Μετά τον δρόμο Χώρας - Γαύριου διαγραμμίζεται και το λιμάνι

 

Από τα σημεία του δρόμου που υπάρχει διαγράμμιση και έχει καθαριστεί από τα χόρτα. Σε άλλα σημεία όμως η τόσο αναγκαία διαγράμμιση για τον οδηγό δεν υπάρχει. Ήταν καιρός να ξαναφρεσκαριστεί η παλιά διαγράμμιση και να γίνει εκεί που δεν υπήρχε  (φωτο: Εν Άνδρω) 

ΣΧΟΛΙΟ Νο 2. Με πρωτοβουλία του επάρχου και την οικονομική συνδρομή των δύο ακτοπλοϊκών του νησιού μας σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του λιμενικού ταμείου Ανδρου  επεκτείνεται η τρέχουσα εργολαβία και διαγραμμίζεται και το λιμάνι του Γαυρίου σε μια προσπάθεια να μπει μια οδική τάξη. Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην πρόταση του επάρχου να καταβάλουν απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του εργολάβου τα χρήματα για την ολοκλήρωση μιας διαγράμμισης που είχε να γίνει χρόνια. Συνεπώς μετά την διαγράμμιση του δρόμου Χώρας-Γαυρίους θα έχουν και μια κάποια σχετική όχληση και στο λιμάνι, όμως μετά μια μέρα θα είναι έτοιμο για χρήση. 

ΣΧΟΛΙΟ: Ήταν καιρός να γίνει αυτό. Το λέμε μετά λόγου γνώσης γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν δρόμο χωρίς σήμανση. Και μια από τις βασικότερες σημάνσεις είναι η διαγράμμιση. Έχουμε οδηγήσει αυτό τον δρόμο με κόντρα τον ήλιο στη δύση το καλοκαίρι. Έχουμε οδηγήσει με καταρρακτώδη βροχή βράδυ. Έχουμε οδηγήσει  με καταρρακτώδη βροχή  μέρα με υαλοκαθαριστήρες που ξαφνικά χάλασαν.  Έχουμε οδηγήσει νύχτα με ένα περίεργο φεγγάρι που γέμιζε φωτοσκιές τη διαδρομή. Χωρίς διαγράμμιση όλα αυτά έκαναν την διαδρομή κάτι σαν κόλαση. Ήταν καιρός να γίνει αυτό κ. Έπαρχε. Αργήσατε. Αλλά το κάνατε. Όπως κάνατε πιο πριν και τον καθαρισμό. Ελπίζουμε να κάνετε και τις επισκευές που σε πολλά σημεία του δρόμου είναι αναγκαίες - Εν Άνδρω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ

Το Γραφείο Έπαρχου Άνδρου σας ενημερώνει ότι υπό την επίβλεψη του Τμήματος Τεχνικών Έργων Άνδρου, θα εκτελεστούν εργασίες Διαγράμμισης του Επαρχιακού Οδικού δικτύου στο τμήμα Χώρα-Σταυροπέδα - Γαύριο.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από την Τετάρτη 14/09/2016 έως και την Παρασκευή 16/09/2016. Ζητούμε την κατανόηση σας και την προσοχή των οδηγών για την αποφυγή ατυχημάτων. Για οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος  εκτέλεσης των εργασιών που μπορεί να προκύψει λόγω καιρικών συνθηκών θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας

Ο Έπαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εξίσου απαραίτητος είναι ο φωτισμός των δρόμων! Είναι θαύματο ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα... Το σύνολο των δρόμων της Άνδρου είναι ειτε κακοφωτισμένοι είτε χωρις φωτισμό. Ακόμα και το Νειμποριό είναι επικίνδυνο για τους πεζούς την νύχτα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Δημήτρη !!!Καλα που ασχολείσαι εσυ με το νησί γιατι αν περιμέναμε απο τον ονειροπαρμένο και την παρέα του σωθήκαμε!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΑΡΧΕ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικα ειμαστ η δεν ειμαστε στο λιμενιμο ταμειο ;;; Καλα κανουν οι εταιριες και πληρωνουν αλλα τοση αχρηστιλα πια ουτε τα λεφτα που να αναλογουν για την Ανδρο ν μην μπορουμε να παρουμε....

