Μαγικό φθινοπωρινό απόβραδο στην Άνδρο

Ένα τεράστιο ουράνιο τόξο πάνω από την Δυτική Άνδρο μετά από την πρωτη φθινοπωρινή ποτιστική βροχή. Ξεκίναγε από τον Κάβο Ντόρο και πέρναγε πέρα και από την Παλιόπολη. Την ίδια ώρα στην Ανατολική Άνδρο απλώς ψιλόβρεχε. Συχνά η Άνδρος χωρίζεται στα δύο από τον καιρό. Απόβραδο Δευτέρας 19/9/2016  (φωτ. Δημήτρης Σταυρόπουλος, Τέτα Καψάνη).

Και μετά τον μολυβένιο και βροχερό καιρό το δειλινό άρχισε πάλι να ανοίγει τον ουρανό. Το μοναδικό ουράνιο τόξο συνέχισε να κυριαρχεί. Το φωτογράφισαν επί 20 λεπτά οι φίλοι μας. Και μας το έστειλαν για να πάρετε κι εσείς μια ιδέα της αποψινής βραδιάς στην Άνδρο (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος, Τ. Καψάνη).  

Ο καιρός άνοιξε για λίγο όμως το ουράνιο τόξο ήταν ακόμα εκεί (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος, Τ. Καψάνη).

 

Μετά ξαναπήρε πάλι το μολυβί χρώμα ο ουρανός. Το ουράνιο τόξο συνόδευε όλες αυτές τις εναλλαγές μέσα στο σούρουπο... (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος, Τ. Καψάνη).

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ μου δημοσιογράφε,

Μακάρι μία φορά στις πολύ καλές αναρτήσεις σου -και αυτές του κ. Σταυρόπουλου- να μην υπάρχουν πάσης φύσεως καταγγελίες από τους μονίμους θυμωμένους συμπατριώτες μας, αλλά καλόπιστη κριτική και προτάσεις. Έχει γίνει εκνευριστικό άν όχι αηδιαστικό το γεγονός ότι οι συμπατριώτες μας οργίζονται με όλους καί με όλα πάντοτε. Πώς μετά νά πάμε μπροστά ως νησί, όταν έχουν στερέψει οι ιδέες, η καλή προάιρεση και η ανοχή πρός αλλήλους; Όλοι φοβούνται τήν ζηλοφθονία και τη δικομανία των ανδριωτων!

This comment was minimized by the moderator on the site

κυριε ΜΠΑΣΑΝΤΉ πείτε στο συνεργάτη δημοσιογράφο κυριον Σταυροπουλο που κινείται στο Γαυριο, να σας στείλει μία φωτογραφία απο το αίσχος της εναπόθεσης ενός φουσκωτού ερείπιου που έχει δοθεί στο ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟ ΓΑΥΡΙΟΥ , για να δείξετε ποιός φωστήρας είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τον πλακόστωτο δρόμο, πάργκικ σκαφών ! !
Αλήθεια πήραν απο κανένα άδεια ? ?...και να πήραν...που δεν πήραν πώς σκέφτηκαν να το βάλουν εκεί μπροστά στα μαγαζιά κια παραλληλα να κλείνουν το πεζοδρόμιο ? ?
Αν δεν το βγάλουν τότε να μην ''ταλαιπωρούνται'' και οι υπόλοιποι με τα σκάφη τους, αλλά να τα βγάζουν εκεί έξω !
Οσο για την αισθητική και προστασία περιβάλλοντος αλλά και των διερχόμενων παιδιών αλλά και των γερόντων, ούτε λόγος . Δεν πρόλαβα να σας στείλω εγώ φωτογραφία, ας το κάνει ο κύριος Σταυρόπουλος και ας το πάρουν απο εκεί άμεσα ! ! Προσβάλλουν όλους μας και όχι μόνον ! !