Την Δευτέρα θα παρουσιαστούν στον ανακριτή οι δύο που κρατούνται στη Σύρο

Για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο δύσκολων καταστάσεων το Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Σάββατο 24/9

Την Δευτέρα 26/9 αμαμένεται να ξεκινήσει η ανάκριση των δύο κρατουμένων, του 49χρονου άνδρα και της 61χρονης γυναίκας, που αναμείχθηκαν στον καυγά του Γαυρίου, ο οποίος είχε τη γνωστή δραματική κατάληξη. Το κατηγορητήριο, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, εκτός των στοιχείων του καυγά θα διαμορφωθεί ανάλογα και με τα  ευρήματα της νεκροψίας στη σορό του ηλικιωμένου άνδρα, τα οποία αναμένονται.

 

"Εν Άνδρω" 

Πέμπτη, 22/9

Σήμερα Πέμπτη 22/9 σκάφος του λιμενικού από Σύρο έφτασε το απόγευμα στο Γαύριο. Στο σκάφος επιβιβάστηκαν δύο άτομα, άνδρας 49 ετών και γυναίκα 61 ετών, που κρατούνταν στον αστυνομικό σταθμό Χώρας και εμπλέκονταν στον καυγά και στη συμπλοκή που έγινε στο Γαύριο την Τετάρτη 21/9.

Όπως έχουμε ήδη γράψει μετά τον καυγά πέθανε ηλικιωμένος άνδρας 79 ετών. Το σκάφος του λιμενικού παρέλαβε επίσης και την σoρό του άτυχου ηλικιωμένου και την μετέφερε στη Σύρο για νεκροψία.

«Εν Άνδρω»

Τραγική κατάληξη οικογενειακής διαμάχης στο Γαύριο (Τετάρτη, 21/9)

Τραγική κατάληξη είχε ενδοοικογενειακή διαμάχη αργά το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 στο Γαύριο. Η διαμάχη όπως λέγεται ξεκίνησε με αναφορά σε κάποια κληρονομικά και προσωπικά θέματα. Κατά την διάρκεια του μεγάλου οικογενειακού καυγά μεταξύ δύο ανδρών, ο ένας γύρω στα 45 ο άλλος γύρω στα 75, ανταλλάχθηκαν σκληρά λόγια και έγιναν επιθετικές κινήσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο 75χρόνος μετά τον καυγά ένιωσε άσχημα και καθώς πήγαινε στον γιατρό μάλλον από ταραχή και στρες πρέπει να έπαθε πιθανόν καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε. Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε σε ειδικό ψυγείο συντήρησης μιας και λόγω της απεργίας των καραβιών δεν μπορεί να σταλεί για νεκροψία στην Αθήνα. Θα σταλεί το Σάββατο το πρωί μετά την λήξη της απεργίας. Του θέματος έχει επιληφθεί η αστυνομία της Άνδρου.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή έχει σημασία για εμάς που μένουμε, παρακαλώ διορθώστε στο σωστό "η σορός". Ευχαριστώ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εμείς ευχαριστούμε για την παρατήρηση και για τον έξυπνο τρόπο που την κάνατε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro