Οι αναγνώστες γράφουν, ερωτούν και αγωνιούν για τα σκουπίδια…

 

Φωτογραφία αναγνώστη μας από την περιοχή της Υδρούσας. Τι θα γίνει κ. δήμαρχε με τον δεματοποιητή τώρα που αρχίζει η αποκατάσταση του παλιού ΧΑΔΑ;

Λάβαμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα και μερικά γραπτά σημειώματα αυτές τις μέρες για την κακή κατάσταση του Γαυρίου. Το τελευταίο χτες από τον φίλο και γείτονα στο Υψηλού Δημ.Κυρ. (πρώην Γενικο Διευθυντή Οργανισμού και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας), ο οποίος βολτάροντας στο Γαύριο λίγο πριν μπει στο πλοίο των 16:30 έπεσε πάνω σε ένα βουνό από σκουπίδια: και τα έχασε. Μας πήρε τηλέφωνο εκνευρισμένος και μας ρώτησε γιατί δεν γράφουμε κάτι για το χάλι αυτό που τον προσβάλει ως κάτοικο του νησιού. Του είπαμε πως υπάρχουν και άλλες διαμαρτυρίες γραπτές και προφορικές και θα τις βάλουμε όλες μαζί την επομένη. Ήρθε, λοιπόν, η επομένη και αναρτούμε το τρία παρακάτω σχόλια των αναγνωστών μας, μαζί με τις διαμαρτυρίες και όσων τηλεφώνησαν.

Ο λόγος που δεν τα αναρτήσαμε τις προφορικές και γραπτές διαμαρτυρίες από την υπόλοιπη Άνδρο μέχρι τώρα (δημοσιεύσαμε μόνο αυτές των κατοίκων του Αή Γιώργη της Χώρας επειδή γιόρταζε) ήταν για να μην συγχυστεί, μέρες που είναι, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Κωνσταντίνος Μερκούρης (που είναι το επαναστατικό ψευδώνυμο της κ. Κατερίνας). Γιατί αν συγχυστεί θα αρχίσει πάλι να γράφει κάτι ανοησίες για «δυσφήμιση της Άνδρου» κλπ. (Ενώ όταν δεν τα λέμε, αλλά τα βλέπουν μόνοι τους οι άλλοι... είναι διαφήμιση!!!) Και αν εκνευριστεί πολύ η κυρία μπορεί και να αρχίσει να γράφει κάτι λιμανίσια και κάτι αγοραία, που φρίττουν όσοι τα διαβάζουν. (Θεέ μου τι αγωγή αυτή η κοπέλα; Το τι μπορεί να πει μια θυμωμένη κυρία όταν αραδιάζει λέξεις στη σειρά... δεν λέγεται!). Για να αποφύγουμε, λοιπόν, τέτοιες εκρήξεις του Κωνσταντίνου/Κατερίνας περιμέναμε… να φύγουν και οι τελευταίοι επισκέπτες. Και τώρα που μείναμε μόνοι μας αναρτούμε τα παράπονα και τις ερωτήσεις σας και περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από τον κ. δήμαρχο. 

Από την μεριά μας, για να μην χανόμαστε, θα θέλαμε να εστιάσουμε σε ένα απλό αλλά πολύ σημαντικό ερώτημα για το μέλλον του νησιού μας:

-  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΧΑΔΑ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ.  ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ; Ή, ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ;

Γιατί κ. δημαρχε τα πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν όπως είναι σήμερα. Όλοι είδαμε την κατάσταση που επικράτησε με τα σκουπίδια το Πάσχα. Ακόμα και όταν κάναμε πως… «δεν βλέπαμε»! Αλλά οι επισκέπτες, οι παραθεριστές και οι μη μόνιμοι κάτοικοι της Άνδρου δυστυχώς έχουν το "ελάττωμα"... να βλέπουν!! Και βλέπουν και αυτά που εμείς μάθαμε να κάνουμε πως δεν βλέπουμε…

«Εν Άνδρω»

Σκουπίδια με φόντο την θάλασσα. Δεν τα "είδαμε"  εμείς! Άλλοι τα "είδαν", τα φωτογράφησαν και τα έστειλαν.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΟΥ

Κύριε Μπασαντή,

Χρόνια Πολλά σε σας & τους συνεργάτες σας. Χριστός Ανέστη.

