Μεγάλη άνοδος του Εν Άνδρω: Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας

 

Google Analytics: Επισκεψιμότητα/αναγνωσιμότητα 30 τελευταίων ημερών. 25 Δεκεμβρίου 2016-24 Ιανουαρίου 2017. Ήτοι, μέσος όρος 2436 εισόδους επισκεπτών την ημέρα!!!

Μοιάζει κάπως εξωπραγματικό ένα νησιώτικο site, που απευθύνεται ως εκ της φύσεως του σε στοχευμένο ακροατήριο, κατοίκους ή ανθρώπους που έχουν σχέση με το νησί ή απλώς αγαπά την Άνδρο, να επιτυγχάνει νούμερα που θα ζήλευαν ακόμα και site της Αττικής. Όπως φαίνεται στα στοιχεία του πλέον αποδεκτού μέσου καταμέτρησης στο διαδίκτυο, του Google Analytics, η επισκεψιμότητα μας αυτές τις μέρες ξεπερνά τις 75.000 εισόδους αναγνωστών στο τελευταίο 30ήμερο!!! 

Google Analytics: Επισκεψιμότητα/αναγνωσιμότητα Ιανουάριος 2016 - Δεκέμβριος 2016

Αν δούμε και αναδρομικά αυτή την εξέλιξη θα διαπιστώνουμε πως το site μας μέσα στο 2016 ανέβηκε από τις 48.378 επισκέψεις όλο τον μήνα Ιανουάριο του 2016 (1561 επισκέψεις την ημέρα) στις 59.415 όλο τον μήνα Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς (1917 επισκέψεις την ημέρα)!!! Μια αύξηση της τάξης του 23%!!!

Google Analytics: Επισκεψιμότητα/αναγνωσιμότητα Ιανουαρίου 2017 - Από 1/1/2017 μέχρι 24/1/2017

Επιπλέον, τον μήνα Ιανουάριο του 2017 οι επισκέψεις στο site ξεπέρασαν πλέον κάθε προηγούμενο. Αριθμητικά έχουν φτάσει στις 54.313 μέχρι και την 24η Ιανουαρίου. Δηλαδή, έξι μέρες πριν λήξει ο μήνας το site έχει 2263 επισκέψεις την ημέρα!!! Έχουμε δηλαδή μια ποσοστιαία αύξηση της τάξεως του 45% από την ακριβώς αντίστοιχη περσινή περίοδο!!!

Τα παραπάνω στοιχεία επαληθεύονται και από την Σελίδα του Εν Ανδρω στο Fecebook. Στη σελίδα μας πέρσι τέτοια εποχή είχαμε περίπου 2300 ακόλουθους (followers), ενώ εφέτος όπως αναγράφεται επισήμως σήμερα έχουμε 5.330!!! Μια αριθμητική αύξηση 3.000 ατόμων και μια !!!

Βεβαίως και η δημοσκόπηση με ερωτηματολόγιο που κάναμε πριν από τρεις μήνες έδειξε πως το 87% όλων όσων χρησιμοποιούν υπολογιστή σε όλη την Άνδρο (Χώρα 90%, Υδρούσα 83%, Κόρθι 87%) χρησιμοποιεί το Εν Άνδρω για την ενημέρωση του. Επιπλέον, όταν ο κόσμος ρωτήθηκε από ποια site ή blog ενημερώνεται το 40% (από το 62% που χρησιμοποιεί ίντερνετ) δήλωσε αυθορμήτως πρώτο το Εν Άνδρω.  

 

 Metron Analysis: Τα site και blog ή ομάδες του facebook από τα οποία ενημερώνονται οι ανδριώτες καθημερινά για όσα συμβαίνουν στο νησί.

Όλα τα παραπάνω απλώς αυξάνουν την ευθύνη μας. Στόχος μας να συνεχίσουμε να είμαστε μια πρωτότυπη - χωρίς αντιγραφές ή κλεψίτυπα όπως τόσοι στο διαδίκτυο - ιστοσελίδα, αλλά και μια έγκυρη πηγή πληροφόρησης για την Άνδρο. Με αναφορά σε όλα τα θέματα που άπτονται ή απασχολούν το νησί μας. Και επιπλέον δεν ξεχνάμε πως πάντα είμαστε μια ιστοσελίδα αναφοράς στον πολιτισμό και την ιστορία μας. Και βεβαίως παραμένουμε βήμα διαλόγου, αλλά και κριτική φωνή, απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ήσουν και λίγο πιο αντικειμενικός θα είχες πολύ περισσότερα!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

σιγουρα κ.μπασαντη θα εχετε ανοδικη ταση γιατι το site ειναι πιο πολυ ενημερωτικο πλεον και αυτο θελει ο κοσμοs