραίο στολισμό που έκανε στην πλατια αλλα και για τις εκδήλωσης που έκαναν .ποτε δεν είχαν γίνει τέτοια πράγματα στο Μπατσι.περασαν τα παιδιά μας καταπληκτικά.Συνεχισε πρόεδρε..

This comment was minimized by the moderator on the site

Κοιτα κοπέλα μου το σπίτι σου όπως λες και άσε την κοινότητα να κάνει την δουλειά της!Τι σε νοιάζει εσένα και ανακατεύεσαι σε όλα;Σε Έχουμε μάθει πολύ καλά τι είσαι. (διαγράφεται μια πρόταση) ..ετσι είχες μάθει πάντα να κανείς τις δουλειές σου ,να στρώνεις τις αυλές σου.....Αχ βοήθεια σου και του χρόνου!!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη Ανώνυμος Αναγνώστης!!
This comment was minimized by the moderator on the site

700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;;;ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ (διαγράφονται δύο προτάσεις) .;;;ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΟΛΗ Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.. (διαγράφονται δύο προτάσεις)...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή κα Πετρίση ο θεσμικός ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός και σε κάθε τοποθέτησή σας επαναλαμβάνετε συχνά και γράφετε με κεφαλαία γράμματα τις λέξεις επώνυμος, επώνυμη και επώνυμα, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως η ελληνική γλώσσα έχει δύο ο, το όμικρον (ο) και το ωμέγα (ω). Οι συγκεκριμένες λέξεις λοιπόν γράφονται με ωμέγα (ω).
Καλό θα ήταν επίσης να περιορίσετε την έπαρσή σας και να μην χλευάζετε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αντιδρούν στην κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, διότι αυτοί οι ¨πτωχοί¨ επισκευάζουν τα κτήρια που τους ανήκουν και κινούν τα οχήματά τους με δικά τους έξοδα και όχι με τη συνδρομή άλλων... Θα πρέπει λοιπόν να τους σέβεστε, όπως και κάθε άνθρωπο που πορεύεται με τιμιότητα στη ζωή του, πλούσιο ή φτωχό, και ποτέ να μην ξεχνάτε πως και οι ηλικιωμένοι γονείς χρειάζονται συχνά τις συμβουλές των παιδιών τους και όχι μόνο την τυφλή στήριξή τους, γιατί γελοιοποιούνται...

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κόρη του Ερντογάν, η οποία έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του Εμιράτου, έχασε την ψυχραιμία της και απειλεί τους πολίτες πως ο μπαμπάς της θα συνεχίσει απτόητος ¨το έργο¨ του, παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, μέχρι το τέλος της θητείας του!!! Τονίζει επίσης πως ο τόπος θα πάει μπροστά χάρη στον μπαμπά της, ο οποίος εκτός των άλλων αναμφισβήτητων ¨ικανοτήτων¨ του, ανάβει και θα ανάβει για πέντε ακόμα χρόνια το δέντρο ρεφενέ του Εμιράτου , έτσι για να σκάσουν οι οχτροί του...Τέλος, καθυβρίζει όλους αυτούς που τολμούν να ασκούν κριτική στον γνωστό πολιτικό άνδρα, χωρίς το σημαντικό ¨έργο¨ του οποίου κινδυνεύει να καταστραφεί ο τόπος...Εύγε λοιπόν στο μπαμπά σας, εύγε και σε εσάς που είστε άξιο τέκνο του!!! Αφού ούτε μύτη δεν άνοιξε μετά από την δημόσια κατακραυγή, καλά κάνετε και συνεχίζετε το έργο σας...Ο αγώνας σας τώρα δικαιώνεται!!! Συνεχίστε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγω και η οικογενεια μου δεν πονάμε γιατι κοιταμε τη δουλειά μας και την οικογενεια μας εσυ άμα πονάς κάτσε σπίτι σου και περίμενε να περάσει η κρίση . Η άντε το πολυ πολυ στην Κατακοιλο να κοιτάς το Δένδρο που σου αρέσει τόσο πολυ . Και άμα έχεις τα κότσια αυτα που λες πες τα μου ΕΠΟΝΥΜΑ αν φοράς παντελόνια . Όσο για την παρέμβαση μου να ξέρεις ότι μιλάω ως ΕΠΟΝΥΜΗ Μπατσιωτισα εσυ ως τι μιλάς ? ως ανώνυμος κακοπροαίρετος κομπλεξικός ? βγες με το όνομα σου και τότε συνεχίζουμε την κουβεντούλα με επιχειρήματα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι η υπέρμετρη σπατάλη μας ενδιαφέρει πολύ. Ζητούσατε από το υστέρημα του κοσμάκη να μαζέψετε 700 ευρώ για ένα Δένδρο.
Οι Κατακοιλιανοί είναι σωστοί. Πήραν το παλιό δένδρο του Μπατσιού, το επισκεύασαν και τελικά έστησαν το πιο όμορφο δένδρο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Οι Μπατσιώτικες υπερβολές κυρία μου ενοχλούν. Η Παρέμβασή σας σε τι αποσκοπεί; Τι εκπροσωπείτε; Τους τεμπέληδες που τα θέλουν όλα στο πιάτο με το υστέρημα του κοσμάκι; Εσείς και η οικογένειά σας δεν βρίσκεται στη λίστα και έχετε το θράσος να βγείτε και να μιλήσετε.
Εύχομαι το νέο έτος να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα της κρίσης όπου ο κόσμος ΠΟΝΑΕΙ. Εσείς πονάτε;

Περισσότερα