Είχα την ευκαιρία και την ευτυχία αυτό το Πάσχα να βρεθώ για μεγάλο διάστημα στην αγαπημένη μου Άνδρο και ειδικά στην ιδιαίτερή μου πατρίδα , το χωριό Γίδες. Στο διάστημα αυτό επισκέφθηκα πολλά μέρη του νησιού μας. Σας διαβεβαιώνω ότι ένοιωσα ντροπή. Σκουπίδια παντού. Βέβαια, παρακολουθώντας το "εν Άνδρω" τακτικότατα, είχα μία ιδέα αυτού που θα αντιμετώπιζα, επί πλέον δε, διαβάζοντας τα σχόλιά σας για το συγκεκριμένο θέμα και τον διάλογό σας με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, ανάμενα κάτι όχι τόσο τραγικό να αντιμετωπίσω.

Θα ήθελα να μάθω αν ο κ. αντιδήμαρχος γνωρίζει ότι εκτός από τη Χώρα και το Κόρθι, υπάρχει και η Υδρούσα με τους οικισμούς της; Γνωρίζει ο κ. αντιδήμαρχος καθαριότητας ότι έχουν 6 μήνες να μαζευτούν τα σκουπίδια από τον οικισμό Γιδών; Φαντάζομαι ότι το αυτό θα συμβαίνει και με τους λοιπούς οικισμούς της περιοχής μας. Απ’ όσα πληροφορήθηκα, μάλλον είναι σίγουρο. Και ερωτάται ο κ. αντιδήμαρχος καθαριότητας, είναι πολιτική γραμμή της διοίκησης η τιμωρία της Υδρούσας για την αντίδραση των κατοίκων της στη χωροθέτηση του ΧΥΤΥ στην Πλούσκα; Ή, είναι ανικανότητα άσκησης καθηκόντων;

Φυσικά δεν περιμένω απάντηση από τους αρμοδίους, γιατί αυτή είναι γνωστή. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ευαγγελία Πάνου

 Υπάρχει κάποια απάντηση ή έστω ένα ειλικρινές δελτίο τύπου κ. δήμαρχε;

Ιωάννης Καστανιώτης

ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΣΙ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ;;;;;
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;

Ιωάννης Καστανιώτης

 ΧΥΤΥ: «Χρειάζονται τρία χρόνια .. και βάλε» για έναν ΧΥΤΥ στην Άνδρο! Και έως τότε τί κάνουμε κ. δήμαρχε (εάν και εφ’ όσον γίνει;)!!
Ο δήμαρχος της Άνδρου κ. Σουσούδης ξεκαθάρισε πως «χρειάζονται 3 χρόνια για να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει ο ΧΥΤΥ και πως για την ώρα δεν υπάρχει άμεσο σχέδιο για το που μπορεί να πάει ο δεματοποιητής!!!»

Από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας λάβαμε ένα ευγενικό και απολογητικό σημείωμα (κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η σημερινή διοίκηση) και το ανεβάζουμε αμέσως στο site ώστε να υπάρξει διάλογος για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως ελιναι τα σκουπίδια. Ευχαριστούμε τον κ. Λάσκαρη που απάντησε. Περιμένουμε πάντα την απάντηση του δημάρχου στο πολύ κρίσιμο ερώτημα που του απευθύναμε.

 

Η απάντηση του 

Έχετε δίκιο. Πραγματικα τα προβλήματα ειναι πάρα πολλά σε όλο το νησί.Ολοι οι υπαλληλοι καθαριότητας του Δήμου καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αποκομιδή των απορριμάτων. Δεν ειναι θέμα κακής οργανωσης ή μη θελήσεως ή μη αποδοτικότητας, όπως πολλές φορές λέγεται. Ο όγκος ειναι τεράστιος αυτές τις μέρες, συν οτι ηταν συσσωρευμένα απο πριν το Πάσχα λόγω προβλήματος του δεματοποιητη.

Παρακαλώ για την ανοχή σας λίγες μέρες ακόμα μέχρι να έρθουν τα πράγματα σε ισορροπία. Να εισαστε σίγουροι οτι ο πρώτος που θέλει καθαρο το νησί είμαι εγω. Για οποιαδήποτε ανησυχία σας, προβληματισμό, ή κατι που εχει πέσει στην αντίληψή σας, σας παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εαν ειναι δυνατον αφηστε μου το τηλ σας, και θα μιλήσω μαζί σας).

Πραγματικά χρειαζεται η βοήθεια όλων, για ένα καθαρό νησί! Βοηθήστε!!

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Λάσκαρης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΨΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΩΤΗ Η ΕΚ ΨΥΧΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡ.ΟΙΚΟΝ.ΑΝΔΡΟΥ.ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΤΙ ΑΝΑΘΕΤΕΙ? ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο Π/Υ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ????????? ιΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 2013,2014 ΚΑΙ 2016. ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ 2015????
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015?? ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ???????? ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ???????? ΟΨΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΩΤΗ Η ΕΚ ΨΥΧΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΥΠΟΥΡ.ΟΙΚ.ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 48.720,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2016 2014 2013 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ???????? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ??????
ΔΕΣ ΑΔΑ 7Θ34ΩΨΙ-Β9Λ ΑΔΑ6ΠΞΛΩΨΙ-6Ε7 ΑΔΑ ΩΘ25ΩΨΙ-3ΑΓ 04/05/2016

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Νίκο Μ.
Σύμφωνα με τον π/υ του 2016 έχουν προβλεφθεί 45.584,00 ΚΑ 20.6231.0001.
Το αν πληρώνονται να ρωτήσουμε τον ΥΠΟΙΚ Άνδρου.
Να τον ρωτήσουμε επίσης αν οι κορώνες περί διαφάνειας σταμάτησαν την 31/12/2015.
Έκτοτε δεν έχω ξαναδεί μηνιαία στοιχεία δαπανών στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ούτε καινούρια πόθεν έσχες βλέπω. Είναι πεισμένοι όλοι οι Ανδριώτες περί της ορθής διαχείρισης
και ως εκ τούτου τα δημοσιευόμενα αυτά στοιχεία θεωρούνται περιττά???/

This comment was minimized by the moderator on the site

Αληθεύει οτι ο Δήμος πληρώνει ετήσιο ΕΝΟΙΚΙΟ 40.000 ευρώ για το χώρο του δεματοποιητή στη Σταυροπέδα; Θα μας τρελλάνουν; Πόσο κοστίζει ένα στρέμμα για να αγοραστεί δίπλα σε μιά χωματερή; ή μήπως κάτι άλλο τρέχει;

This comment was minimized by the moderator on the site

Για ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Από Τον Επισκέπτη ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΚΑ ΜΕΡΙΑ
Έκανα λάθος, γιατί δεν είχα παρακαλουθήσει τις εξελίξεις .
Ζητώ συγνώμη.

This comment was minimized by the moderator on the site

έξω από το τρελάδικο είναι κάποιος να τους ανοίξει την πόρτα ρε πεδία

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΚΟΥ ΠΛΟΥΣΚΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΕΝΤΑΞΕΙ;;;; ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κωνσταντίνος Μερκούρης Αν και δεν είναι λογικό, αυτή η ιστορία με τα σκουπίδια στους δρόμους Πασχαλιάτικα, ίσως ξυπνήσει κάποιους να συνετίσουν τους λίγους που εναντιώνονται στην κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Υ. Εαν τόσα χρόνια δεν είχαμε μόνιμα αντίρρηση για κάθε θέση που προτεινόταν ,πιθανώς να είχε λυθεί το πρόβλημα. Και τώρα που έφτασε το και πέντε, ένας Δήμαρχος τραβάει τα πάνδεινα για το αυτονόητο. Και έχει και ένα κάρο ανεγκέφαλους να φωνάζουν για διάφορα.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 11 ώρες

Ιωάννης Καστανιώτης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΤΑ
1 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.
2 ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΥΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΥΤΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ;;;
3 ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΑΛΛΟΥ;;;
4 ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΛΥΝΟΥ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩς ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ;;;;;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 45 λεπτά

Ιωάννης Καστανιώτης ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 2500 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 26 λεπτά

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1757580297790630&;id=1698553177026676

This comment was minimized by the moderator on the site

:)::(D:D:D:p:p:p

Περισσότερα