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά το Λιμενικό ταμείο έχει πολλά χρήματα να διαθέσει οι αρμόδιοι τι κάνουν ???? ακούς κύριε Βόσσο κάνετε οικονομία δεν υπάρχουν λόγια μόνο ντροπή ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΑΡΧΕ αυτό έχω να πω η προσπάθεια σου φαίνεται όσο για τους άλλους άς παραιτηθούν να ησυχάσουμε να δει η Άνδρος μια άσπρη μέρα

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο έπαρχος κάτι κανει ασχολειται γενικα. να τα βλεπει ο δημαρχος αυτα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ γνωρίζω την ύπαρξη των μηχανημάτων της αναπτυξιακής και την προσπάθεια για την αναπτυξιακή!! Τα τελευταία 50.000€ που πήρε η εταιρία ήταν της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω του Επαρχείου επί Αντώνη Λάβδα!
Η συγκεκριμένη εργασία διαγράμμισης που εκτελείται είναι εργολαβία μετά από δημοπρασία!!! Ο εργολάβος, ο οποίος συνεργάστηκε και με τον Δήμο, αποφασίζει με ποιο μηχάνημα θα συνεργαστεί !! Η πρόταση έγινε από κοινού, από μένα και από τον Αντώνη Λάβδα όταν ήταν υπεύθυνος!!! Αυτός επιλέχθηκε γιατί η προσφορά του ήταν πιο συμφέρουσα ποιοτικά και οικονομικά!! Δεν έκανα απευθείας ανάθεση για να επιλέξω εγώ ποιος θα κάνει την εργασία!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι επαρχιακοί δρόμοι εκτός οικισμών ειναι ευθύνη του επάρχου. Και επαρχιακοί δρόμοι είναι οι κεντρικοί δρόμοι. Οι επαρχιακοί είναι οι κεντρικοί δηλαδή από Χώρα μέχρι Γαύριο και φτάνει μέχρι την διαστάυρωση Φελού και Αμμολόχου, από Κόρθι μέχρι Σταυροπέδα, από Κόρθι μέχρι Χώρα (μέσω Συνετί), από Χώρα μέχρι Μπατσί μέσω Αποικίων και Άρνης, από Χώρα μέχρι Μένητες μέσω Υψηλου και Σταπουργιων.Όλοι οι άλλοι είναι δημοτικοί. Και οι επαρχιακοί δρόμοι εντός οικισμών είναι ευθύνη του Δήμου. Όπως είναι αυθύνη του Δήμου όλοι χωματόδρομοι του νησιου και όλοι οι μικροί αγροτιοί και περιφεριακοί δρόμοι. Ξεκάθαρο λοιπόν ποιος έχει τηνν ευθύνη...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑΤΙ Κ.ΕΠΑΡΧΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ??????? ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΕΤΡΟ????? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ?????

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο!
Μήπως υπάρχει περίπτωση να καθαριστεί από τα χόρτα και κανένας άλλος δρόμος; στα χωριά, από Χώρα μεριά, Στραπουριές, Μαίνητες, Αποίκια κτλ. ;
Γιατί από στενοί διπλής κατευθύνσεως οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μονής κατεύθυνσης και αρκετά επικίνδυνοι. Χωρίς να λογαριάσουμε και τις λακούβες, οι οποίες είναι αμέτρητες!
Επειδή ο Δήμος μας έχει έτσι κι αλλιώς χ_____νους, μήπως μπορεί να μεριμνήσει ο κύριος Έπαρχος;

Περισσότερα