Ευχετήριο κάλεσμα του γέροντα Ευδόκιμου για την Πρωτοχρονιά

Αγαπητά μου παιδιά,

Ένας ακόμα παλιός χρόνος φορτώθηκε στις πλάτες μας και ένας νέος χρόνος μας προσμένει μπροστά. Αυτές τις μέρες κάνουμε απολογισμό αυτών που κάναμε και προγραμματισμό αυτών που θα κάνουμε. Ότι κάναμε καλό ας το ευλογήσουμε και ότι δεν κάναμε καλά ας το διορθώσουμε. Ας φροντίσουμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα τον καινούριο χρόνο για την οικογένεια μας και για το νησί μας. Όλοι μαζί καθένας από το μετερίζι του.

Η Μονή Παναχράντου κι όλοι εμείς που την διακονούμε ακόμα μια χρονιά είμαστε παρόντες και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πετύχαμε αρκετά, αλλά έχουμε κι άλλα να κάνουμε. Ελπίζουμε με την βοήθεια του θεού και την συμβολή τη δική σας την καινούρια χρονιά να κάνουμε όλοι μαζί περισσότερα.

Για όλα όσα ζήσαμε την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και για όλα όσα προσδοκούμε να ζήσουμε την χρονιά που έρχεται, σας καλούμε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς να προσευχηθούμε μαζί στο μοναστήρι στην Ιερή Αγρυπνία που θα ξεκινήσει από τις 21:30 και θα καταλήξει στις 12:30. Θα ακολουθήσει το παραδοσιακό δείπνο για όλους τους επισκέπτες.

Με το καλό ο καινούριος χρόνος με υγεία και ευτυχία για όλους.

Ο ηγούμενος Ευδόκιμος Φραγκουλάκης 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευλόγησον μας Γέροντα Ευδοκημε, για υγεία και ευτυχία, για Ειρήνη και δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο.